Noutăți

Ministrul de externe Teodor Meleșcanu vrea „un cadru în care imigranţii să se simtă în siguranţă”. Dar să îi cazeze la el acasă nu vrea?

Timpolis.ro: Teodor Meleşcanu a participat azi, la Timişoara, la o conferinţă internaţională pe tema provocărilor de securitate din regiunea Balcanilor, organizată de Universitatea de Vest şi asociaţia New Strategy Center, precizând că, în acest moment, Uniunea Europeană este cel mai mare finanţator străin al ţărilor din această zonă.

Ministrul de Externe a vorbit şi despre fenomenul migraţiei, afirmând că România trebuie să ofere în continuare un cadru în care emigranţii să se simtă în siguranţă: „Cea mai importantă chestiune pe care pot să o facă autorităţile din România şi pe care vom continua să o facem este de a încerca să oferim un cadru în care imiganţii să se simtă în siguranţă”,declară Teodor Meleşcanu. Afirmând că sunt două categorii de imigranţi; cei din motive politice şi cei de interes economic. „Noi trebuie, în măsura posibilităţilor pe care le avem, să asigurăm pentru ei o stare care să le dea încredere într-un viitor pentru ei şi pentru copiii lor. România nu este o ţară de destinaţie pentru imigranţi, ci este una de tranzit, dar în mod normal trebuie chiar şi pentru cei care se află pentru o perioadă scurtă de timp să le asigurăm o minimă integrare la nivelul societăţii româneşti”, a mai spusTeodor Meleşcanu. (Timpolis.ro)

Există însă cel puțin două elemente delicate, chiar grave pe care Meleșcanu se face că nu le observă din rațiuni de corectitudine politică și servilism față de conducerea UE:

  1. În varianta fericită, România poate fi pentru foarte mulți ani de acum înainte doar o țară de tranzit care va ține permanent pe teritoriul ei zeci de mii de imigranți în tabere împrăștiate în toată țară. Doar că regimul de cazare fiind unul deschis (că altfel ar fi discriminați), aceștia vor circula liber pe teritoriul României, ceea ce implică și riscul unor atacuri teroriste. Toată lumea știe (mai puțin se pare politicienii) că printre imigranți s-au infiltrat și mulți teroriști ISIS sau islamiști radicalizați care vin în Europa chitiți să se arunce în aer sau să taie pe stradă, cu cuțitul, trecătorii.
  2. În varianta nefericită, dar foarte probabilă, România se va transforma, pentru mulți dintre imigranții ilegali, în țară adoptivă, încălcându-se astfel constituția și voința majorității românilor. De altfel, eu sunt aproape sigur că asta este ținta, dar, pentru a slăbi vigilența românilor, ni se tot spune că suntem DOAR o țară de tranzit. Să nu uităm însă că Ungaria și-a închis granițele pentru imigranți și că nimeni nu ne garantează că imigranții ajunși pe teritoriul României vor fi preluați ulterior de țările vestice. De ce ar face-o, în condițiile în care aceste țări vor să îi oblige pe est-europeni să se islamizeze, așa cum au făcut-o ele de mai multe decenii?

Prin urmare, camelonul Meleșcanu, care a schimbat partidele și taberele în politică ca pe chiloți, nu  este un om pe a cărui vorbe să pui mult temei. El va spune ce este necesar ca prostimea majoritară să se simtă în siguranță. Că, vorba aia, România de astăzi este creația prostului majoritar. Din păcate!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Ministrul de externe Teodor Meleșcanu vrea „un cadru în care imigranţii să se simtă în siguranţă”. Dar să îi cazeze la el acasă nu vrea?

  1. Din ciclul: alta Iuda masonica a neamului romanesc! Il puteti gasi si pe la Templul masonic, purtand sortulet, unde face diverse ritualuri pt cinstirea Arhitectului lor Suprem(ala cu coarne, coada si miros de pucioasa)!

  2. FACE BOOK-ul nu imi permite sa postez aceasta afirmatie:
    Melescanu NU s-a tampit de tot de cand este MINISTRU DE EXTERNE.

  3. Asta-i unul dintre cei ce lucreaza, platit de romani, impotriva romanilor.

    Si are si comportament tipic. De pilda, cand se refera la popor in general (poporul roman) il numeste cu termenul “pulimea”, iar asta in public – e drept in cercuri mai restranse de genul oameni ai presei si pe off the record.

  4. “Legenda” ca Romania este doar o tara “de tranzit” iar imigranti “nu vor ramane aici” este o povestioara pentru naivi. Odata ce ei optin protectia tarii noastre oriunde il lume vor fi gasiti vor fi expediati aici, Doamne fereste daca fac atentate undeva in Europa … noi vom fi vionvati ca nu i-am supravegheat. Iar “integrare” denota colonizare nu exista conceptul ca merg in concediu 2 saptamani in Grecia sau Turcia si fac “cursuri” pentru asta.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii