Noutăți

Ministru german sugerează ca nemțoaicele să se culce cu imigranții pentru a preveni cosangvinizarea si degenerarea națiunii!!!

 •  
 •  
 •  

Iată că autoritățile germane spun ce vor de fapt: amestecarea rasială, împlinirea Planului Kalergi care anunța de la începutul secolului această țintă de metisare a populației europene.

În criza imigranților, nemții au dat-o prima dată cu “generozitatea” lor proverbială și cu “compasiunea” lor nesfârșită pentru neamurile vitregite ale sorții, în speța noastră sirienii… Apoi a reieșit că, de fapt, industriașii și concernele germane aveau nevoie imperioasă de forță de muncă ieftină pentru a-și consolida dezvoltarea economică… Astăzi aflăm că autoritățile germane mor și de frica cosangvinizării si degenerării națiunii și de aceea vor o metisare salvatoare cu sângele viguros al afganilor, sirienilor, irakienilor și a altor neamuri exotice, foarte poftitoare la o împreunare epică cu blondele nemțoaice (vezi miile de agresiuni sexuale din Germania cu făptași imigranți)!!! Să îi credem?

Iată ce putem citi pe Napoca News:

Ministrul german de Finante a declarat ca inchiderea portilor Europei in fara migrantilor va duce la „cosangvinizare si degenerare”. Astfel sugerează ca nemțoaicele să se culce cu imigranții. El spune ca, in Germania, musulmanii au contribuit la cresterea „diversitatii”.

Imigrantii din Orientul Mijlociu si din Africa de Nord vor face Europa mai rezistenta, a declarat ministrul Wolfgang Schaeuble pentru Die Zeit.

„Izolarea este cea care ne-ar putea distruge, ne-ar putea duce pe toti catre degenerare. Pentru noi, musulmanii din Germania au contribuit consistent la deschiderea si diversitatea noastra. Uitati-va la atreia generati de turci, in special la femei. Este un potential urias pentru inovatie”, a subliniat ministrul.

Comentariile ministrului, venite in sustinerea politicii privind migratia a cancelarului Angela Merkel, au starnit controverse in Germania. Pe retelele sociale, afirmatiile lui Schaeuble au fost comparate cu cele ale presedintelui turc Recep Erdogan, care a spus ca parlamentarii turci din Germania au „sangele viciat” pentru ca au votat in favoarea recunoasterii genocidului armean.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on Ministru german sugerează ca nemțoaicele să se culce cu imigranții pentru a preveni cosangvinizarea si degenerarea națiunii!!!

 1. Calin Manta // 14 iunie 2016 at 18:38 // Răspunde

  Eu zic sa incerce africanii….
  Toate sint indicatiile primite de la grupul Bildenberg care vizeaza distrugerea familiei, crestinismului si Europei..>Apoi dupa haosul total, vor propune gunoaiele Noua Ordine Mondiala ! Jidoavca Merkel e angajata lor…cu degenerarea, lipsa fortei de munca …astea texte de doi lei..

 2. George Soros despre viitorul pe care-l doreşte „rasei albe” într-un interviu absolut năucitor oferit gazetei suedeze Nya Dagbladet, martie 2014: „A simți și chiar crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa și documentele curente. Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum. Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi. Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre, bărbatul alb cu femei negre. În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al NOSTRU(?!) va deveni amintire.Fie ca țara vestică a rasei albe să piară în sânge și suferință. Trăiască societatea multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase! Trăiască anarhia!”

 3. Adica, timp de mii de ani nemtii si-au tras-o cu nemtoaice si nu s-au cosangvinizat, nici nu au degenerat, si-acum de-odata, de cand cu emigrantii, a aparut pericolul… Tz,tz,tz…

 4. Acesti indivizi pe care nu-i pot numi oameni: soros, merkel, schaeuble, etc … au mai putin respect pentru membrii speciei umane decat ar avea pentru o turma de animale de prasila din propria ograda. Incalca cu cinism, fara pic de jena Legile Divine ale Universului! Cum orice actiune este urmata de reactiune si orice plata isi are o rasplata, cu siguranta vor primi ceea ce merita din partea Universului pe care nu-l pot manipula, cumpara, mitui sau corupe!

 5. Nu este adevarat. O minciuna sfruntata.

 6. …merkel, hollande, junker,tusk,schauble , obama,hillary clinton , johanis sunt degenerati mintal, gunoaie si jeguri corupte .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii