Noutăți

Ministrul de externe al Poloniei… CERE CAPUL liderilor Uniunii Europene!

“Ne întrebăm dacă actuala conducere a Comisiei Europene are dreptul de a continua să funcţioneze, să conducă Europa. Din punctul nostru de vedere, nu… Sunt necesari noi politicieni, noi comisari”, a declarat Witold Waszczykowski, ministrul de Externe al Poloniei, citat de site-ul agenţiei Reuters. (mediafax.ro)

Această declarație este, în mod evident, una de război, una în care se cere capul unor lideri europeni.

Privită prin chei diferite, cererea îndrăzneață a Poloniei este interpretată în două maniere:

 1. Derapaj naționalist (interpretare pe care o dau jurnaliștii așa-ziși corecți politic, adică mercenari ai sistemului);
 2. Solicitare de bun simț (pe care, spun eu, o dau jurnaliștii independenți și obiectivi);

Situația trebuie înțeleasă plecând de la următoarea stare de fapt: o armată de birocrați pe care nu i-a ales niciun popor, care nu reprezintă voința neamurilor ce compun Uniunea Europeană, fac legi care nu sunt în interesul popoarelor Europei și pe care vor să le impună cu forța, având girul Germaniei și Franței, cele două state care se cred stăpânele uniunii.

Așa ne-am trezit că suntem obligați să islamizăm întreg continentul, că va trebui în viitor să le acordăm dreptul homosexualilor să înfieze copii (unele țări o fac deja) și, poate, mâine-poimâne vom afla că, printr-o lege europeană care nu se discută, pedofilia devine legală dacă copilul de 10-12 ani (în deplina lui maturitate psiho-mentală și sexuală!!!) își dă acordul pentru a întreține relații sexuale cu vreun puturos bătrân dezaxat…

De altfel, planul anunțat de Germania și Franța de a transforma UE într-un super-stat în care țările componente nu o să mai aibă armată proprie, servicii speciale, monedă proprie, bancă națională și în care totul va fi IMPUS de la Bruxeles anunță scopurile dictatoriale ale celor care conduc UE.

Simplul fapt că liderii uniunii nu își asumă nicio greșeală vis-a-vis de BREXIT și că resping orice critică sau observație a țărilor nemulțumite de deciziile care se iau peste capul lor, arată că DEMOCRAȚIA A DISPĂRUT din Europa.

Asta nu nseamnă că Uniunea Europeană trebuie să se distrugă (în Olanda s-a depus zilele trecute o petiție prin care se cere referendum pentru ieșirea țării din UE). NU! Ea trebuie reformată, iar dușmanii statelor naționale eliminați de la butoane. Dacă acest lucru se va realiza, Uniunea Europeană are o șansă! Până atunci, așa cum spunea Ministrul de Externe al Ploniei: “Ne întrebăm dacă actuala conducere a Comisiei Europene are dreptul de a continua să funcţioneze, să conducă Europa. Din punctul nostru de vedere, nu… Sunt necesari noi politicieni, noi comisari”

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

13 Comments on Ministrul de externe al Poloniei… CERE CAPUL liderilor Uniunii Europene!

 1. BRAVOS POLONIEI !
  SOLUŢIA EUROPEI/ROMÂNIEI ADEVĂRATE PRESUPUNE PARCURGEREA SUCCESIVĂ a unor INEVITABILI PAŞI :
  1) Extrem de importantă, indispensabilă, vitală pt. supravieţuirea neamului românesc este mediatizarea continuă, rapidă şi în masă a informaţiilor reale referitoare la “migranţi” şi la pericolul reprezentat de către aceştia, expunerea publică a marionetelor susţinătoare a invaziei DEZIDENTIFICATOARE şi a păpuşarilor din spatele Noii Ordini Mondiale Orwelliene !
  2) Demiterea, arestarea-anchetarea şi pedepsirea tuturor celor care din poziţie oficială sau neguvernamentală iau decizii sau fac presiuni NECONSTITUŢIONALE şi ANTIDEMOCRATICE contrare voinţei majorităţii covârşitoare a cetăţenilor români.
  3) După 26 de ani de neofanariotism, pauperizator, autoculpabilizator şi dezidentificator, instalarea în sfârşit a unui guvern ProROMÂN vertical, compus din iubitori de România cu spirit de sacrificiu, a unor şefi de servicii secrete(mai ales!) patrioţi şi loiali României, asemănător celor din Islanda, Ungaria, Polonia, Slovacia…
  4) Naţionalizarea tuturor resurselor naturale ale României, a pământului şi mai ales a sistemelor energetice!
  5) Realizarea rapidă a unor alianţe politice, economice, schimb de informaţii şi culturale reale cu toate statele vădit naţionale europene !
  6) Înăsprirea legilor de acordare şi chiar de anulare a cetăţeniei române celor care nu sunt loiali statului român, a drepturilor de rezidenţă pt. cetăţenii neeuropeni !!!
  7) Interzicerea finanţării externe a organizaţiilor politice şi ONG-urilor cu activităţi sociale-politice-antireligiose.
  8) Curăţarea UE şi a Komisiei europene(antieuropeană) de neomarxişti şi de păpuşarii lor, mari arhitecţi ai Terciului Globalist, copilul schizofrenic al Noii Ordini Mondiale Orwelliene ce ni se pregăteşte insidios!
  9) Abandonarea completă a “modelului” actual al comunistului Spinelli împreună cu toate aberaţiile “progresiste” ce ni s-au îndesat pe gât şi Desăvârşirea UE ca Europa a Naţiunilor !

 2. cetățeanul tulburat // 30 iunie 2016 at 16:38 // Răspunde

  Dacă într-adevăr este adevărată știrea…Atunci jurnaliștii din toată Europa ar trebui să mediatizare acest fapt și să i se alăture MAE polonez!!! Și mai repede să nu se răcească acțiunea!!!

 3. Gunoaiele poloneze fac gura… de la dosul SUA. Acuma ca pleaca pudelii englezi, raman pechinezii polonezi.

 4. Nota ZECE Polonia!

  STAHANOV, foarte bun
  comentariul,
  idei demne de pus in practica!

 5. Ministrul de externe al Poloniei e un tampit si cu un populism egal cu cel al lui Nigel Farage foloseste cuvinte “mari” – libertate, independenta, suveranitate… politicieni in loc de comisari etc – pentru a induce dezordinea si distrugerea in UE – la fel ca si politica UK de pana acum.
  Nu reformare, perfectionare si eficienta ci …labareala politica mai periculoasa ca cea de pana acum, care a deturnat evolutia UE, mai ales dupa 2000. Parerea mea ( si daca vreti vb pe argumente nu pe clishee mediatice )

  P.S. cata “suveranitate” are Polonia acum, cand e implicata in “programe de aparare” care nu au nimic de-a face cu Europa sau Polonia ?

  • Ai dreptate maciuca.
   Vorba lui Martin Schultz: ”Britanicii au încălcat regulile. NU e în filosofia UE ca oamenii să-şi decidă soarta”

  • @Toader : “cata „suveranitate” are Polonia acum, cand e implicata in „programe de aparare” care nu au nimic de-a face cu Europa sau Polonia ?”
   Păi spre deosebire de predecesorii lor de sorginte Soroşito-comunistoidă ambalaţi doar insidios în democratism şi în acord cu ceea ce au promis prin programului de Repolonizare a Poloniei prin noul Guvern PATRIOT, Polonia are mai multă suveranitate decât avea anul trecut pe vremea asta!
   Câtă suveranitate avea Ungaria înainte de Orban despre care atât komisarii cât şi marionetele din presa obedientă afirmă cu disperare că e tâmpit, populist şi diktator? Mult mai puţină decât astăzi….deci, spre disperarea marxiştilor de la Bruxelles există precedente REALE BENEFICE NAŢIUNILOR chiar în Europa…

   P.S. : Această(!) U.E. este creaţia marxistă a lui Altiero Spinelli, mare guru COMUNIST(!) cu statuie în Bucureşti(!), care i-a “consiliat” pe 4 dintre cei 11 “părinţii fondatori” ai U.E.: Alcide de Gasperi, Paul-Henri Spaak, Schumann şi pe Jean Monnet. Spinelli a pervertit GRAV ideea de U.E. a naţiunilor în U.E. Federativă prin Manifestul de la Ventotene, MIŞCAREA PENTRU O EUROPĂ LIBERĂ ŞI UNITĂ, livrat pe piaţă la Milano încă din august 1943! DE ATUNCI PÂNĂ AZI, fără întreruperi este de fapt programul, platforma şi declaraţia de intenţie a Mişcării Federaliste(marxiste!) Europene.
   Cu doar câteva luni în urmă manifestul lui Spinelli în varianta adaptată puţin la sec.XXI a fost semnat în Parlamentul European de la Bruxelles de către europarlamentarii “români” Renate Weber, Mircea Diaconu “independentu’ ” şi de către Marinescu Marian Jean care astfel au consimţit desfiinţarea statului România !

 6. Are dreptate polonezul.Au inceput a ne priva de acele lucruri firesti, date noua de bunul Dumnezeu. Iata si Florin Barbu cere rugaciunile si ajutorul nostru pentru a plati avocatul ca sa-si recupereze copiii dati in adoptie unui cuplu de homosecsuali :Am deschis un cont și în Romania.Vă rog frumos să mă ajutați să plătesc costurile avocatului din UK.Mulțumesc Doamne Ajută 🙏Aici puteti dona:🙏
  🇷🇴 Cont Raiffeisen Bank Romania: Florin Barbu
  RO03 RZBR 0000 0600 1871 9108 Cod BIC Raiffeisen Bank: RZBRROBU 🇬🇧 Cont Santander Anglia:Florin Barbu
  Swift cod ABBYGB2LXXX
  IBAN GB83ABBY09012851151222
  U K Sort Come 09-01-28
  Acont No 51151222
  PayPal: EUROPA2002NL@YAHOO.COM
  Istoria completa a cazului o puteti citi aici: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/06/30/in-weekend-ambasadorul-britanic-a-participat-la-parada-gay-din-bucuresti-vineri-se-judeca-la-londra-arestarea-tatalui/

 7. u e este demoNOcratie . o vedem si mai ales o simtim cu totii . mai putin cozile de topor , care pretind ca au girul (votul) nostru . ei respira doar minciuna si sunt fiii tatalui minciunii . fac totul pentru a izbucni razboiul . se implinesc proorocirile sub ochii nostrii iar aceasta este evident pentru cei ce stiu si stiu sa se informeze . sa nu ne mai lasam pacaliti de mincinosi . bravo Polonia .

  • Carianopol // 1 iulie 2016 at 18:08 // Răspunde

   Razboiul il doresc SUA si acolitii, nu Europa, care n-ar fi decat campul de lupta, distrusa din nou. Iar Polonia este o potaie la comanda americana, ca si Romania din pacate.

 8. Ca polonezi vor sa distruga Europa acesta (EU) si ca prin asta fac ceace le comanda USA este lucru cert, insa nici noi nu am fi nemultumiti daca acesta dikatura de oameni incapabili, ca femea cea mai puternica in lume ,acest mic avocat Luxenburgez Juncker, Renzi al italiei
  si altii,o multime de impotenti si unii chiar timpiti la cap ca cei din Belgia ar trebui inlaturati mai bine azi ca miine.Ca americanii vreu sa stapinesca Europa este bine cunoscut, dar nici noi (Germanii) nu mai vrem sa traim sub diktatura Germano-Franceza- Olandeza – Belgica s.a.m.d este la felt lucru cert.

  • Carianopol // 3 iulie 2016 at 0:58 // Răspunde

   Noi suntem sub o cvasidictatura sustinuta de SUA, nu de Germania(ea insesi inca cu cizma americana pe grumaz) sau de Franta(vai de capul ei).Iar “dictatura cu mai multi dictatori” este o imbecilitate, o aberatie imposibila tehnic. In perioada basista au aparut astfel de teze, vorbindu-se de dictatura Parmlamentului sau de dictatura cu doi dictatori(pe vremea aia, Ponta si Antonescu). In UE exusta reguli. Bruxellul va “dicta” pentru Europa asa cum “dicteaza” Bucurestiul pentru Romania.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii