Noutăți

Marile invenții românești si războiul dus astăzi împotriva lor

 •  
 •  
 •  

Potențialul de inteligență al românilor ete imens! În fiecare an, inventatorii români se întorc de la marile saloane de inventică cu zeci de medalii de aur și argint.

Din păcate, majoritatea acestor invenții rămân prin sertare, statul român (prin reprezentanții săi incompetenți și lipsiți de viziune sau, și mai grav, datorită cozilor de topor care slujesc alte interese) nedorind să investească în acest domeniu.

Conform profesorului Florin Colceag, o personalitate științifică de primă mână a României, în acest moment inventatorii români dețin invenții de o valoare excepțională, de interes global, care, dacă ar fi puse în practică, nu numai că ar garanta plata tuturor datoriilor externe ale României, în câțiva ani, dar ar genera o revoluție tehnologică la nivel global…

Mai multe despre invențiile de sute de miliarde de euro ținute prin sertare de inventatorii români, dar și despre războiul care se duce pentru a le bloca punerea în practică, veți afla în această emisiune…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

14 Comments on Marile invenții românești si războiul dus astăzi împotriva lor

 1. este*

 2. “JAFUL”… – se cunoaste valoarea acestui jaf concertat de oamenii politicii romanesti – luati “almanahele” lui Vanghelie – adica ceea ce a publicat Banca Mondiala cu privire la averea Romaniei la 30 decembrie 1989 si luati aceleasi “almanahe” – ale aceleiasi institutii financiare publicate astazi…si veti avea surpriza : “JAFUL” a fost identificat la valoarea de 6000 de miliarde de dolari – valoarea din anul 1989…deh, o nimica toata, avand in vedere ca astazi mai trebuie sa returnam cateva sute de miliarde, catre statul Israel ca “taxa pe prostie” – ca vezi Doamne’ – la noi a fost HOLOCAUST(pogromul de la IASI, rebeliunea de la …Vacaresti(?) si cate or vrea ei sa mai …”descopere”, ca oricum nu-i intreaba nimeni de ce fac asta – ma intreb atunci la unguri, polonezi si nemti ce-a mai fost…
  Tot asa, mai trebuie sa “platim” taxa pe “integrare europeana” – tot ca taxa pe prostie, intrucat ar trebui sa punem piciorul in usa furturilor calificate de la Rosia Montana, Cuprimin, Marea Neagra, Gaze de sist, gaze naturale, petrolul furat de 25 de ani de austrieci si lista este – din pacate – mult, mult prea lunga…

  • Legea controlului averilor a fost cu numarul 18 !
   Deci, legea 18 obliga pe cel controlat, sa “explice” provenienta banilor gasiti de cei care il controlau…astazi ANAF – ce face ?

 3. Ce sa faca,,ANAF,,fura cu UE in frunte cu marii care conduc lumea,hotiei

  • Gerorge Tutunaru // 14 iunie 2015 at 16:07 // Răspunde

   Nu-ti dau calificativ, pentru ca esti incalificabil.
   UE nu te fura, noi furam de la UE.
   Ceea ce scrii tu, se numeste chibit, nu exprimare de opinie.

   • Legea 18/1968, vechea lege a ilicitului, a fost abrogata expres prin Legea nr. 115/1996 privind declararea şi controlul averii demnitarilor, magistraţilor, funcţionarilor publici şi a unor persoane cu funcţii de conducere.

    Legea 115/1996 poate fi considerata strabunica legii A.N.I. – Agentia Nationala de Integritate. De mentionat ca A.N.I. are si stra-strabunici. Spre exemplu: Legea nr. 4/1980 privind obligatia cadrelor de conducere din activitatea economico-sociala si a altor activisti de partid si de stat de a declara bunurile de valoare, proprietate personala.

    Pana la abrogarea Legii 18/1968 in luna octombrie 1996, in luna mai a aceluiasi an, prin decizia nr. 64/1996 a Curtii Constitutionale s-a stabilit ca instituirea prin Legea nr. 18/1968 a unei obligatii de a dovedi caracterul licit al mijloacelor folosite pentru dobândirea sau sporirea bunurilor este neconstitutionala, fiind contrara art. 41 alin. 7 din Constituţie(10) care instituie prezumţia caracterului licit al dobândirii bunurilor. Citam din decizia nr. 64/1996 a Curtii Constitutionale:

    “Dispoziţiile art. 2 alin. 2 din Legea nr. 18/1968, care stabilesc că “prin justificarea provenienţei bunurilor se înţelege obligaţia persoanei în cauză de a dovedi caracterul licit al mijloacelor folosite pentru dobândirea sau sporirea bunurilor“, sunt contrare prevederilor art. 41 alin. (7) teza II din Constituţie care instituie prezumţia caracterului licit al dobândirii bunurilor. Urmează, deci, să se constate că art. 2 alin. 2 din Legea nr. 18/1968,
    cu modificările ulterioare, este abrogat potrivit art. 150 alin. (1) din Constituţie.”

    deci, au avut grijă să scoată legea 18 în afara legii

   • Noi furam de la UE ??? Si cam ce furam , în afara de “la buzunare” prin capitalele europene .Nu stiu cine de la cine fura dar un lucru e sigur , Romania a fost furata de la facerea ei si asta cu gunoaiele astea care ne conduc de secole

 4. Un interviu inspirat şi oportun. Domnul Profesor ştie ce vorbeşte şi are multă dreptate în ambele sensuri, informaţional şi politico-social.
  Vă pot acorda un interviu a cărui difuzare să fie la o dată ulterioară realizării afirmatiilor mele, din motive ce ţin de aceleaşi motive ale interlocutorului dvs. dl Florin Colceag.

 5. “unde e multa inteligenta,e si multa prostie” cam asa e la noi la Romani(din pacate) Cultura si spiritualitatea romaneasca intrece tot ce e astazi cultura si spiritualitate moderna(occidentala) Daca invatam sa ne ajutam si sa lasam pizma si invidia de-oparte(prostia cu alte cuvinte care ne face cel mai mare rau) depasim toate statele europene in cel mai scurt timp) asa…ne vindem eiftin statelor puternic industrializate care ne fusra si isi insusesc inteligenta noastra.

 6. sistemul de conducere a ajuns inabordabil pentru oamenii de valoare. degeaba avem oameni de valoare daca sistemul de a ajunge la conducerea statului e facut in asa fel incat un om decent, normal, sa nu poata sa ajunga acolo. toti cei care ajung sa conduca au “grija” sa vina altii pe care sa-i poata stapani. doar niste evenimente neasteptate, de genul unor miscari populare pe care n-au avut timp sa le saboteze, doar asa se poate schimba ceva in sistemul asta mafiot. in plus mai e si grupul “elitelor lumii” cum i-a numit profesorul Rigina, aceia cu multi bani care jongleaza din umbra cu deciziile. smecheria e bine gandita cap-coada, doar nu i-om invata noi pe hotii cei mari sa fure.

 7. tabara ionel marian // 10 ianuarie 2016 at 14:30 // Răspunde

  Foarte interesanta emisiunea .De unde te-ai inspirat?

 8. Wishwell Clara // 27 iunie 2016 at 21:42 // Răspunde

  Pentru că asta și vor străinii. Să depindem numai de ei. Dacă românii ar fi uniți în loc să se lase “drogați” și ispitiți de străini.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii