Noutăți

Fenomen bizar – 3 mașini care se ridică în aer pe o șosea din China. VIDEO

Camerele de supraveghere ale unei intersecții din China au surprins imagini absolut bizare cu trei mașini ridicate în aer de o forță care nu poate fi detectată vizual…

Pe câteva site-uri românești care au preluat știrea s-a dat o explicație cusută cu ață albă potrivit căreia o mașină de gunoi ar fi agățat un cablu care, tensionându-se, ar fi generat fenomenul straniu de ridicare în aer a mașinilor. Ideea este că nu se vede niciun cablu care să traverseze șoseaua. În plus, mașina de gunoi aflată în dreapta imaginii ar fi trebuit să fie ea însăși mișcată puternic de forțele puse în joc în acest eveniment. Așa după cum se poate vedea, aceasta nu este scuturată nici măcar o fracțiune de secundă. În plus, mașinile sunt dispuse spațial diferit pe șosea iar un cablu tensionat ar fi dus la săltarea lor în aer în același timp, nu la intervale semnificative de timp una față de alta…

Fără a încerca vreo explicație, subliniez doar stranietatea și spectaculozitatea fenomenului. Fiecare poate crede ce vrea! Video:

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Fenomen bizar – 3 mașini care se ridică în aer pe o șosea din China. VIDEO

  1. Foarte bizar fenomenu, 0:06 domnu din stanga apare de nicaieri. 0:21, ii cade roata si apare una nou nouta iar cea veche dispare.

  2. Langa camionul de gunoi se vede cum cineva ii face semn camionagiului sa opreasca, deci e posibil sa fie totusi un cablu! Masina ce trece pe langa camion e la randul e ridicata, dar mai putin!

  3. asa e toate masinile sint miscate inclusiv si cea de gunoi.Cum de spui tu ca nu se misca nu vad,tu stii ori nu vezi bine.Urmareste doar masina de gunoi si o sa vezi ca se misca.

  4. clar “cusuta cu ata alba”.. batman 🙂 cablul ala este initial pe strada, probabil cazut, un capat al lui este sus pe un stalp in stanga imaginii, in stanga camioanelor, iar celalalt capat incepe sa fie prins prin rotatie de mecanismele/periile masinii de curatat. Evident, atunci cand incepi sa strangi un cablu cazut dar prins de sus in partea opusa, la un moment dat incepe sa ridice de pe sol in partea unde el este prins intai, astfel incat cel mai indepartat camion este primul care se ridica, si abia la sfarsit masina mica de langa camionul de gunoi

  5. NIcolae Ionel // 1 noiembrie 2018 at 11:13 // Răspunde

    Salut!Stiu ca toata lumea vede in acest video ca ceva bizar,insa si eu am crezut ca este un fenomen paranormal,dar am vazut un video care a circulat in mediul online si a fost facut dupa ce sa intamplat acel incident.Intradevar era un cablu care traversa strada respectiva si a fost agatat de dubita din imagine,acrosindule si pe celelalte masini din cauza ca,cablul respectiv a fost tensionat si in momentul cand a fost preluat(agatat)de dubita,a fost ridicat si asa sa produs acest dubios incident.Din pacate nu am salvat acest clip dar la un moment dat l-am postat pe blogul meu personal,dar nici aici nu l-am mai gasit.Salutare si o zi frumoasa!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii