Noutăți

MAREA CARTE CU EROI – Aspecte inedite ale istoriei

Cu fiecare an noi și noi aspecte inedite ale istoriei ies la lumină, zdruncinând tot mai mult istoria oficială. Câți dintre dumneavostră au auzit, spre exemplu, de prințul dac TARBOS, cel care, la peste 60 de ani de la moartea regelui Decebal a răvășit cu armatele sale Imperiul Roman, ajungând până în Grecia? Aproape nimeni, desigur…

Invitat la emisiunea Adevăruri Tulburătoare, cu prilejul finalizării lucrării sale MAREA CARTE CU EROI, istoricul și scriitorul Vasile Lupașc ne aduce informații inedite despre istoria noastră, pe care merită să le cunoașteți.

marea carte cu eroi

De asemenea, este o ocazie foarte bună să aflați mai multe despre superba lui carte pentru copii și… adulți, o carte deosebită atât din punct de vedere grafic, cât și din punct de vedere al structurării informației.

Așadar, vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

MAREA CARTE CU EROI poate fi comandată, după data de 29 mai și pe site-ul Dacia Art: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii