AIM radionica curs online

Noutăți

Nebunie LGBT – Un cleric gay al Bisericii Episcopale a Scoției și-a îndemnat credincioșii să se roage pentru ca prințul George să fie homosexual

ActiveNews.ro: Un cleric al Bisericii Episcopale a Scoției și-a îndemnat credincioșii să se roage pentru ca moștenitorul tronului britanic, prințul George, acum în vârstă de patru ani, să fie homosexual. Scopul acestei inedite rugăciuni este acela de a accelera acceptarea căsătoriilor gay de către Biserica Anglicană, informează tribune.com.pk.

„Modalitatea cea mai eficientă de a face Biserica Anglicană să devină mai tolerantă este să ne rugăm ca prințul George să fie binecuvântat într-o bună zi cu iubrea unui frumos bărbat tânăr”, a declarat reverendul Kelvin Holdsworth, el însuși gay, într-un mesaj publicat pe contul lui de Twitter.

Biserica Anglicană, spre deosebire de ramura sa scoțiană, nu este de acord căsătoriile gay. Biserica Episcopală a Scoției a eliminat, în luna iunie, din doctrina sa o frază potrivit căreia căsătoria reprezintă o uniune „între un bărbat și o femeie”. În consecință Biserica Scoției a celebrat mai multe căsătorii gay, fiind sancționată apoi de către Biserica-mamă.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii