Noutăți

Ne așteaptă zile „bune”: se reduc orele de română, istorie şi geografie și se scoate limba latină din şcoli

 •  
 •  
 •  

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, când lumea era agitată cu pregătirile de sărbători, cu zile libere și mini vacanțe, Ministerul Învățământului s-a gândit să propună o nouă lege care să „îmbunătățească” sistemul de învățământ gimnazial în școlile din România: scoaterea din programa școalară a limbii latine și reducerea (dacă s-ar putea la maxim) a orelor de limbă română, istorie și geografie. Ca să fie totul cât de cât transparent și legal, Ministerul a invitat la dezbatere publică această propunere de reorganizare a programei școlare. Și cum toată lumea numai la legi și reorganizări nu se gândea înainte de Crăciun, iată cum trec zilele și săptămânile fără ca cineva să sesizeze această aberație pe cale de a deveni realitate.

Ca să se acopere și să nu poată spune nimeni că Ministerul nu-și faca treaba corect față de opinia publică, într-un comunicat de presă pierdut pe birourile închise ale celor plecați în vacanța de Crăciun, scria:

“Calendarul dezbaterii publice: 23 decembrie 2015 – 23 ianuarie 2016: punerea proiectelor de planuri-cadru în dezbatere publică; 22 decembrie 2015 – 22 ianuarie 2016: consultare online; colectarea datelor prin intermediul chestionarului online; 4 – 22 ianuarie 2016: dezbateri faţă în faţă la nivel judeţean; colectarea feed-back-ului în urma dezbaterilor faţă în faţă; 23 ianuarie – 7 februarie 2016: analiza propunerilor primite în cadrul procesului de consultare şi revizuirea proiectului de plan-cadru; 8-10 februarie 2016: validarea din punct de vedere ştiinţific a proiectului revizuit de plan-cadru de comisia de validare; avizarea de ISE.” (informatia-zilei.ro)

Din cele scrise mai sus ne putem da seama de ce se cere micșorarea orelor de limba română în școli … pentru că nici ei, cei ce lucrează la acest minister, nu stăpânesc limba maternă. Cum este posibil ca de la instituția avizată să coordoneze sistemul de învățământ, menită să spună copiilor ce și cum este corect, să se folosească termeni precum “feed-back-ului”?

Așadar, cu 2 zile înainte de Crăciun se lansa o invitație oficială la o serie de dezbateri de care nu a auzit nimeni și care probabil vor avea loc doar în prezența celor ce și-au propus să distrugă tot ce are mai de preț un popor: limba și istoria.

Iată ce propune Ministerul în locul orelor de limba româna, istorie și geografie scoase din programă:

Educaţie pentru drepturile copilului (clasa a V-a),
Educaţie interculturală (clasa a VI-a),
Educaţie pentru cetăţenie democratică (clasa a VII-a) şi
Educaţie economică (clasa a VIII-a).

nu_lasa_scoala
Amintitul comunicat lansează și o invitație, de care iar nu a auzit nimeni, nu se face nici un fel de mediatizare, tocmai pentru a trece neobservată astfel ca mințile luminate de la Ministerul Îvățământulu să-și poată pune în practică proiectul revoltător:

“Până pe 23 ianuarie 2016, toţi cei interesaţi – cadre didactice, specialişti în curriculum, elevi, părinţi sau reprezentanţi ai societăţii civile, sunt invitaţi să participe la această consultare publică şi să exprime puncte de vedere, sugestii şi propuneri prin completarea unui chestionar online.” (informatia-zilei.ro)

“Documentele puse în dezbatere nu prevăd transdisciplinaritatea despre care se vorbeste în Legea educației în vigoare din 2011. Amintim că de doi ani elevii susțin la nivel național testări transdisciplinare la clasa a VI-a: este vorba despre evaluările naționale de la finalul clasei care nu sunt trecute în catalog și care presupun evaluare transdisciplinară la Limbă și comunicare (prin testare la Limba și literatura română + Limbă modernă) și la Matematică și Științe ale naturii (testare la Matematică + Fizică + Biologie). De altfel, lipsa unui cadru care să prevadă explicit transdisciplinaritatea a fost cauza cel mai des invocată pentru rezultatele extrem de slabe pe care le înregistrează elevii români la testele PISA.”(hotnews)

Cum nimeni nu se agită (sunt foarte puține instituțiile media care au preluat acest comunicat de presă, iar la emisiunile TV nu se aude nimic) se pare că dupa 23 ianuarie vom asista la o nouă masacrare a sistemului de învățământ din România. Cât de departe se va ajunge nu știm, dar începutul pare promițător. Oare ce program internațional se va folosi de data aceasta în școlile din România: cel Norvegian, Olandez sau chiar Britanic unde se predă începând cu grădinița, în termeni cât mai pozitivi și demni de urmat, totul despre sex și homosexuali (huffingtonpost.com); sau sistemul American, țara cu unul dintre cele mai ridicate grade de analfabetism din lume? National Geographic a realizat o serie de sondaje pentru a încerca să tragă un semnal de alarmă în SUA împotriva gradului alarmant de ne-educație. Într-unul din sondaje, 48 % din cei intervievați nu au știut să arate pe harta SUA unde este orașul New York. (sondaj condus de Roper Public Affairs pentru National Geographic Society). „Este descurajant să observi atât de mulți tineri care au atât de puțină înțelegere față de lumea în care trăim” a declarat Robert Pastor, vice președinte al departamentului de Relații Internaționale de la American University din Washington, D.C, în urma acestor sondaje.

Probabil că acolo vrem și noi să ajungem cu tânăra generație – la momentul în care să nu știe nici măcar unde este Bucureștiul pe harta țării pentru ca nu vor ști să citească o hartă și vor fi mult prea ocupați de telefoane și tablete unde să-și posteze fotografiile indecente drept o mare realizare.

schoolkids-walk_3189442b
Mădălina Corina Diaconu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

17 Comments on Ne așteaptă zile „bune”: se reduc orele de română, istorie şi geografie și se scoate limba latină din şcoli

 1. In principiu, este clar un nou pas inspre distrugerea totala a spiritului romanesc, in ultima instanta. Totusi, cu privire la orele de istorie, este bine ca acesti copii ar putea fi expusi mai putin aberatiilor pe care le afla cu privire la istoria noastra veche. Este, in acelasi timp, tragic pentru ca, in mod evident, politica de stat nu urmareste clarificarea aberatiilor legate de istoria noastra. In orice caz, daca nu ne vom trezi si nu vom actiona, hotarat, sobolanii isi vor vedea de treaba si se vor apropia tot mai mult de obiectivul final, acela de a ne distruge si bruma de identitate nationala care ne-a mai ramas.

  • Nu-s aberatii. Nu suntem daco-romani, ci români. Asa si brasovenii au aberat despre Tepes, si stim unde s-a ajuns…

 2. Papusarii de la Ministerul Educaţiei, tocmiti de Soros vor sa transpuna cat mai bine in practica ,cugetarea fostului intai betiv al tarii: “Şcoala românească scoate tâmpiţi”.

 3. Niște oameni fără pic de creier! Marionetele Uniunii Europene! Cum, tu, care ești din Ministerul Învățământului să reduci orele de limba română? Dar stai, ăștia sunt mai analfabeți ca noi. Sunt elevă de liceu și fac 4 ore de limba română pe săptămână și nu am chef să mi se reducă și mie orele că așa vor ei(profil mate-Info). Dacă ar fi după mine le-aș spune să mai scoată și niște ore de engleză și de franceză că oricum ne-o bagă pe gât cu forța! Pe astea nu le scot? Scot româna și geografia? Istoria măcar de ar fi adevărată!
  Bagă materii de astea inutile dictate de U.E că altcumva nu știu cum să le spun.

 4. Ni le bagă pe gât cu forța*

 5. Eh,prostii!Decit sa ai niste genii singuratice si posomorite,mai bine sa ai o hoarda de tantalai fericiti!

 6. cetățeanul tulburat // 8 ianuarie 2016 at 21:19 // Răspunde

  Păi în articolul scris cu câteva zile în urmă despre dezvăluirile lui Anghel Rugină, pot să afirm că aveți răspunsul la ce se întâmplă cu marionetele de la conducerea țării…începând de la președinte, miniștri, senatori, deputați, magistrații, dna, ani, nani, mami…etc.etc. Cu toții se închină noii orânduiri mondiale…adică globalizarea are loc acum pe toată planeta…Se dorește un singur lider, un singur guvern, o singură limbă și o turmă de oi. Voi credeți că mai e ceva de facut? Cărțile sunt făcute de mulți ani…Din păcate trebuie să învațăm să trăim simplu, să nu mai jucăm jocul lor…Să nu mai trăim în societatea asta a lor care ne-a fost inventată.
  Indobitocirea în masă se face peste tot pe planetă…mă rog, sunt prea multe de zis…Ar trebui să ne răsculat toți locuitorii planetei să putem schimba ceva…

 7. Wishwell Clara // 9 ianuarie 2016 at 17:57 // Răspunde

  Cine a venit cu prostiile acestea ori a înnebunit ori vrea cu totul să distrugă viitoarele generații. Parcă ar fi marionete U.E. Ne bagă numai tâmpenii în sistemul acesta de învățământ.

 8. De ce reactioneaza tot…poporul ca si cum sistemul nostru de invatamant este cel mai bun si UE ne baga pe gat ceva prost(care la ei merge)… Suntem fruntasi la analfabetism. Deci toate acele asa zise 4-5 ore de romana pe saptamana sunt egale cu zero. Avem profesori in invatamant care habar nu au a vorbi corect gramatical. Avand in vedere ca felul in care ti se preda la scoala, impreuna cu programa scolara, nu s-au imbunatatit de ani de zile, si intalnesti aceiasi spalati pe creier, prost platiti…nu inteleg de unde pana unde noua frustrare…Istoria o poti invata si din carti daca te duce capu si daca vrei sa iti maresti orizontul cunoasterii. Geografia la fel. Daca nu, esti liber sa ramai prost, incult, analfabet, inchis la minte, rasist, religios, etc etc etc. Scoala nu te poate invata daca tu nu vrei sa fii invatat.

 9. IN PRIMUL SI PRIMUL RIND CUVINTUL „SCOALA” VINE DIN EBRAICA „SHOLL” CARE INSEAMNA „IAD”.IN AL DOILEA RIND SCOALA ESTE O INSTITUTIE CARE TE SPALA PE CREIER PRIN IMPLANTAREA DE POLITICI,CODURI SI REGULI DE URMAT IMPUSE DE SISTEM,IN GENERAL VORBIND,”PROGRAMA SCOLARA”.
  IN AL TREILEA RIND TOATE GRUPURILE DE POPULATI DE PE PLANETA AU UN CULT SAU AU SUPRAVIETUIT DATORITA RESPECTARI UNOR DATINI SI OBICEIURI PAMINTESTI , A PAMINTULUI SI POPULATIEI RESPECTIVE, DE UNDE SI CUVINTUL „CULT”. CUVINTUL „CULT-URA”=URA PENTRU CULT” VA DA MURA-N GURA PENTRU CA SE. CU APARITIA RELIGIILOR SA LUAT DECIZIA CA TOATA LUMEA SA MEARGA OBLIGATORIU LA „SCOALA” SAU „CURSURI”=CA APA -SA TE PUNA PE CURS??????
  LA INCEPUT SE FACEA/ORGANIZA PRIN INTERMEDIUL BISERICI(RA-LEGIA SAU RE-LEGIA-LEGILE LUI RA(RE),ETC.
  UNDE SE STRIGEAU DE REGULA COPII, VA AMINTITI”LASATI COPII SA VINA LA MINE” ASA CUM SPUNEA INVENTATUL ISUS.
  EU ZIC SA MAI LATI NAIBA CE VA PUN IN FATA „ALESI „SI NU”SELECTATI”VOSTRI DE MII DE ANI.SI TOATE VRAJELILE CU LATINA SI GREACA LOR, SAU MAI STIU EU CE.95% DIN TIPARITURI AU CA SCOP INDOCTRINARE.CARE VA SI SPUNE DIN NOU „LA INCEPUT A FOST CUVINTUL”-BA NU ZICEM NOI CITI VA”LA INCEPUT A FOST VIBRATIA,LUMINA”.
  DECI NU POTI SA AI CUVINT DACA NU VINE DE LA CINE IL CREAZA.CREEZI CU CUVINTE „LA SCOALA” AI ILUZIE,CREEZI CU VIBRATIE SI LUMINA AI REALITATE-ADEVAR.
  DECI „SCOALA””DIPLOME ELIBERATE” NU INSEAMNA INTELIGENTA NATURALA CU CARE TOTI NE NASTEM, CI MEMORARE DE LEGI SI REGULI SAU „STINTE”. DE UNDE „CU-NU-STINTE”.DE EX:MATEMATICA-O INVENTIE,UN JOC,FOLOSITOR ACESTEI LUMI SI CARE NU NE VA AJUTA NICIODATA SA CONTACTAM ALTE CIVILIZATII EXTRA SAU INTRADIMENSIONALE.EXTRATERESTRI NU EXISTA-ESTE O ALTA FORMA IN A VA OCUPA CREIERELE CU PROSTII DE PIERDE VARA.ISTORIA-SCRISA DE SCRIBI,ACCESUL LA SCRIBI NU IL AVEAU DECIT CEI CU BANI CARE DECIDEAU CE SA SE SCRIE(VEZI-STRAMOSI NOSTRI ARHEOLOGIC SI DIN CE SA SCRIS SAU NU)ORI ASA SAU SCRIS SI CARTILE RELIGIOSE-CARTILE BELELELOR UMANE.
  „CINE STAPINESTE PREZENTUL DECIDE TRECUTUL SI VIITORUL”
  FIINTA UMANA AVEA SUTE DE SIMTURI CARE CARE AU FOST DISTRUSE TREPTAT TREPTAT DIN CAUZA CA CEI CARE ERAU LA PUTERE NU DOREAU CA CEILALTI SA LE POSEDE.
  CIND VEZI CITE UNUL CARE CORECTEAZA SCRISUL ALTUIA SI NU IA IN CONSIDERARE MESAJUL.
  „SCRISUL ESTE INAMICUL/DISTRUGATORUL ADEVARULUI”.
  DECI SCOALA, NU MAI ESTE CE A FOST,DEMULT ,DEMULT, ESTE O INSTITUTIE DE SPALAT CREIERE,IN GENERAL VORBIND, SI DE DISTRUGERE A CULTULUI STRAMOSESC ROMANESC.BAZA SUPRAVIETUIRI ACESTUI POPOR. PRIN CULT-URA.
  SI SA VEDETI CE O SA URMEZE, CIND O SA FITI OBLIGATI SA ADUCETI COPII LA PARADELE HOMOSEXUALILOR IN VEDEREA EDUCARI LOR IN SPIRITUL EGALITATI IN DREPTURI CARE O SA FIE IMPUSA DIN GRADINITA.
  NU AM NIMIC CU HOMO-POPO-GOPO DAR CUM AR FI EXISTAT ACEST POPOR/UMANITATE, DACA NU SE ADUCEAU PE LUME COPII PRIN VAGIN CI PRIN POPOU.
  PREGATITI-VA CA URMEAZA MAI RAU.SE TINDE CATRE O LIMBA UNIVERSALA.
  (ENGLISH,—-ENGL=DECEIVER,-ISH=Hebrew.MAN)–ENGL-ISH=DECEIVER MAN

  • Am citit primele 2 randuri intr-o dupa-amiaza linistita . Si ma dor , ochii ma dor , de marimea literelor tale. Lasand gluma la o parte , se pare ca pt tine scoala e( a fost) un iad . Postac amarat , conspirationist , etc . Schimba-te pe tine insuti daca vrei sa traiesti intr-o lume mai buna 🙂

 10. CU RISCUL DE A NU FI PUBLICAT REVIN,SINT CONVINS CA ROXIN ARE TOT INTERESUL SA PUBLICE CE SPUNE LUMEA,NOI TOTI AVEM SURSE DE INFORMARE DIFERITE SAU URMAM ALTE METODE DE A DESCOPERI CE SE ASCUNDE.
  DANIEL ROXIN-UN SPIRIT CUMRAR GASESTI PRIN ROMANIA,SA-I MULTUMIM DIN SUFLET CA NE OFERA ACEASTA METODA DE COMUNICARE SI IMPARTASIRE RECIPROCA A DESCOPERIRILOR PE CARE LE FACEM FIECARE DINTRE NOI,CEEA CE NU SE INVATA LA „SCOALA”.
  DECI :LIMBA FOLOSITA DE POPULATIA DIN „TINUTUL KEMETULUI” DENUMIT DE GRECI SI „EGIPT” ERA LIMBA „SUFI” DE UNDE AVEM CUVINTUL „FILOZOFI” ADICA „FIL-FILIO=COPII SI SOFI-ZOFI” DECI COPII SUFILOR.CARE INVATAU LA SCOLILE SUFILOR SI ERAU INITIATI IN TREPTE IN ALE FILOZOFIEI.CUNOSTINTE CARE INTRADEVAR TE AJUTAU SA DESCOPERI SI SA VEZI REALITATEA DIN ACEASTA DIMENSIUNE.DECI SCOALA LOR AVEA MENIREA IN MARE PARTE SA ITI OFERE POSIBILITATEA DE A GINDI IN MOD REALIST.ADEVARATA MEDICINA,MEDICINA BAZATA PE VIDECARE PRIN VIBRATIE,SUNET,PLANTE NATURALE SI PRODUCEREA DE EXTRACTE,FOLOSIREA SUNETELOR/VIBRATIILOR PRODUSE DE FRECVENTA NATURALA A PIETRELOR,APEI,PLOI,FOLOSIREA GINDURILOR POZITIVE EMISE DE CORPUL UMAN,DE ACEEA ERAU ALESI CEI CAPABILI PENTRU ASEMENEA INITIERI.CORPUL UMAN ERA CAPABILSA SA SE COMPERTE SI SA EMITA ENERGIE EXACT CA SI O BATERIE DIN ZIUA DE AZI.ACESTE METODE AU FOST DISTRUSE TREPTAT, TREPTAT DE APARITIA CELOR CARE SE CHEMAU PREOTI,CEI CARE AU DEZVOLTAT O ALTA RAMURA ,ACEEA A DECEPTIEI PRIN INTRODUCEREA METODELOR SI „LEGILOR” CALAUZITOARE CATRE PARTEA MATERIALISTICA,DISTRUGATOARE SI RUPEREA DE PARTEA REALIISTICA,NATURALA.O PARTE DIN ACESTE INVATAMINTE AU FOST SI METODE AU FOST PASTRATE DE STRAMOSI NOSTRI,PELASGI-DACI-GETI-SPARTANI-TRACI,ETC.
  DE EXEMPLU EI STIAU CA CUM SA REVINA IN ACEASTA DIMENSIUNE SI SA RENASCA,DE ACEEA PREFERAU CA LA UN MOMENT DAT CIND REALIZAU CA CORPUL LOR IN CARE SALASUIA SPIRITUL SE DEGRADEAZA DECIDEAU SA PARASEASCA ACEL CORP SI SE RENASTEAU IN ALTUL.DE NECREZUT NUI ASA.ATUNCI DE CE SE TINE NEAPARAT SA NU ITI EI „VIATA” IN TIMPURILE NOASTRE.PENTRU CA CEI CARE DETIN ACESTE SECRETE SINT FOLOSITE NUMAI DE EI.DE ACEEA EI REVIN IN ACEASTA DIMENSIUNE SI MENTIN ACEST SISTEM FAVORABIL LOR.ROMANI(RELIGIA DE LA ROMA) NU AU LUAT NUMAI AUR DIN DACIA CI SI ACESTE CUNOSTINTE,STIUTE DE „EGIPTENI” SI STRAMOSI NOSTRI DE PE TERITORIUL VAST PE CARE IL POPULAU (DIN INDIA-RIGVEDA PINA IN PORTUGALIA SI ALBION-care vin tot din daca).
  ASTROLOGIA ERA O ALTA O ALTA „MATERIE”CARE SE PREDA CELOR INITIATI.SI ALTELE.
  CU TIMPUL TOATE ACESTE SECRETE AU FOST CONCENTRATE DE LA MAJORITATE LA MINORITATE-ADICA IN MINA ASA ZISILOR PREOTI.PREOTI SI GASCA LOR AU FOST ELIMINATI PENTRU O ANUMITA PERIOADA DE FARAONUL ARCHENATEN SI SOTIA LUI NEFERTITI.CARE IN FINAL AU FOST EXTERMINATI IMPREUNA CU ADEVARATA LOR CREDINTA DE CATRE ACESTI PREOTI.CU TIMPUL RINDURILE PREOTILOR AU FOST INFILTRATE DE CATRE CAPETENIILE EMIGRANTILOR-HYKOKS(SE PARE A FI GRUPUL DIN CARE AU EVOLUAT HEBREW).
  ACESTIA AU FOLOSIT METODELE „SCOLI”IN DISTRUGEREA „EGIPTULUI”PRIN CREEREA TREPTATA A UNOR CUNOSTINTE BAZATE PE „POVESTIRI SI INVENTI DE ZEITATI”.
  EGIPTUL AVEA INVATATORI INITIATI SI NU ZEITATI CUM O SPUN AFACERISTI ISTORIEI(FALSIFICATORI).
  DE EXEMPLU CEL CARE SA DOVEDIT CAPABIL SI TRECUT TESTUL INITIERI SUPREME IN ALE GINDIRI ERA „THOT”.ALTUL ERA ALES SA SE OCUPE DE APE SI CUNOSTINTELE DESPRE NIL.ALTUL SE OCUPA CU PASTRAREA CUNOSTINTELOR ASTROLOGIGE,ETC.VEZI „CUNOSTINTELE DESPRE EGIPT SI LEGATURA CU ZILELE NOASTRE”.ACESTII PASTRATORI DE INFORMATIE O FACEAU SI ERAU ALESI CU GRIJE CA SA NU ACAPAREZE CUNOSTINTELE PENTRU EI CI IN IN FOLOSUL COMUNITATI DIN CARE FACEAU PARTE.ASA SA INTIMPLAT SI IN TINUTURILE STRAMOSILOR NOSTRI.CIND ,LA UN MOMENT DAT IN „SCOALA FILOZOFILOR” SAU INFILTRAT GRUPUL ASTA DE”PREOTI”.BOLNAVI MINTALI,PSICOPATI CARE NU LE MAI AJUNGE CIT AU.
  SI UITE ASA,EXPLICAT CIT MAI SIMPLU POSIBIL SI PE INTELESUL TUTUROR, AU APARUT SCOLILE.UNDE SE SPALA CREIERELE COPIILOR SI UNDE SE PREDA IN GENERAL CEEA CE CEI CARE VOR CONTROLORI TOTALI(NWO)AI OMENIRI.
  ASA CA, ATUNCI CIND VEDETI(IN GENERAL CA MAI SINT SI INTELEPTI CARE FAC ACESTE SCOLI DAR SE RUP DE SISTEM,DE ACEEA UNIII DISPAR DE TINERI)) PE AMARITI ASTIA PLINI DE ILUZIE CU DIPLOME DE PE LA CAMBRIDGE, OXFORD, YALE (VEZI FOSTA MINISTRA A LUI PONTA si alti ADUSI DE PRIN AMERICA=CARE INSEAMNA -ARAMEIC-schimbati ordinea literelor)NU II LUATI IN SEAMA SI NU LE DATI FUNCTII DE CONDUCERE CA OR SA VA DISTRUGA.SINT INITIATI IN A DISTRUGE ECONOMIILE SI JEFUIREA RESURSELOR DIN TARILE UNDE SINT PUSI.
  DACA NU CREDETI VEDETI CINE A DISTRUS ARGENTINA,UNDE AU FOST SI CE FEL DE SCOLITI AU FOST PUSI DE CATRE SISTEM(NWO)IN FUCTIILE DIN ACEA PERIODA.
  VEDETI CINE A DISTRUS(AU INCERCAT)SA PUNE PE BUTUCI ISLANDA,TOT CEI IN COSTUME „SCOLITI” ADUSI ACOLO.
  VEDETI CINE A PARTICIPAT LA ARANJAMENTELE SECRETE DIN SISTEM IN GRECIA.
  SI ASA MAI DEPARTE.NU STIU DACA O VENI O ZI CIND POPORUL ASTA ROUMAN ISI VA DA SEAMA LA CE SA INHAMAT,CU EUROPA ASTA „UNITA”.NU STIU DACA VOR REALIZA VRE-O DATA IN CE CAPCANA AU INTRAT.CIT DE JOASE POT FI GINDIRILE ROUMANILOR CIND PLATESTI 40 SI IEI INAPOI 5.VAI DE POPORUL ASTA ETERN.STAU SI PLING, SI PLING SI MA CONSUM CIND MA GINDESC UNDE A AJUNS FLOAREA EXITENTEI UMANE PE ACEST PAMINT,IN CE SITUATIE A AJUNS POPORUL MEU, SA SE ALEAGA CU CE ARUNCA ALTI SI SA FIE JEGMANITI IN HALUL ASTA.
  VA MULTUMESC DOMNULE ROXIN

  VA

 11. Ticalosi fara constiinta,acestia sunt cei ce vor sa scoata istoria noastra a neamului din invatamint.Poporul cu cea mai veche istorie din Europa o sa ajunga o adunatura fara identitate.Suntem la cheremul UE,cea mai mare adunatura de ticalosi care a populat vreodata planeta.Distrugatori de pace, distrugatori de civilizatii,creatori ai holocaustului si inrobitori de popoare,asa zisele colonii.Vor sa ne distruga si din punct de vedere spiritual scotand istoria din invatamant.Vor sa ne ia tot asa cum au facut-o secole de randul.Vor sa nu mai fie acuzati de nedreptatile facute in trecut.CAINI.SA NU II LASAM!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Dragi colectivisti,
  Din nou, daca mai era nevoie, se vede limpede faptul ca sunteti mamipulati de niste diavoli cu chip da evreu (soros) , dar cred ca este pleonasm, care nu vor altceva decat distrugerea a tot ce este de origine cu acest meam din care ne tragem si cu acest e locuri sacre. Ridicati-va in doua picioare neam scump de dac si nu mai lasati acest popor hot de istorii si religii sa-si bata joc de voi. Ajunge cu hotia si nedreptatea facuta voua si impreuna cu marea lor sluga, care este biserica catolica, blestemul lacrimilor si suferintelor acestui neam sa fie si ds ramana cu a lor natie de acum si pana in vecii vecilor amin.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii