Noutăți

Musulman britanic despre românca care a murit în atentatul de la Londra: „Româncă mizerabilă, o să ajungi negreșit în iad. Insallah!”

Primitivismul unor musulmani este deja emblematic. Deși nu contribuie cu aproape nimic la progresul umanității, deși trăiesc cu o mentalitate de Ev Mediu Întunecat, fanatizați de doctrine aberante, ei se cred totuși superiori celorlați.

Și ce dovadă mai bună de prostie animalică putem descoperi la unii dintre ei decât comentariul incredibil făcut de numitul Afraz Ahmad Malik (în legătură cu care a scris B1Tv), care se vrea un musulman britanic mai spălat dar care tot un primitiv se arată a fi, și care nu a fost capabil de o minimă decență în legătură cu moartea româncei Andreea Cristea, ucisă pe Podul Londrei de un frate de-al lui întru credință. Iată ce s-a găsit specimenul să comenteze pe o pagină de Facebook în care alți oameni deplângeau și moartea româncei: „Româncă mizerabilă, o să ajungi negreșit în iad. Insallah!”

facebook dialog

Întrebat de Ziarul Românesc dacă aceea este într-adevăr postarea sa, Afraz Ahmad Malik a pretins că i-a fost spart contul, doar că ceea ce le-a spus cu aceeași nerușinare celor de la Ziarul Românesc, contrazice pretenția sa. Iată până unde s-a dus tupeul și lipsa de umanitate a acestui individ:  „Toți românii sunt niște nenorociți și drogați, fură biciclete, jefuiesc case și aduc prostituția în această țară… Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mai facem parte din asta (din UE)  …. .egggggghhhh români mizerabili”.

Și când te gândești că iresponsabilii din UE țin în brațe mulți astfel de oligofreni odioși, discriminându-i pe autohtoni! Dar poate s-or trezi și europenii la un moment dat!

Adrian Albu

P.S. Dumnezeu să o odihnească pe Andreea Cristea!

sharia-for-the-uk (1)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on Musulman britanic despre românca care a murit în atentatul de la Londra: „Româncă mizerabilă, o să ajungi negreșit în iad. Insallah!”

 1. Hahahahah , ce cretin rkmanibau creat multe de aluncul istotiei , vlaicu primul aviator de exemplu . Pe cand musulmani nimic dar nimic nene !

 2. Schilozi la creier, aceşti anşchilopați dau şi ei cu părerea având subconştientul blocat in playback ce rezumă spusele proştilor păriți musulmani.

 3. Indiana Jones // 11 aprilie 2017 at 12:38 // Răspunde

  Iar proștii comentează,
  1.Deci handicapatul este britanic în primul rând și nu musulman.
  2. Lumea arabă a contribuit enorm la dezvoltarea omenirii, mai citește cărți.

 4. voinea Violeta // 11 aprilie 2017 at 13:04 // Răspunde

  sa va ia naiba de ciudati si nemernici musulmani!

  • Ți fi și tu un musulman și nu mă miră. Musulmanii, o să-i crucificăm cu capul în jos, și-n fum de ardei iute. Legea Talionului…
   Cât despre contribuția musulmanilor la viitorul omenirii, se vede: reduce populația globală. „Halal” contribuție. Nu uitați că încă ne mai curge-n vene, sângele lui Țepeș, Ștefan cel Mare și toți ceilalți Domni, care v-au ținut la porțile Europei, de nu.. alta era soarta ei. Nu uitați.. crucificați cu capu-n jos și țeapa.. țeapa aia din lemn de corn trecut prin foc…

 5. Tu, care ai facut articolul asta, nu esti mai breaz deloc decat ala de care vorbesti, esti sub personajul de care scrii in articol. esti jalnic. acoperiti-va creierele ca vi le spala astia.

 6. Sper sa le dea americanii o bomba atomica sa scapam de ei si sa ii luam la vanatoare si pe astia din europa! Ii zdrobim ca pe pureci !

 7. Toti islamistii extremisti si teroristi, inclusiv cei care comenteaza asa cum o face capiatul ala din poza de ilustratie a articolului, sunt de fapt agenti cu misiune clara de la sefii lor sa provoace societatea europeana la maximum. Asta pe de-o parte.

  Pe de alta, politiile, serviciile secrete si ceilalti oficiali din tarile europene, deasemenea, au misiune clara de la sefii lor sa tolereze daca nu cumva chiar sa incurajeze aceste manifestari provocatoare.

  Scopul? Sa se creeze o maxima iritare in randul popoarelor Europei pentru ca dupa aceea chiar acestea sa ceara interventie armata masiva impotriva popoarelor islamice.

  Un foarte bun exemplu deja il vedem in comentariul de mai sus (al lui Mahomed).

 8. Are dreptate.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii