Noutăți

MU – Continentul pierdut

Mai toți am auzit despre Atlantida, Lemuria sau Mu – continente mitice despre care legendele spun că ar fi existat acum peste 10.000 de ani, locuri unde civilizații extraordinare s-ar fi dezvoltat… Cel mai probabil, însă, am privit aceste informații ca pe simple povești fără un substrat real.

Dar oare nu este posibil ca astfel de civilizații și continente să fi existat? Dovezi ale unei cunoașteri avansate, venite din negurile timpului, descoperim peste tot pe Terra, multe dintre acestea depășind de departe tehnologia pe care istoria oficială ne spune că acei oameni ar fi avut-o….

Prin urmare, nu putem să nu ne punem această întrebare: Și dacă realizările uimitoare ale antichității au rădăcini în miticele continente și civilizații amintite?

Afis-Cunoaste lumea-OZN2

Mai multe despre conferință AICI

În episodul de astăzi al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii (pe care o puteți vedea mai jos) vă invit să aflați mai multe despre MU – CONTINENTUL PIERDUT  și povestea colonelului britanic James Churchward, cel care a adus pentru prima dată în atenția publicului dovezi ale existenței acestuia în mijlocul Oceanului Pacific.

Cartea lui, apărută în anul 1926, a fost reeditată permanent în toate limbile pământului, până astăzi. Iată cum prezintă editura Vidia această carte:

“Autorul ei, colonelul James Churchward, a fost un om extraordinar (soldat, inventator, lingvist, artist, cartograf, si geolog), iar aici el relateaza aventurile sale extraordinare din calatoriile facute in jurul lumii, in cautarea civilizatiilor mistice care au existat odata in negura vremurilor.

Churchward a pornit ca tanar soldat a armatei britanice in India ocupata, unde s-a imprietenit cu un preot hindus avand un nivel spiritual foarte inalt.

De-a lungul prieteniei lor de 12 ani, acest preot i-a aratat lui Churchward niste tablite antice de piatra care fusesera ascunse in pivnitele templului, timp de mii de ani. Tot el l-a invatat pe Churchward sa citeasca scrierea ezoterica inscriptionata pe tablite, afirmand ca acest limbaj era limba primara a umanitatii!

mu 1

CARTEA ESTE DISPONIBILĂ AICI: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/car-i-de-tiin-a-i-spiritualitate.html

Tablitele povesteau despre o civilizatie foarte avansata, raspandita in toata lumea, care isi avea punctul de plecare pe un continent din Oceanul Pacific, care a fost pana la urma distrus de modificarile cataclismice prin care a trecut Pamantul. Ar putea fi adevarata o asemenea poveste?

Churchward a facut din aflarea raspunsului la aceasta intrebare misiunea vietii sale. Incepand cu sfarsitul anilor 1800, el a calatorit mult prin Asia Centrala si in Pacific, cautand indicii ale unor civilizatii pierdute – calatorii care ar fi extrem de dificile si costisitoare chiar si in zilele noastre.A strans dovezi din Egipt, America Centrala, Siberia, America se Sud-Vest.

Concluzia investigatiei sale care l-a purtat prin lumea intreaga o puteti gasi aici, in aceasta carte.” Cartea este disponibilă aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/car-i-de-tiin-a-i-spiritualitate.html

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos

 

&nbsp


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on MU – Continentul pierdut

 1. Oceanele Atlantic, Indian, cel Antartic si cel Artic nu existau acum, dupa parerea mea, 4500 de ani aproximativ. Nu existau pentru ca Terra era mai mica in volum cam la jumatate aproximativ, poate ceva mai mare, ceea ce inseamna ca gravitatie era mai mica iar nivelul oceanului planetar era mai sus cu cam 200-300 de metri si multe alte consecinte.

  Interesant de vazut urmatorul documentar difuzat pe canalul de televiziune francez arte.
  https://www.youtube.com/watch?v=MTWJZsOD_qo

 2. Multumesc Daniel Roxin pentru emisiune!
  Nici nu stii de cat de mare folos imi sunt informatiile pe care mi le-a oferit Bârgăuan.

  A! Desigur ca nu ma ajuta la platit facturile la utilitati. 🙂

  • Continentul pierdut din Pacifi nu este altul decat continentul american, care in vremurile stravechi se numea Atlantida si care, intradevar, a disparut, dar nu pentru mult timp si nu complet*. in apele Pacificului de atunci, pentru ca dupa ceva vreme, iesind la suprafata, sa delimiteze cu tarmurile sale estice noul ocean si anume Atlanticul.

   Deci, pe deoparte ne spune povestea Atlandidei Platon iar pe de alta ne-o confirma, de pe cealalta fata a Pamantului, preotul hindus cu tablitele sale antice.

   * foarte probabil sa fi ramas la suprafata, in cursul acestui proces, inaltimile Mexicului si ale estului Americii de sud.

   PS
   Vedeti Teoria Pamantului in expansiune! Nu e deloc de aruncat.
   Si abia astept sa-mi cumpar cartea!

 3. Interesanta emisiune. Felicitari. DAR unde este partea a 2-a ce trebuia sa urmeze dupa publicitate ???

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii