Noutăți

Ministru evreu: „Chiar și Homosexualii evrei au suflete mai mari decât celelalte neamuri!!!”

 •  
 •  
 •  

Mama discriminării rasiale: HOMOSEXUALII EVREI au „suflete mai mari” decat GOIMII, declara RABINUL ministru adjunct pentru servicii religioase din Israel: http://www.haaretz.com/israel-news/1.566021

Habayit Hayehudi’s Rabbi Eli Ben Dahan spune despre căsătoria între persoane de acelasi sex ca este interzisă la fel ca si căsătoria între evrei si alte neamuri.

gay evreiHomosexualii evrei au “suflete mai mari” decât restul neamurilor, homosexuali sau nu, a declarat ministrul adjunct pentru servicii religioase cotidianului israelian Maariv.

Chiar si asa, el s-ar opune oricarui proiect de lege privind căsătoria între persoane de acelasi sex, la fel cum s-ar opune căsătoriei între un evreu si un gentil, a declarat rabinul Eli Ben Dahan, un membru al partidului de dreapta Habayit Hayehudi.

Căsătoria între persoane de acelasi sex este “nenaturală”, a adăugat politicianul rabin, spunând că “este firesc ca lumea sa vrea continuitate prin intermediul relațiilor dintre un bărbat si o femeie.”

“Trebuie să păstrez statul evreu. Lucrurile care contrazic valorile, cultura sau tradiția nu vor primi o ștampilă de aprobare”, a spus el.

Tot Ben Dahan a declarat că “Palestinienii nu sunt ființe umane, nu merită să trăiască și nu sunt nimic altceva decât niște animale.”

Sursa traducerii: Rapcea.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

10 Comments on Ministru evreu: „Chiar și Homosexualii evrei au suflete mai mari decât celelalte neamuri!!!”

 1. Doar un om cu creier de găină poate sa declare așa aberații.

 2. Radem, glumim dar la ei impreunarea dintre un evrit si un gentil este … zoofilie. Intre doi homi, nu.

 3. Niste DEGENERAȚI de atatea împerecheri-căsătorii intre rude de gradu unu si doi. Şi asta o practică de cănd le este neamul…pthiuuuu

 4. cristian c. n. // 9 iunie 2016 at 14:42 // Răspunde

  Asta-i nascut idiot.doar simplul fapt ca este impotriva relatiilor homosexuale,nu-l salveaza din mizeria in care se scalda.

 5. Tare rastaman, dar cred ca sunt multi care nu stiu la ce ai facut referire.
  Sa fie oare faptul ca ei considera restul oamenilor niste animale?
  🙂

 6. Ei se considera superior , da poporul cel mai tampit se considera superior

 7. cetățeanul tulburat // 10 iunie 2016 at 2:04 // Răspunde

  Ei se consideră rasa superioară, iar noi restul…niște animale…iar Hitler a fost animalul turbat.

 8. malus dacus // 10 iunie 2016 at 7:44 // Răspunde

  si cand te gandesti ca tocmai ei conduc lumea(prin liderii lor). sa nu ne mai mire , cand se vb. despre anumite acte criminale impotriva omenirii. ce li sa intamplat in al 2 raz. , a fost tot din cauza lor, desi nu a fost chiar asa cum spun ei.

 9. HECTOR MORENO // 9 iulie 2016 at 15:26 // Răspunde

  N-am,n-am avut și sper că nici nu voi avea vreodată, sentimente antisemite, dar,am tot mai mult, impresia,în ultimul timp, că,cei care au dat naștere sau au stârnit antisemitismul,sunt chiar evreii! Purătzul ăsta,care mai este și ministru pe deasupra,dacă tăcea ,filozof rămânea!Așa a dat cu palma în căcat și s-a umplut de mizerie!… Dacă aveți curiozitatea să citiți „Talmudul”,atunci vă asigur că o să întâlniți, în aproape fiecare verset,învățături și pilde cu caracter rasist,discriminatoriu și exclusivist!…

 10. Adrian Munteanu // 10 iulie 2016 at 19:28 // Răspunde

  Selectati pe acest site articole critice care prezinta in mod acuzator declaratii ale unor rasisti cretini din Israel. Acest idiot care face asfel de declaratii este o rusine si reprezinta o exceptie, drept care nu trebuie generalizat asa cum aceste articole aduse in presa romana incearca sa o faca pentru a stimula sentimente antisemite si a ottravi sufletele oamenilor.
  De notat ca ziarul HaAretz este unul anti-Israelian si chiar de multe ori chiar antisemit, oricat de paradoxal ar parea.
  De mentionat ca un antisemit intotdeauna va alege tate exceptile si toate argumentele posibile ca sa-si sustina teza fara insa a mentiona ca ele nu reprezinta starea generala.
  Exact asa cum e bne stiut ca se fura mult in Romania, ca sunt multi hoti si curve, si totusi asta nu ne reprezinta ca popor in mod generalizat.
  Degeaba se incearca permanent sa dam vina pe evrei, nu conteaza ce problema e in lume, e timpul sa ne asumam raspunderea, sa ne uitam si in sufletul nostru si sa ne tratam ura oarba, rasismul si antisemitismul nostru.
  Peace and Love <3

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii