AIM radionica curs online

Noutăți

Maramureşul prezentat la Berlin, la Târgul Internaţional de Turism

În aceste zile se desfăşoară la Berlin cea de-a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Turism ITB Berlin, eveniment la care participă 180 de ţări.

Judeţul Maramureş îşi promovează oferta turistică, alături de alţi 55 de expozanţi din ţară, participând la Bursa Internaţională de Turism în cadrul standului Autorităţii Naţionale pentru Turism. La această ediţie, România a fost selectată să facă parte din grupul ţărilor partenere pentru promovarea unor obiective turistice comune. Astfel, a fost aleasă Dunărea ca element comun România-Germania.

10578450_1186244804726901_1194628918_o

Vizitatorii care s-au oprit la standul Maramureşului au primit materiale promoţionale cu principalele atracţii turistice ale judeţului. Pliante, broşuri, DVD-uri şi multe alte materiale promoţionale au prezentat potenţialilor turişti monumentele UNESCO ale judeţului, tradiţiile şi cultura populară, traseele turistice şi ariile protejate, hărţi ale judeţului şi calendare ale evenimentelor importante, devenite deja branduri.

Alături de judeţele vecine participante la târg, Maramureşul a pus umărul la organizarea unei autentice seri româneşti în cadrul standului ANT.

Anul trecut, peste 180.000 de vizitatori au trecut pragul târgului.

 CJ Maramureș

talida


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii