Noutăți

Ministrul Justiției îi vrea la pușcărie pe cei care exagerează cu… valorile tradiționale. O deranjează inclusiv cei care vor o familie formată din Bărbat și Femeie

Deși nu a inventat coada la prună (sau poate tocmai de aceea) ministrul Raluca Prună se plânge că doar 16 persoane au fost condamnate pentru rasism, xenofobie sau negarea Holocaustului în România ultimilor ani. În intervenția ei publică, reclamă faptul că ar trebui să intre pe lista pușcăriabililor inclusiv cei care exagarează sau merg în extremă (ce o fi însemnând extremă în opinia dânsei?) cu valorile tradiționale.

Mai mult decât atât, Raluca Prună este deranjată și de cei care vor o familie tradițională formată din bărbat și femeie. În opinia dânsei, se pare că și acest lucru este un exces tradiționalist care trebuie condamnat, după cum a făcut-o și Iohannis atunci când i-a declarat extremiști religioși pe cei trei milioane de români care au semnat petiția pentru familie.

Iată cum își arată grija Raluca Prună pentru comunitatea homosexuală: “Este foarte puțin (n.r. numărul condamnărilor) într-o țară în care, sigur nu mai avem partide extremiste în Parlament, avem însă mișcări din acestea promovate de partide politice parlamentare, care nu sunt ele însele extremiste, dar care promovează, aș îndrăzni să spun, tehnocrată fiind, într-un mod extremist, valorile tradiționale. Și eu îmi notasem despre aceste încercări de a justifica prin atașamentul la valori tradiționale respingerea dreptului fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea”, a declarat Prună, conform Agerpres. ( Afirmațiile au fost făcute la dezbaterea “Extremismul de dreapta și instigarea la ură. Abordări politice, legale și administrative”.)

Pe când o preocupare la fel de consistentă pentru denigrarea simbolurilor naționale și antiromânism? Sau românismul și simbolurile naționale sunt chestii prea tradiționaliste? A, da, mi-am amintit: Raluca Prună a avut o bursă Soros și a studiat la Budapesta, la „Central European University“, instituție de învățământ finanțată de magnatul evreo-maghiaro-american (conform ZiuaNews.ro).

Acum înțelegem de ce face părul mere și răchita micșunele! Că le-a altoit tătucul tehnocraților din societatea civilă: George Soros, omul care vrea familii gay în România și cât mai mulți imigranți musulmani!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

12 Comments on Ministrul Justiției îi vrea la pușcărie pe cei care exagerează cu… valorile tradiționale. O deranjează inclusiv cei care vor o familie formată din Bărbat și Femeie

 1. cristian c. n. // 2 noiembrie 2016 at 8:25 // Răspunde

  Si care ar fi numarul de condamnari ce trebuie sa o multumeasca pe doamna ministru? Sunt curios daca domnia sa ar avea copii,ce ar simti daca ar afla ca vreunul dintre ei este gay? N-am inteles niciodata de ce ” progresistii si emancipatii ” sunt numai aceia ce mesteca toata ziua despre drepturile unor anormali greu de inteles!

 2. Ea deja e contaminata….e bolnava….Doamne, cine ne conduce tara…..

 3. Monstri mici in slujba monstrilor mai mari ! Daca asta inseamna democratie, sa si-o ia drcu’ inapoi ca e mai rea decat fascismul si comunismul luate la un loc si pute de minciuna silnicie si ucidere inca inainte de a fi total implementata !

  • Pai EVIDENT ca NU ESTE democratie! Este DICTATURA, indiferent cum e spoita exterior. Aceleasi lepre care aduceau comunismul peste omenire vin acum cu un alt ambalaj pentru o nemernicie de acelasi fel. Fara haos, fara distrugerea valorilor traditionale a “anticorpilor socieatii”, parazitul nu poate rezista in interiorul gazdei.

 4. avem foarte multi politicieni debili mintali, se vede si cunoaste de la o posta

 5. Tanpeni numai tanpeni .

 6. Un ostas al lui Iancu // 2 noiembrie 2016 at 14:33 // Răspunde

  Valorile traditionale sunt viata normala si integritatea planetei
  Urmeaza sa acceptam distrugerea planetei!

 7. R.G. Alexandru // 2 noiembrie 2016 at 16:19 // Răspunde

  de 27 de ani ne alegem conducatori ce nu isi iubesc neamu si pamanturile!! sincer,nu exista o rezolvare cu acesti politicieni,in privinta tarii noastre.Ar trebui sa punem acolo sus doar 20-30 de oameni iubitori de tara. GREU O SA II GASIM DOAMNE!!

 8. Anghila Mer.chel // 2 noiembrie 2016 at 18:40 // Răspunde

  Expresia „căsătorie pentru toată lumea“ este tendențioasă și nefericită. Nu poți căsători, de pildă, o fată de 3 ani cu un moș de 80 motivând că e dreptul lor fundamental de a face ce vor.

 9. Stefan V. Nicola // 2 noiembrie 2016 at 23:04 // Răspunde

  De ce nu se plange ministra justitiei de hoti?…Cand nu exista strada din Romania pe care sa nu se fi intamplat vre-o spargere sau hotie…De ce nu se iau masuri impotriva hotilor si niciodata nu se rezolva vre-un caz de hotie?…De ce se claseaza cazurile de hotie fara sa fie facuta nici o investigatie?…De ce sunt bagate in sertare zeci de mii de dosare de hotie si se asteapta sa fie prescrise?…Hotii teparii din economie, evazionistii, spalatorii de bani, traficantii de carne vie si de sclavi, santajistii si spionii populatiei din servicii, asasinii la comanda de la interne, sau chiar cei care comit genocid si crime impotriva umanitatii sprijiniti de SRI, nu deranjeaza pe sefii si ministrii din securitate, politie si justitie si nici pe cei care i-au numit in functii – pentru ca cei care fac si aplica legea in Romania nu au fost alesi de nimeni si nu reprezinta pe nimeni din Romania in afara de homosexuali?…Atunci cand nu te alege un popor sa il guvernezi si odata ajuns la guvernare in mod dubios, neales democratic ci selectat si numit la guvernare de forte necunoscute,singura ta atitudine e sa condamni traditiilor si conventiile sociale ale acelui popor ce esti tu de fapt ?… Nu e o intrebare pe care ti-o pun eu. Eu stiu ce esti. E o intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui tu insati…Eu intreb doar atat: Este sau nu Romania o zona “High Risk Area” ?…

 10. Doamna Pruna ca si toti ceilalti ar trebui sa consulte Dictionarul Explicativ al Limbii Romane si sa vada ce inseamna “casatorie”. Poate ne trezim ca dau o lege care sa modifice si Dex-ul!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii