Noutăți

Mike Hughes, omul care și-a construit propria rachetă în încercarea de a demonstra că Pământul este plat, s-a lansat în spațiu. Cum s-a încheiat aventura sa?

Mike Hughes, omul care și-a construit propria rachetă în încercarea de a demonstra că trăim pe un Pământ plat, a decolat la finele săptămânii trecute spre spațiul cosmic. Sâmbătă după-amiaza, la ora locală 15:00, „Mad” Mike, cum a fost numit de presa de peste ocean, a zburat deasupra deșertului Mojave din California, ajungând la o altitudine de 570 de metri, când racheta sa a început să se dezintegreze și să piardă din înălțime. Din fericite, parașutele au funcționat, iar Hughes a revenit teafăr pe pământ.

„Mă bucur că am făcut această încercare. Sigur voi resimți mâine dimineață dureri când mă voi trezi din pat. Cel puțin ajung teafăr acasă și o să îmi pot vedea pisicile în seara asta”, a declarat Mike Hughes pentru AP.

În ceea ce privește călătoria sa științifică, Hughes, deși nu a ajuns în spațiu pentru a vedea sau nu curbura Pământului, este în continuare convins că NU trăim pe o sferă. Susține că va reveni cu o nouă rachetă, mai solidă, cu ajutorul căreia să-și atingă țelul, și anume acela de a ajunge la cel puțin 10,7 kilometri înălțime, de unde, dacă am trăi pe un Pamânt plat, nu ar trebui să se observe nicio curbură a Pământului, conform convingerilor sale.

DZFzUJHVMAAPKuE DZHNSX7VoAIWD53 sHR7J2lf

sursa: http://www.iflscience.com/space/worlds-first-flatearther-rocket-man-finally-launched-himself-to-space-watch-how-it-went/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Mike Hughes, omul care și-a construit propria rachetă în încercarea de a demonstra că Pământul este plat, s-a lansat în spațiu. Cum s-a încheiat aventura sa?

  1. Pai pe la 10 – 11 km zboara avioanele de linie …nu ii e mai simplu sa se urce intr-unul? Oricum de la acea altitudine nu prea se vede, trebuie sa urce si mai sus … abia de pe la 20 km in sus, curbura devin evidenta cu ochiul liber.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii