Noutăți

Marea de Lapte, impresionanta cascadă din India

Cascada Dudhsagar sau Marea de Lapte, în traducere, este o cădere de apă formată din 4 cascade situate pe râul Mandovi, la limita regiunilor indiene Goa și Karnataka. Dudhsagar Falls este printre cele mai înalte cascade din India, cu o înălțime totală de 310 m și o lățime medie de 30 de metri. Zona este înconjurată de păduri de foioase cu o bogată biodiversitate.

Căderile nu sunt deosebit de spectaculoase în timpul sezonului uscat, dar în timpul musonului, revărsările mari de apă crează un adevărat spectacol al naturii. Forța acestei cascade este impresionantă și cu siguranță ne face să reflectăm asupra condiției noastre pe această planetă.

Turiștii pot vedea aceasta spectaculoasă cascadă din tren, pe lângă aceasta trecând o linie de cale ferată. Cei care vor să petreacă mai multe zile în preajma cascadei nu vor avea parte de o cazare confortabilă. În zonă nu există niciun hotel sau pensiune, nu există surse de apă potabilă autorizate și nici măcar semnal la telefonia mobilă.

Dudhsagar-Trekking-Camping-with-Travel-Trikon-1 10887118_825045484234073_3548091232890005361_o DD_6.jpg Featured_Image.jpg dudhsagar_waterfall_trek


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii