AIM radionica curs online

Noutăți

Mai aveți nevoie de altă dovadă? ASTĂZI, Lucian Boia a fost decorat de președintele Ungariei cu „Crucea de cavaler a Ordinului de Merit”

Lucian Boia, un fost propagandist comunist (citește AICI) și un colaborator al Securității, după cum s-a autodenunțat (citește AICI), demolat de actualul președinte al Academiei Române, istoricul Ioan Aurel Pop, care a spus despre Boia că ”FALSIFICĂ ISTORIA” (citește AICI), a fost premiat astăzi de președintele Ungariei, János Áder, cu titlul “Crucea de cavaler a Ordinului de Merit al Ungariei” în semn de recunoaştere a activităţii deosebite desfăşurate ca istoric!!! (Citește AICI)

Vă reamintesc că printre ideile de top ale lui Lucian Boia este și cea potrivit căreia românii nu au drepturi istorice în Transilvania: “Românii puteau invoca, fireşte, cum au şi făcut-o, un drept etnic asupra Transilvaniei, dar nu şi vreun drept istoric”. Această aberație apare în cartea „Primul Război Mondial. Controverse, paradoxuri, reinterpretări”.

Evident, perspectiva lui Boia asupra istoriei, promovată pe multe posturi tv de factură progresistă din România (inclusiv pe TVR), ne mai transmite și faptul că avem o istorie minoră, nesemnificativă în contextul european, că, pe scurt, am fost mereu niște prăpădiți. Desigur, spre deosebire de evrei, sași și unguri care mereu ne-au dat lecții de civilizație, hărnicie, etc.

În aceste condiții, premierea lui Lucian Boia de președintele Ungariei, exact în anul împlinirii unui secol de la Tratatul de la Trianon, tratat care a stabilit granițele actuale ale Ungariei, după desființarea Imperiului Austro-Ungar, este un semnal îngrijorător pentru România.

Să nu uităm că Ungaria duce o politică agresivă la nivel internațional, prin care prezintă Transilvania ca pe un teritoriu care i s-a furat!

După cum vedeți, faptul că Boia a fost propagandist comunist, colaborator al securității și prezentat de istoricul Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, ca un personaj care falsifică istoria, sunt lucruri irelevante pentru autoritățile românești și maghiare și pentru o mare parte din presa centrală din România. De ce? Pentru că România este o țară sub ocupație! Iar într-o țară sub ocupație, istoria românilor se face cum vor alții, nu în acord cu adevărul!

Daniel Roxin

Vizioneză aici filmul TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ:

Citește aici articolul: România nu va fi lăsată să își construiască autostrăzi peste Carpați!!! Ce interese străine ne blochează, în realitate?

romania autostrazi


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Mai aveți nevoie de altă dovadă? ASTĂZI, Lucian Boia a fost decorat de președintele Ungariei cu „Crucea de cavaler a Ordinului de Merit”

  1. Eh, BOIA, o tentacula a cancerului planetar, GLOBALISMUL SI NOUA ORDINE(FMI, BM, BERD……..), + + +, SECREA AGENDA…………& CO.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii