Noutăți

Mizerabilii de la Charlie Hebdo au făcut-o pe Halep țigancă: “Fieeer Veeechi! Fieeer Veeechi!”

În urmă cu câțiva ani, ca urmare a atentatului terorist cusut cu ață albă care s-a soldat cu împușcarea unei părți din redactorii revistei pariziene, o armată de naivi s-au mobilizat în întreaga lume pentru a apăra această revistă pretinzând că “Și eu sunt Charlie Hebdo!”. Ca și cum revista amintită ar fi fost, cu adevărat, vreun bun universal, vreo mare realizare intelectuală. În realitate, dincolo de drama născută de atentatul terorist, una regretabilă, această revistă a fost mai tot timpul o fițuică mizerabilă a cărei preocupare a fost aceea de a arunca cu gunoi în orice lucru important pentru ceilalți – de la repere religioase, până la valori culturale sau morale. Redactorii de la această revistă nu s-au dat în lături de la nicio mizerie. S-au îngrijit însă să le acopere cu circumstanțele atenuante ale satirei sau ironiei, chiar dacă, în realitate, au trecut mereu granița grotescului, a batjocorii, a disprețului…

În același spirit de neamuri proaste dar arogante, francezii de la Charlie Hebdo, în loc să se îngrijească de faptul că în câteva generații vor dispărea din istorie, datorită prostiei lor crase, țara lor urmând să devină un stat dominant musulman, s-au trezit batjocorind-o pe Simona Halep, proaspătă câștigătoare a Roland Garros-ului. Astfel, au dedicat o caricatură succesului românesc de la Paris și au transformat-o pe Simona într-o comerciantă de fier vechi, cu trimitere clară la țiganii care au o astfel de îndeletnicire, mesajul caricaturii fiind acela că au venit țiganii de români la Paris și au câștigat trofeul.

În aceste circumstanțe, mă întreb dacă în țara asta încă avem cretini care mai pretind că și ei sunt Charlie Hebdo?!?

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Mizerabilii de la Charlie Hebdo au făcut-o pe Halep țigancă: “Fieeer Veeechi! Fieeer Veeechi!”

 1. Apăi,ura-i că balaurul din poveste;ai tai un cap,ai cresc alte șapte in loc!

 2. Gabi stefan // 14 iunie 2018 at 16:40 // Răspunde

  Nu-i bai… in 20 de ani, ciarli hando va purta turban si se va publica in araba… iar franta o sa fie mai negricioada asa, la ten… fraternite, egalite, allahuakbare…

 3. Stamate Liviu // 14 iunie 2018 at 18:18 // Răspunde

  Vreau sa ai vad acum pe toti cei care si-au schimbat poza de profil cu mesajul : Je suis Charlie … De parca murise impegatul de miscare din gara Titu, Romania ! Acum, cum empatizati dragilor ? Ca atunci, am cam fost luat la injuraturi, de cativa ” oameni cu suflet bun, si empatici ” care se dadeau de ceasul morti De parca le murise neamurile de la tara De parca publicatia in sine, era o revista de colorat, pentru copii cu dizabilitati Deci, ce poza punem la profil, de data asta ?

 4. Un cetățean // 14 iunie 2018 at 23:08 // Răspunde

  La cât de frumoasă, inteligentă și plină de modestie,este Simona Halep, n-ar putea(nici dacă ar vrea !)să facă parte dintr-o așa minoritate.Francezii nu sunt reprezentați de această revistă(cred!)de aceea nu iau în seamă aceste aberații.Cine publică asemenea caricaturi,pesemne, sunt ei înșiși niște caricaturi ale societății.Iar potențialul lor creativ este redus,daca pot spune, se îndreaptă demult, spre minus infinit.Felicitări Simonei, pe această cale !!!

 5. Plesea Gheorghe // 15 iunie 2018 at 0:11 // Răspunde

  Francezii, mai ales nordicii au un caracter mizerabil și pervers. Amabili de fațadă, iți înfig cuțitul după ce te îmbrățișează. Eu am mers în Franța francofil și cunoscător de franceza și cultura franceza, după ce am locuit și muncit acolo m-am întors francofob . In sud, e altceva. Francezii, cu cit sunt mai școliți sunt mai perverși.

 6. Dragi cititori,

  Eu indraznesc sa vad din alt unghi caricatura asta: Fierul vechi(vechitura) este CUPA iar “Romanca” este cea care a “curatat” locul 🙂 Ei singuri si-au denumit Cupa ca fiind fier vechi!
  FELICITARI Simonei si cinste ei ca face onoare Romaniei pe unde merge si nu-si uita originea si credinta stramoseasca!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii