Noutăți

Merkel atenționează: după Brexit, Marea Britanie nu va mai avea drepturi identice cu statele UE… Asta ca să nu existe iluzii!

  •  
  •  
  •  

Germania, cu Merkel în frunte, pune la punct Marea Britanie, după ce englezii ar fi lăsat impresia că ar vrea să aibă, chiar și după Brexit, un statut special, privilegiat, în raporturile cu Uniunea Europeană. După cum ne informează Evenimentul Zilei, într-un discurs ținut la Berlin, în Bundestag, Angela Merkel a declarat că „o ţară terţă nu va beneficia de aceleaşi drepturi sau de drepturi mai avantajoase ca o ţară membră a UE”, adăugând că „poate vă gândiţi că toate acestea sunt evidente, însă trebuie s-o spun clar, din păcate, deoarece am sentimentul că unii din Marea Britanie au încă iluzii”.

Potrivit sursei precizate, „liderii celor 27 de state ale UE rămase se vor reuni într-un summit, pentru a aproba liniile directoare ale UE în negocierile privind Brexit-ul” iar în viitorul apropiat vor avea loc aprige negocieri.

Este cazul să ne întrebăm: nu cumva britanicii vor fi făcuți, de către promotorii agendei globaliste, să regrete amarnic Brexitul, într-un fel sau altul? Sau chiar în mai multe feluri?

b

Autor: Tomi Tohaneanu

Sursa: Evenimentul Zilei


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Merkel atenționează: după Brexit, Marea Britanie nu va mai avea drepturi identice cu statele UE… Asta ca să nu existe iluzii!

  1. Laurentiu costi // 29 aprilie 2017 at 9:44 // Răspunde

    Le-au intrat morcovul! Bolsevicii astia cu U.E. le este frica ca raman fara resursele din est.Daca ies Polonia, Ungaria, Cehia-Slovakia,Bulgaria si noi, , occidentul ajunge in evul mediu, bineinteles cu ajutorul refugiatilor musulmani.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii