Noutăți

Marine Le Pen vrea să pornească războiul împotriva islamiștilor: cere expulzarea predicatorilor islamiști și stoparea finanțării moscheilor. O vor alege francezii mâine?

ActiveNews.ro: Marine Le Pen, candidata Frontului Național la alegerile prezidențiale din Franța, favorită la intrarea în turul 2, a susținut o conferință de presă pe tema atacului terorist de joi seara de la Paris, cerând măsuri radicale în domeniul combaterii terorismului.
Le Pen a afirmat că situația este „oribilă”si „foarte gravă”, iar francezii trebuie să rămână uniți și determinați, să lupte cu amenințarea teroristă. În opinia candidatei, viitorul președinte trebuie să protejeze națiunea. “Gata cu autosuficiența și fatalismul. Trebuie să terminăm cu asta”, a declarat Le Pen, care a solicitat restaurarea granițelor naționale și a acuzat guvernele ultimilor 10 ani că au avut “numai eșecuri„, transmite Agerpres.
„Trebuie reinventată poliția și refăcută din temelii. Trebuie angajați oameni. Trebuie să ne păzim granițele noastre și să arătăm și ospitalitatea franceză celor care ne respectă și nu vin la noi să omoare oameni și să împrăștie teamă”, a mai declarat Marine Le Pen.
Candidata Frontului Național a mai afirmat că „ideologia islamistă nu este franceză”, iar “predicatorii și cei care împrăștie ura trebuie expulzați de urgență”, alături de toți cei care sunt monitorizați de serviciilor secrete.

Citește tot articolul aici: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Marine Le Pen vrea să pornească războiul împotriva islamiștilor: cere expulzarea predicatorilor islamiști și stoparea finanțării moscheilor. O vor alege francezii mâine?

  1. Ultimii presedinti ai Frantei : Un mascarici si un pacalici !

    Din pacate pt.toti europenii autentici, mai ales in ultimii ani una dintre marile puteri mondiale, anume Franta, a fost “condusa” de penibilele marionete ale noii Ordini Mondiale Marxiste Orwelliene, jalnicii Nicolas Paul Stéphane Sárközy Nagy Bócsai, cunoscut ca Nicolas Sarkozy care urla prin 2008 ca metisarea trebuie sa fie obligatorie fara sa ofere puterea exemplului personal, caruia, confrom sondajelor i-a urmat cel mai jalnic presedinte din toata istoria moderna a Frantei, François Gérard Georges Nicolas Hollande.

    Rezultatele pe masura : distrugerea culturii multiseculare a Frantei, expansiunea islamului sub protectia statului lui vizavi de obiceiurilor francezilor autentici, introducerea limbii arabe in invatamantul de stat, declin economic si social, etc,etc…

  2. ISLAMUL E PE CARE SA DISTRUGA DEMOCRATIA

  3. Încet dar sigur UE se destramă. Cei care din umbra doresc cu orice preț impunerea globalismului doar de dragul puteri si al banilor , încep sa aibe probleme. Trebuie si noi romani sa înțelegem ca trebuie sa ne iubim cultura si principiile sănătoase, sa nu îmbrățișăm orice idee doar pentru ca poarta sigla UE. Dumnezeu sa păzească frumoasa noastră națiune si sa ne ajute sa fim mai patrioți. Avem o țara atât de frumoasa, sa nu ne lăsam nici manipulați nici cumpărați de iluminati occidentali.

  4. Le Pen asta si cu Theresa May doua “frumuseti” cu inima mare,ca sa nu le zic acrituri pline de ura pana in maduva.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii