Noutăți

Mărturiile şocante ale pacienţilor medicului Lucan. “Plăteşti 6.000 de euro sau te tai ca pe un porc”

  •  
  •  
  •  

StirileProTv: Numeroși pacienţi susţin că au fost terorizaţi de Mihai Lucan. Chiar şi acum, aceştia vorbesc doar sub protecţia anonimatului, de frică repercurisiunilor. “Domnul Lucan spunea suma personal. Când sora mea a avut nevoie de transplant, este lista spitalului şi încă o listă pentru cei care sunt dispuşi să plătească pentru rinichi. I-a spus suma… “, spune o pacientă, sub protecţia anonimatului. “Sumele variază de la caz la caz. În cazul nostru 10 mii de euro doar ca să îi facă rost de rinichi. Când apărea primul rinichi valabil îl dădea persoanei care dispunea financiar mai mult şi după aia se plătea operaţia.

Iar acuzaţiile nu se opresc aici. “Apoi, în 2009, a mai trebuit o altă intervenţie unde s-a cerut 6.000 Domnul Lucan i-a spus surorii mele, ori plăteşti banii ăştia, 6000, să ţi fac laparascopie, ori am să te tai ca pe un porc”. Când au încercat schimbarea medicului, “ne-a spus clar şi i-a spus şi domnului doctor: dacă preiei cazul acesta şi iei pacientul am să o scot afară de pe lista de transplantaţi, din program”.

Abigail Bodiș: “E dur. Prima dată când am mers să-mi facă transplant, am intrat la dânsu’ şi prima întrebare a fost: Din ce trăiţi? Cât puteţi să-i daţi unui doctor?”

Aurora Denişa Sotean: “El venea, nu băga pe nimeni în seamă, nu stătea de vorbă cu pacienţii. Am plâns că aveam dureri dar nu m-a băgat în seamă, numai dacă aveai bani se uita la tine. Da, toată lumea vorbea aşa. Trebuia să mergi la spitalul lui privat.

De altfel, prin acest “transfer” al pacienţilor de la stat la clinica privată a medicului, spun procurorii, Lucan ar fi adus un prejudiciu de peste 1 milion de euro institutului de transplant renal. Avocatul urologului a refuzat să comenteze în vreun fel aceste acuzaţii.

Citește mai mult: StirileProTv


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Mărturiile şocante ale pacienţilor medicului Lucan. “Plăteşti 6.000 de euro sau te tai ca pe un porc”

  1. Ma mir cand mai apar astfel de dezvaluiri despre personajele “gri” de pe la noi. Despre escrocul asta se stia si se vorbea pe la colturi mereu, insa nimeni nu incerca sa faca acuzatii oficiale, de frica repercusiunilor. Se povestea prin targ ca e protejat politic la cele mai inalte niveluri. Sa putrezeasca in iad

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii