Noutăți

Nicola Tesla si fantasticele sale inventii

Cel mai mare geniu modern, Nicola Tesla pare să fie și astăzi, la 70 de ani de la moarte lui, cu mult înaintea epocii actuale.

Invențiile sale sunt absolut fabuloase; și par cu atât mai uimitoare cu cât Tesla nu a avut niciodată nevoie de a face teste pentru a le verifica funcționalitatea. Totul era creat în mintea sa, iar apoi invenția prindea contur în lumea materială, funcționând din prima încercare.

De altfel, dacă invențiile lui ar fi fost valorificate în interesul umanității, acum am fi avut o civilizație prosperă, cu energie liberă gratuită și, probabil, am fi ajuns mult mai departe în Cosmos.

Odată cu moartea lui, toate documentele cu informații despre cercetările sale au dispărut și multe invenții uimitoare au fost ascunse de cei care vor să dețină controlul planetar.

În această emisiune sunteți invitați să aflați povestea lui Nicola Tesla și a invențiilor sale fantastice, demne de cele mai avangardiste filme SF. Vizionați până la capăt pentru că merită!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Nicola Tesla si fantasticele sale inventii

 1. O sa mai treaca vreme pana sa ajungem sa intelegem cum a gandit acest om.Sa-l luam ca model si sa incercam si noi fiecare sa trecem de barierele conceptuale autodistructive ale vremurilor noastre.

 2. Asa cum se spune si in emisiune, umanitatea nu e pregatita nici pe departe pt a face uz de descoperirile lui Tesla. Pana nu se produce un salt radical de constiinta, nu vom fi apti in a le folosi. Daca aceste inventii erau folosite in primul razboi mondial, probabil nici nu mai era cazul de un al doilea pt ca omenirea era deja distrusa. Nivelul foarte jos de constiinta al omenirii ar face sa folosească aceste inventii in scop distructiv si nu benefic. Elita la care se face referire in articol ar proceda asa dar si oamenii de rand la fel ar proceda. Pt ca si dorințele oamenilor obisnuiti sunt centrate tot pe bani si putere, foarte putini au dorinte sau aspiratii de ordin spiritual si nu material. Cum si cand se va produce saltul de constiinta, daca se va produce, aici este întrebarea.

 3. Anna Suciu // 5 mai 2015 at 12:14 // Răspunde

  … marele inventator se numeste : NICOLAE TESLA si s-a nascut intr-o familie de romani pe 9 iulie 1856, pe tarmul Marii Adriatice, in satul Similian, com.Gospci,… actuala Croatie. Multumesc in momentul de fata , autorului Valentin Ovidiu Vazdoaga , pentru cartea daruita romanilor : EXTRATERESTRUL ROMAN NICOLAE TESLA – ED. Obiectiv – Craiova, … !!!!!…..

 4. adriana zaharescu // 24 mai 2015 at 23:29 // Răspunde

  Sunt de multi ani, fascinata de subiect, si nu numai.Asa se face ca mi-am format un punt de vedere privind aparitia unor persoane-personalitati de exceptie. Cred ca ele apar printre noi, atunci cand omenirea are nevoie de potentialul lor exceptional, si de pasii pe care aceasta trebuie sa-i faca pentru ca planeta sa poata supravietui tendintelor distrugatoare ale omului de rand. A obstructiona stiinta, a fura omeniri sansa de-a spravietui prin ceea ce o astfel de inteligenta a fost menita sa-i daruiasca, poate cred fi calificat ca o crima impotriva umanitatii
  Din pacate, hotilor nici macar nu li cere socoteala

 5. Terminatzi cu nationalismul ieftin, N.Tesla a fost Croat-Austriac. Nimeni nu poate dovedi falsa ipoteza a parintilor romani. Si nici nu trebuie.

  • Daniel Roxin // 10 martie 2016 at 15:59 // Răspunde

   Este vorna de istro-romani… Ca tu esti un incult cu ifose de intelectual corect politic, este strict treaba ta…

  • Oi Ioani….Naționalismul nu este un bun ieftin. Este cel mai de preț dar, primit odată cu laptele de la sanul mamei. Dar cand ai părinți nevolnici, sigur te vor hrăni cu resturi aruncate de străini.

 6. Bogdan Zafiescu // 27 iulie 2016 at 20:29 // Răspunde

  Bah … nu e greu… trebuie doar sa cunosti niste principii de baza… natura nu e foarte complicata… trebuie doar sa observi cum se comporta si pe urma sa iti folosesti imaginatia

 7. Bogdan Zafiescu // 27 iulie 2016 at 20:29 // Răspunde

  Timp sa ai

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii