Noutăți

Nemții contraatacă: au zidit intrarea unei Moschei: “Sunteți invadatori, nu credincioși!”

Așa cum era de așteptat, tensiunile etnice și culturale se vor amplifica tot mai mult în țările unde imigranții musulamni au devenit o problemă. În realitate, aceste tensiuni, transformate în adevărate lupte de stradă, au o istorie de decenii în Franța, de exemplu, însă autoritățile franceze au avut grijă, în cel mai totalitar stil cu putință, să le mușamalizeze sau să le ascundă de ochii opiniei internaționale.

Dar iată că și pe teritoriul principalului partener al Franței în efortul de islamizare a Europei, Germania, reacțiile extreme ale autohtonilor încep să apară. Cu siguranță ele sunt multe, dar și Merkel are grijă să ascundă sub preș cât se poate din mizeria pe care a creat-o. Totuși, unele evenimente trec de cenzura autorităților germane și ajung și la cunoștința noastră.

Potrivit Aktual24.ro, <<Politia din Mecklenburg a deschis o ancheta dupa ce un zid de caramizi a fost ridicat peste intrarea in moscheea din localitate, informeaza The Local.  Potrivit NDR, acuzatiile care sunt aduse faptasilor sunt de „distrugere a proprietatii” si „incitare la ura”. Pe unul dintre afisele postate pe nou zid scrie: „Spuneti despre voi ca sunteti credinciosi. Noi va spunem ca sunteti invadatori”. Pe un alt afis este un citat dintr-o poezie recitata in urma cu 20 de ani de presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan: „Moscheile sunt cazematele noastre, minaretele sunt baionetele noastre, credinciosii sunt soldatii nostri”.>>

Așa cum este de așteptat, dacă făptașii nemți vor fi prinși, cu siguranță vor fi pedepsiți exemplar! Dacă zidul ar fi fost construit de musulmani la intrarea unei biserici creștine, e la fel de sigur că poliția ar fi închis dosarul repejor, ca să nu se simtă discriminați imigranții. Vorba aia, ca peste tot, minoritățile au mai multe drepturi decât majoritățile. Că așa este corect politic! 😉

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Nemții contraatacă: au zidit intrarea unei Moschei: “Sunteți invadatori, nu credincioși!”

  1. sintagma “corect politic” am mai auzit-o undeva : Savatie Bastovoi – Carte : diavolul este politic corect . fara comentarii . azi democratia a devenit demoNOcratie .

  2. Ce va mai place să aberati!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii