Noutăți

Mai sunt 100 de bilete pentru a doua conferință „CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO”, susținută de C-tin Dulcan în 30 martie. Grăbește-te să îți rezervi bilet!

  •  
  •  
  •  

Interes foarte mare pentru conferința „CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO – Mărturii din experiențele la granița vieții” susținută de prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan.

Sala de 410 locuri de la Universitatea Dalles a fost neîncăpătoare pentru prima conferință, ținută în 15 martie, și pare să fie la fel și pentru reluarea conferinței, în 30 martie 2017.

Așadar, doar cei care se grăbesc pot să își asigure un loc la conferința de joi, 30 martie, de la ora 19:00. Mai sunt doar 100 de bilete, cu 10 zile înaintea conferinței.

Mai multe despre acest eveniment puteți citi mai jos…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

30 martie Afis-Cunoaste lumea-Lumea de dincolo

 

Din luna martie organizăm lunar Serile Cunoaște Lumea, la Sala Dalles din București. Aici veți avea privilegiul să participați la evenimente cu invitați speciali care vă vor vorbi despre subiecte aflate la granițele științei și cunoașterii. Mai mult decât atât, veți putea dialoga cu aceștia.

Pentru prima dintre aceste întâlniri, Cunoaste Lumea v-a pregătit unul dintre cele mai tulburătoare subiecte – cel al continuității vieții după pragul morții.

Astfel, conferința „CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO, Mărturii din experiențele la granița vieții”, va ridica întrebări fundamentale despre scopul vieții, despre cine suntem și unde ne ducem, dar, mai mult decât atât, va veni și cu răspunsuri culese dintr-o îndelungată activitate științifică de investigare a experiențelor trăite de unii oameni în starea de moarte clinică.

dulcan 6Și cine ar putea fi mai potrivit pentru a dezvolta un astfel de subiect delicat decât Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, autorul celebrelor cărți „Inteligența Materiei” și „Mintea de Dincolo” (Disponibile aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/car-i-de-tiin-a-i-spiritualitate.html). Așadar, vă invităm la o conferință cu adevărat specială, în data de 30 martie, de la ora 19:00, la Sala Dalles din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 18 – lângă Intercontinental). Biletele pot fi cumpărate de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles (între orele 09:00 – 20:00). Rezervați-vă loc din timp!

Intrarea la eveniment se va face începând cu ora 18:00

Vă așteptăm cu drag!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Mai sunt 100 de bilete pentru a doua conferință „CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO”, susținută de C-tin Dulcan în 30 martie. Grăbește-te să îți rezervi bilet!

  1. Horea Petru Ștefan // 20 martie 2017 at 12:00 // Răspunde

    Felicitări sincere domnului Daniel Roxin pe care îl urmărim de la începuturile emisiunilor sale.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii