Noutăți

Musulmanii hărțuiesc un creștin bătrân în inima Londrei: „Într-o săptămână o să fii mort”. Imagini incredibile!

 •  
 •  
 •  

Imagini filmate într-un parc din Londra. Musulmanii, scandează în numele lui Alah, cu râsete în batjocură pe seama creştinului pensionar, în timp ce unul din ei le dă tonul, iar creştinul pensionar, un om bătrân dar plin de îndrăzneală, le spune că ei nu pot şterge nici elimina numele lui Iisus Hristos: „Alah este un dumnezeu demonic”, spune bătrânul, „el nu este un dumnezeu real, este un dumnezeu mincinos. Mohamed este un profet fals. Iisus n-a ucis niciodată pe nimeni”. Bătrânul este ameninţat: „Într-o săptămână o să fii mort. În pământ”.

Sursa: http://www.nasul.tv/hartuirea-crestinilor-in-inima-londrei-intr-o-saptamana-o-sa-fii-mort-imagini-halucinante/#sthash.DqDu1zwc.dpuf


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

10 Comments on Musulmanii hărțuiesc un creștin bătrân în inima Londrei: „Într-o săptămână o să fii mort”. Imagini incredibile!

 1. Nu trebuie decat sa le privesti ranjetele de pe fete ca sa iti dai seama ce dumnezeu slujesc…UN dumnezeu FALS!!!

  Batranul crestin nu se teme sa rosteasca adevarul!
  Tot respectul pentru credinta si curajul de care da dovada!

 2. Acest om ne inspiră! IL mărturisește pe Iisus fără frică. Sigur că are rezervat un loc în împărăția Lui!!
  Doamne slavă Ție!

 3. Moartea e o pedeapsa prea blanda pentru scursurile alea jihadiste!

 4. Ei, nici chiar așa! Dacă le răspunzi cu aceeași monedă ce diferență este între ei și tine, Piotr?
  Să ne rugăm pentru ei, să se molipseasca întreaga lume de bunătate, nu de ură!

  • Da,da, sa ne rugam neincetat chiar,pentru ei,poate i-o atinge Duhul Sfant,asta in timp ce ei invadeaza,traiesc pe spinarea altora,taie capete,violeaza.Sa ne rugam,cum sa nu! Doar n-om iesi in strada impotriva imigratiei,Doamne fereste !

  • Pana la Dumnezeu te mananca „sfintii”!

  • aurel mocanu // 16 mai 2016 at 14:33 // Răspunde

   Ti-a spus cineva ca prostia nu garanteaza mantuirea?

  • Mircea Zaharia // 13 septembrie 2016 at 12:54 // Răspunde

   Da-i cu rugaciune, dar da-i si cu munca si mintea. God helps those who help themselves.

 5. Ionescu Ion // 20 iunie 2016 at 9:34 // Răspunde

  Cum pot gunoaiele astea de musulmani retardati sa se ia de un biet om care asa cum traieste el pe strada, in buzunar are o biblie??? Daca ai o religie adevarata o impui prin forta?? Suntem milostivi cu niste impostori de oameni refugiati, care in mare parte sunt teroristi. Cine se afla in spatele acestei comedii nu cumva gloaba asta batrana de Merkel si americanii cu CIA????? Cum poate fi condus un continent Europa de o denaturata???Pana acum cativa ani SUA ataca state din Arabia care aveau dictatori si ordine in tara lor pe motiv ca nu aveau democratie, acum in teritoriul ISIS se petrec crime macabre demne de un spital de psihiatrie. De ce nu isi respecta refugiatii presedintele si tara? Nu cumva asta e planul de islamizare fortata a Europei crestine??? Doua mari similitudini intre aceste dorinte: cea a satanei si a SUA si a servitorilor ei! Islamul este nu este o religie, este ceva fals, si daca ne aducem aminte din biblie cei orinduiti pe aceasta ramura au fost blamati de binecuvantarea lui Dumnezeu. Nimeni nu-i retine sa nu-L iubeasca pe Dumnezeul adevarat. Mahomed a fost bolnav de dementa. Asta a fost un sarlatan psihopat! Crestinismul a marcat fundamental istoria. A reusit de la o mica adunare de oameni simpli dar devotati lui Dumnezeu sa se propage in tot Imperiul Roman, pana chiar si unii imparati pe ascuns erau adepti ai crestinismului. Crestinismul a schimbat in bine o lume distrusa de jafuri, crime, adulter, homosexualitate. Ceea ce se petrece acum in Siria si Libia vi se pare ca poate fi facut de un om cu frica lui Dumnezeu?Sunt niste fapte satanice realizate de adeptii lui Mahomed. De citit de catre cei care vor sa scoatem religia ortodoxa din scolile Romaniei dar nu îi deranjeaza ca vom avea megamoschee in capitala Romaniei. Daca vor sa-si faca plecaciuni musulmanii sa se duca in baragan la munca. O natie careia nu-i place sa munceasca deloc!

  • Mircea Zaharia // 13 septembrie 2016 at 13:02 // Răspunde

   Sunt prosti, saracii, niste bieti muritori prosti. Au creierul inflamat de toata dogma lor.

   Uite care e problema cu Islamul – nu este doar religie, dar si cod juridic, cod militar si cod de comportament social. Este un set de LEGO cu toate piesele necesare constructiei unei civilizatii, asa cum e ea. Este un mod de viata si de moarte.

   Islamul indeamna pe drept-credinciosi sa cucereasca lumea si sa converteasca omenirea la Islam, fie cu frumosul, fie cu forta. Nu este un conflict religios, acesta intre Orientul Mijlociu si Occident, ci un conflict intre doua civilizatii foarte diferite, care in conceptia multor musulmani nu se poate termina decat cu distrugerea si subjugarea uneia dintre tabere.

   Victorie sau moarte. Asta e marea problema, iar papitoii cu corectitudinea politica (political correctness) in loc de creier cred ca tot ce e necesar ca sa se inteleaga cu aceasta civilizatie total diferita este sa-i accepte printre ei. Idioti. E ca si cum ai incerca sa incalzesti la san un sarpe veninos, ca sa ti-l apropii.

   Nu poti impaca si capra, si varza.

   Din nefericire. =(

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii