AIM radionica curs online

Noutăți

Marea Carte a UNIRII, autor Vasile Lupașc. Vezi aici detalii:

Vasile Lupașc: “Aud tot felul de idei năstrușnice despre Unire. Cum că națiunea română are doar 100 de ani, că în Evul Mediu sentimentul național nu a existat. Dar cel mai mult…nu aud nimic! Se tace prea mult despre acest moment astral al istoriei!

100 de ani de când am luptat, am fost striviți, am renăscut, am fost viteji, am fost inteligenți și am știut să întoarcem istoria în favoarea noastră. 100 de ani de când drumul început de Burebista, continuat apoi de către Decebal, Iancu de Hunedoara, Vlad Drăculea, Ștefan cel Sfânt, Mihai Vodă, Cuza, Kogălniceanu, Carol I, a ajuns la ultimul pas. De când Ferdinand I a unit sub sceptrul său toate teritoriile românești. Ce moment uriaș! Și noi tăcem, nu ne mai interesează…

La 1 iunie voi lansa Marea Carte a Unirii, o carte cu o grafică amețitor de frumoasă, o carte care poate concura oricând cu Marvel sau Disney. Doar așa putem ajunge la copiii noștri, cei care vor trebui să-și amintească de străbuni mai mult decât ne amintim noi astăzi. O carte-sămânță pentru vremea frumoasă și luminoasă care va să vină.

Va fi o carte pentru copii și pentru adulți, chemați deopotrivă să retrăiască acel drum al supraviețuirii, al strălucirii, al umilințelor, al martiriului asumat și al victoriei supreme de la 1918. Vă aștept pe 1 iunie la Curtea Domnească din Târgoviște pentru lansarea Marii cărți a Unirii!”

Nota mea: Cartea va fi disponibilă și pe site-ul www.dacia-art.ro sau în magazinul LUPUL DACIC, deschis în Centrul Vechi din București, pe strada Smârdan nr 28

marea carte a unirii 2


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii