Noutăți

Mihai Toma într-un concert de excepție. București, la Universitate – astăzi și în ajunul Crăciunului

Operetta Electric Nights 2015

Sonoritati inedite apartinand unor stiluri muzicale diverse vor fi prezentate pentru prima data publicului bucurestean in cadrul ,,Operetta Electric Nights 2015″.

Astfel, in zilele de joi, 17 si 24 decembrie, ora 19.00, Corul si Orchestra Teatrului de Opereta si Musical ,,Ion Dacian” impreuna cu orchestratorul si compozitorul Mihai Toma prezinta in cadrul Bucharest Christmas Market 2015 din Piata Universitatii un concert inedit. Evenimentul imbina sonoritatile electronice cu cele ale instrumentelor clasice si, alaturi de Corul Teatrului de Opereta si Musical ,,Ion Dacian, deschide o perspectiva moderna, surprinzatoare, asupra universului expresiv al muzicii traditionale romanesti. Orchestratiile pieselor variaza de la ritmuri tribale ritualice combinate cu sunete sintetice si instrumente etnice, pana la texturi sonore linistitoare, eterice, spatiale, venite din muzica New Age.

Mihai-Toma-Buddha-BarMihai Toma este singurul muzician roman ale cărui compozitii au fost incluse pe doua dintre compilatiile Buddha Bar si unul dintre putinii creatori de muzica electronica prezent in cadrul Festivalului ,,George Enescu”. Mihai Toma stapaneste o gama larga de instrumente muzicale, de la fluiere, instrumente traditionale, chitară, până la sintetizatoare si instrumente de percutie. A compus, produs şi orchestrat materiale muzicale pentru creatii cinematografice si numerosi artisti din Romania si din strainatate.

,,Operetta Electric Nights 2015″ este un eveniment organizat de Creart si Teatrul de Opereta si Musical ,,Ion Dacian”, iar accesul publicului este gratuit.

In program:

Asa-i romanul
Tudorito, nene
Barbu Lautaru
A New Morning
Imn de lupta
Night Ritual
Flutaka
Ale Alo
Unde e Targovistea?
Balada pentru vioara si orchestra
Childhood
Sun Dance
Tears of Autumn
Cine iubeste
Lie, ciocarlie
Mocirita
Balada pentru vioara
Rapsodia a II-a
Tribal Enescu

https://www.facebook.com/events/1714176555482203/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii