Noutăți

Moment penibil: o tânără musulmană a refuzat să dea mâna cu președintele Germaniei. Mai cred nemții că îi vor integra pe imigranți?

  •  
  •  
  •  

Încă o dovadă că musulmanii nu au nici cea mai mică intenție să se integreze în lumea occidentală. Ei vin chitiți să își creeze spațiul lor islamic în buricul Europei…

Și iată că stupiditatea autorităților germane primește dușuri reci cu fiecare ocazie. Doar că par să doarmă somnul cel de moarte.

Conform ProTv, “O tanara musulmana a refuzat sa dea mana cu presedintele Germaniei, Joachim Gauck, in timpul unei vizite a acestuia la o scoala laudata pentru ca a integrat migrantii atat de bine. Incidentul s-a petrecut luna trecuta, in Offenbach, insa imaginile care surprind incidentul au fost publicate recent. Joachim Gauck a ales sa viziteze scoala din Offenbach tocmai pentru ca aceasta a devenit un exemplu pentru integrarea migrantilor, relateaza Daily Mail, citand presa germana.” (evenimentul s-a petrecut în urmă cu o lună)

“Dovada” performanțelor în integrarea imigranților a fost dată de o tănără musulmană cu hijab pe cap care, atunci când președintele a ajuns în dreptul ei și i-a întins mâna, și-a retras-o (din motive religioase) pentru a evita contactul, punându-l pe Joachim Gauck într-o situație mai mult decât penibilă, mai ales în contextul în care oficialii lăudaseră această școală.

Oare chiar mai cred nemții că îi vor integra pe musulmani? Poate într-o viitoare Germanie islamică, așa, peste vreo 30-40 de ani…

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Moment penibil: o tânără musulmană a refuzat să dea mâna cu președintele Germaniei. Mai cred nemții că îi vor integra pe imigranți?

  1. Poate ii vor ,, integra ,, la Dachau !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii