Noutăți

Milioane de musulmani francezi fericiți: Macron, omul clanului Rotschild a ajuns președinte. În cât timp francezii nativi vor deveni minoritate în propria țară?

 •  
 •  
 •  

Cu puțin timp înainte de alegerile finale din Franța, Marea Moschee din Paris le cerea celor peste 5 milioane de musulmani din această țară (unii vorbesc despre 8-10 milioane) să voteze împotriva lui Le Pen, o adversară decalarată a imigrației fără limite.

Astfel, și cu sprijinul lor, tânărul de 39 de ani însurat cu o doamnă de 64 ajunge președintele celei de a doua puteri din UE. Ceea ce înseamnă că, după doi președinți evrei (Sarkozy si Hollande), Franța are la butoane, pe mai departe, un om crescut de clanul evreiesc Rothschild.

Ce putem să spunem? Păi, condoleanțe francezilor! Vor intra într-o nouă etapă de destructurare etnică și culturală pentru că neomarxistul Macron exact în direcția asta va duce Franța. Cu timpul, francezii nativi vor deveni minoritari în propria țară, aflată de mult timp sub asediul musulmanilor africani. Și dacă acum niciun candidat loial intereselor majorității etnice franceze nu a reușit să câștige alegerile, peste 4 ani, când raportul etnic se va modifica și mai mult în defavoarea nativilor, a urmașilor galilor, va fi și mai greu. Iar peste 20 de ani anticipez că Franța ar putea avea un președinte de culoare, musulman.

E clar! Europa se duce de râpă dacă măcar noi, cei din fostul bloc comunist, nu ne opunem eficient destructurării etnice și culturale puse la cale de globaliștii neomarxiști!

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Milioane de musulmani francezi fericiți: Macron, omul clanului Rotschild a ajuns președinte. În cât timp francezii nativi vor deveni minoritate în propria țară?

 1. Temerile exprimate public acum 60 de ani de cel mai glorios lider al Franţei după Napoleon, ultimul lider francez autentic, anume generalul de Gaulle, s-au adeverit întocmai ! Toţi cei care l-au contestat şi ridiculizat atunci au greşit ca şi acum…
  Adio glorioasă Franţa, viitoare…”zonă” europeană(nu ţară!) în care nu doar şansonetele, ci toată muzica de la clasică(!) la modernă, cinematografia, cabaretul, arta din muzeul Louvre, casele de modă, vinurile de Bordeaux, cognacul Courvoisier, etc, etc.. vor fi în curând doar amintiri.
  Dacă cineva îşi închipuie că o viitoare majoritate musulmană condusă pe faţă de radicali va accepta vinul, istoria, vestimentaţia, arta şi cultura franceză seculară se înşeală amarnic…urmăriţi discursurile imamilor “de succes” din Franţa şi Europa occidentală ! În toate ţările lumii majoritar musulmane toate acestea sunt cel mult tolerate iar în marea lor majoritate complet interzise !
  Profitaţi cât mai avem timp, beţi un vin bun, stocaţi-vă în calculatoare cât mai multe filme, vizitaţi muzeele de artă, fotografiaţi pt. amintire tot ceea ce în prima fază va deveni tolerat, apoi interzis complet fiind în conflict cu învăţăturile Coranului.

 2. Macrou asta dupa ce ca este mult prea tanar pentru a fi presedintele Frantei mai are si o fata de infantil, cu tot respectul spun asta.

  De fapt, de la papusarii care l-au pus acolo, care cum ei sunt cam pedofili si toate celelalte, la ce te puteai astepta? Ca doar nu oti crede ca a fost ales de francezi.

 3. Sincer, daca dispar, si-o meritat-o. Nici ei n-ar muri de grija noastra daca ne-ar ocupa muslimenii, fapt ce se poate vedea din istorie: cit am stat sub turci, care din vestici o dat fuga sa ne elibereze?! ba din contra, ne-au sabotat constant – vezi cazul Mihai Viteazu.
  Marea Franta coloniala & pretenii continentali, intre care Germania, si-au luat-o in freza constant de la gasca finantzista din Londra, incepind cu revolutia franceza, trecind prin Napoleon, sponsorizat cit a fost folositor bancherilor londonezi, trecind prin revolutia din 1848, primul razboi mondial, al 2-lea, si acuma al 3-lea razboi mondial, totul in numele monetarismului sau neo-liberalismului de inspiratie venetiana, respectiv feniciana.

 4. Romania ar trebui sa adere de urgenta celor 4 de la Visegrad ( H,Sk,Cz,Pl), cel putin in problema migratiei, in prima faza, si sa faca front comun cu acestea !!!!!! Ah, si francezii isi merita soarta, s-au folosit decenii la rind de musulmani,africani,la constructia tarii, ca apoi sa nu mai aibe nevoie de ei, acestia devenind inutili, dar le-au umplut intre timp tara, acum se va intoarce reversul medaliei

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii