Noutăți

Mai sunt doar 50 de bilete pentru conferința CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, susținută de prof. univ. dr. C-tin Dulcan. Ia-ți astăzi bilet!

  •  
  •  
  •  

Interes foarte mare pentru conferința “CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO – Mărturii din experiențele la granița vieții” susținută de prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan.

Sala de 410 locuri de la Universitatea Dalles se arată neîncăpătoare pentru cei care doresc să afle mai multe despre acest subiect. Astfel, în această dimineață am fost informat că nu mai sunt disponibile decât 50 de locuri care, probabil, vor fi ocupate în timpul acestei zile.

Așadar, cei care se grăbesc pot să își asigure un loc la conferința de miercuri, 15 martie, de la ora 19:00.

Văzând interesul foarte mare arătat acestei conferințe, domnul Dulcan a fost de acord să o susțină încă o dată, peste alte două săptămâni, dacă vor fi suficienți doritori. Prin urmare, dacă mergeți la Sala Dalles pentru bilete, dar nu mai găsiți, lăsați-vă acolo datele de contact și numărul de bilete pe care îl doriți pentru a vă asigura că veți avea loc la reluarea acestei conferințe. Data reluării va fi anunțată în câteva zile.

Mai multe despre acest eveniment puteți citi mai jos…

Daniel Roxin

Afis-Cunoaste lumea

Din luna martie, vom organiza lunar Serile Cunoaște Lumea, la Sala Dalles din București. Aici veți avea privilegiul să participați la evenimente cu invitați speciali care vă vor vorbi despre subiecte aflate la granițele științei și cunoașterii. Mai mult decât atât, veți putea dialoga cu aceștia.

Pentru prima dintre aceste întâlniri, Cunoaste Lumea v-a pregătit unul dintre cele mai tulburătoare subiecte – cel al continuității vieții după pragul morții.

Astfel, conferința „CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, Mărturii din experiențele la granița vieții”, va ridica întrebări fundamentale despre scopul vieții, despre cine suntem și unde ne ducem, dar, mai mult decât atât, va veni și cu răspunsuri culese dintr-o îndelungată activitate științifică de investigare a experiențelor trăite de unii oameni în starea de moarte clinică.

dulcan 6Și cine ar putea fi mai potrivit pentru a dezvolta un astfel de subiect delicat decât Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, autorul celebrei cărți „Inteligența Materiei”. Așadar, vă invităm la o conferință cu adevărat specială, în data de 15 martie, de la ora 19:00, la Sala Dalles din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 18 – lângă Intercontinental). Biletele pot fi cumpărate de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles (între orele 09:00 – 20:00). Rezervați-vă loc din timp!

Intrarea la eveniment se va face începând cu ora 18:00

Vă așteptăm cu drag!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii