Noutăți

Mai multe despre… COMOARA LUI DECEBAL

Proiectul filmului artistic de lung metraj COMOARA LUI DECEBAL a suscitat foarte mult interes, odată cu anunțarea lui. Beneficiind de susținerea actorilor Mihai Gruia Sandu, Dorel Vișan și Florin Zamfirescu, el a atras și interesul altor artiști din branșă care și-au exprimat dorința să facă parte din proiect…

Este evident că astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie de reînvierea filmului istoric românesc; iar lumea traco-geto-dacilor oferă subiecte extrem de spactaculoase pe care putem să le exploatăm cu scopul de a face istoria nostră străveche cât mai vizibilă.

banner conferinta burebista

Află mai multe despre evenimentul din 12 aprilie aici: http://www.cunoastelumea.ro/conferinta-despre-marele-rege-burebista-si-lansarea-romanului-istoric-solul-lui-zamolxe/

În emisiunea pe care v-o propun spre vizionare (realizată la Nașul Tv), împreună cu profesorul și actorul Mihai Gruia Sandu, vă prezentăm mai multe despre munca la acest proiect, dar și despre filmul istoric în general.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

Vizitează site-ul oficial al filmului: http://comoara-lui-decebal.ro/

comoara lui decebal

Foto bratari: MNIR


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Mai multe despre… COMOARA LUI DECEBAL

  1. Buna ziua. As vrea daca se poate sa imi spuneti asa,ca unui necunoscator,semnificatia mainii drepte asezata peste cea stanga. In alta ordine de idei,un alt interviu reusit marca Daniel Roxin,iar domnul Gruia Sandu emite o extraordinara energie pozitiva si relaxanta. Felicitari.

  2. Buna ziua. Stiu da’nu vreau sa spun.

  3. Buna ziua.
    Semnificatia pozitionari mainilor este:
    Mana dreapta este ofensiva iar cea stanga defensiva. Asadar, daca mana dreapta este peste cea stanga, semnifica ca mecanismele de aparare ale acesteia sunt in alerta. O persoana care este deschisa sa asculte si un punct de vedere diferit, fara a ataca vehement punctul sustinut de celalalt va tine mana stanga deasupra.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii