Noutăți

Marea cacealma a consultării lui Iohannis cu strada. Soros e mulțumit!

 •  
 •  
 •  

Așa cum anticipau mulți, Iohannis a aruncat praf în ochii mulțimii, încercând un exercițiu ieftin de manipulare și adunare de capital de simpatie. În realitate, această acțiune se va întoarce împotriva lui pentru că el și găștile de interese din politică încă nu realizează că românii obișnuiți, dar inteligenți, simt mirosul putred al acțiunilor celor care se agață de putere cu orice preț, în numele a orice, numai al interesului național, nu!

De ce spun asta? Pentru că majoritatea celor prezenți la consultări nu au legătură cu spiritul străzii. Deși s-au trimis peste 5.000 de mesaje cu propuneri, echipa de triere de la Cotroceni a selectat ceea ce i-a convenit: în special oameni aparținând unor ONG-uri cu legături în lumea politică sau care au legături cu miliardarul George Soros, unii dintre aceștia necălcând pe la proteste.

Și atunci, cum să faci o reformă credibilă? Cu siguranță că ceva se va face pentru a-i răcori pe protestatari, dar nu lucruri în profunzime. Pentru asta, ar trebui să iasă cu toții din politică, inclusiv Iohannis, ceea ce nu va fi posibil.

iohanis strada

Iohannis se consulta cu Strada 🙂

Peste toate, este de remarcat poziția ambasadorului american care încurajează protestele de stradă, chiar și după negocierile cu președintele, cu toate că nu au un cadru legal, un lucru pe care, dacă l-ar face în SUA, ar duce probabil la anchetarea sa. În colonia România merge însă, că n-o să-l tragă nimeni de mânecă!

În condițiile în care Euromaidanul din Ucraina, cu toat nenorocirile care au urmat, are în spate jocurile americanilor, ne întrebăm dacă nu cumva doresc o destabilizare și în România, ținta fiind eliminarea totală de la butoane a politicienilor cu simpatii rusești. Desigur, la prima vedere acest lucru pare nerealist pentru că ne întrebăm ce interese ar avea să încurajeze o destabilizare, în condițiile în care au baze militare în România? Ei bine, strategiile politice sunt atât de încurcate încât nimic nu este imposibil.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Până una alta, revenid la cacealmaua consultărilor cu “Strada”, vă invit să citiți o analiză a celor de la Cotidianul, în care sunt prezentați toți participanții la întâlnirea cu Iohannis, subliindu-se legăturile lor cu un ONG sau altul:

http://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-a-umilit-strada-chemind-la-cotroceni-o-armata-de-basisti-270983/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Marea cacealma a consultării lui Iohannis cu strada. Soros e mulțumit!

 1. Va stiam omn serios, D-le Daniel Roxin…m-ati dezamagit.

 2. Eu nu mai inteleg nimic // 8 noiembrie 2015 at 20:50 // Răspunde

  I-a chemat el sau au fost nominalizati de protestatari ca reprezentanti ai lor? Cine i-a nominalizat? S-au infiltrat iarasi partidele politice si au acaparat protestul spontan al populatiei?

 3. avem si tradatori intre noi la proteste, platiti de partide politice sa dezbine manifestarile https://vorbesteliber.com/partidele-protestul-romanilor/ nu trebuie sa ne lasam prada intimidarilor, avem o sansa si sa nu o ratam

 4. Tind sa cred, din ce in ce mai tare, pe masura ce trece vremea, ca cei din Colectiv au fost executati. Asta una la mana.

  Asta seara, in piata, am avut senzatia ca o treime din participanti erau de pe la servicii. A doua…

  Cam nasol. Ce ne facem oameni buni?

  Dumnezeu din cer sa apere Romania!

 5. Tind sa cred ca noi le facem jocul lor, exact asa cum vor ei, de fapt ei sunt maiestri manipulatori , jocul poate fii oprit foarte simplu, prin oprirea protestelor. Jocul lor include si Clubul Colectiv, protestele, demisiile, si alte lucruri care le succed. Opriti-va din proteste !

 6. Cacialma sau nu, intreb retoric: ce se poate face? Ce-i permite constituția să facă? Exact ce face acum, adică abureli. Constituția este făcută după gândirea deformată iliesciană pentru conservarea privilegiilor parlamentarilor. Da, președintele este slab. E perfect constituțional. Un președinte puternic ar trebui să fie un pic nebun și să încalce constituția ca să schimbe ceva. Așa a fost Băsescu, dar n-a făcut-o. Personal, nu cred că avem vreo nădejde de la clasa politică. Din păcate trebuie să așteptăm următoarea tragedie națională pentru ca șobolanii să se ascundă și abia atunci să încercăm să construim altceva.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii