Noutăți

Ministrul de externe macedonean susține că activitățile lui Soros în țara sa au devenit „inacceptabile” și că “destabilizează țara”

Macedoania trăiește, la rândul ei, sub presiunea ONG-urilor lui Soros care, conform ministrului de externe macedonean, destabilizează țara!

Iată ce ne relatează ActiveNews.ro:

<<Este important ca noul guvern să se formeze rapid, pentru a reduce încercările străine de implicare în afacerile interne ale Macedoniei, a declarat, într-un interviu pentru revista italiană La Verita, ministrul macedonean de externe Nikola Poposki, care a spus că țara sa s-a confruntat cu o puternică presiune politică, venită în special din partea Fundației pentru o Societate Deschisă, finanțată de George Soros și despre ale cărei activități a afirmat că sunt “inacceptabile”, transmite luni agenția de presă macedoneană MIA.

“Aproximativ 90% din fondurile primite de organizațiile non-guvernamentale din Macedonia vin de la una și aceeași sursă. Multe dintre aceste organizații beneficiare sunt implicate aproape exclusiv în politică, lucru pe care ar trebui să îl facă numai partidele. Însă aici avem ONG-uri care acționează în politică sub acoperirea de organizații umanitare”, a declarat șeful diplomației macedonene.>>

La fel ca în România și Ungaria, la fel ca în Ucraina (unde acest tip de ONG-uri au creat “maidanul”) sau în multe alte țări, sub masca democratizării și a drepturilor omului, agenții lui George Soros lucrează în interesul găștii de globaliști vorace al cărui vârf de iceberg este miliardarul evreo-maghiaro-american, adversar declarat și al lui Donald Trump.

Dar poate că va veni și ziua în care rețeaua Soros va fi pusă cu botul pe labe!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Ministrul de externe macedonean susține că activitățile lui Soros în țara sa au devenit „inacceptabile” și că “destabilizează țara”

  1. tic tac tic tac

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii