Noutăți

Mahomed, musulmanii și pedofilia… Asta va deveni Europa mâine? Galerie foto

Agresivi și fanatici, mulți dintre musulmani nu vor să iasă din Evul Mediu întunecat. Trăiesc cu convingerea fermă că islamul este singura religie adevărată și că ea trebuie impusă în toată lumea, cu vorba bună sau cu forța. Infectați de o ură mistică, sunt destui cei care i-ar ucide pe toți nemusulmanii, convinși fiind că fac ceva plăcut lui Alah și că, nu doar că nu vor fi pedepsiți, ci vor ajunge în paradis unde vor fi răsplătiți cu zeci de fecioare, de care se vor putea bucura în voie…

De unde însă această dorință obsesivă pentru fecioare, pentru fete sau fetițe neprihănite? Ei bine justificarea relației cu fetițe de 6-10 ani este dată de însuși faptul că profetul Mahomed s-a căsătorit cu o fetiță de 6-7 ani, Aisha, cu care s-a culcat pe când aceasta avea 9-10 ani. Așadar, dacă profetul Mahomed a fost ceea ce în vremea noastră poartă numele de PEDOFIL, de ce nu ar fi și un oarecare prăpădit de musulman?! Cu această acoperire religioasă, lumea musulmană a fost martora, timp de secole, a unui număr uriaș de abuzuri sexuale comise asupra fetițelor; și este și în continuare!

Și când te gândești că trădătorii culturii europene care conduc UE se dau peste cap pentru a duce la bun sfârșit colonizarea musulmană a Europei, pentru a mixa populația Europei cu milioane de musulmani, mulți dintre ei incapabili să se adapteze la civilizația noastră, mulți alții refuzând din start să o facă.

Pentru a înțelege mai bine ce ne aducem în casă, vă propun să vedeți câteva fotografii edificatoare din lumea musulmană, cea care consideră pedofilia un act firesc…

Adrian Albu

P.S. Desigur, aici penalizăm excesele lumii muslmane, nu cultura musulmană în ansamblul ei. Suntem convinși, de asemenea, că mulți alți musulamni sunt împotriva acestor practici și a terorismului, dorindu-și să trăiască civilizat și în pace cu toată lumea!

pedofilie 0

mohamed 1

 

pedofilie 3

pedofilie 4

pedofilie 5

pedofilie 6

pedofilie 7


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Mahomed, musulmanii și pedofilia… Asta va deveni Europa mâine? Galerie foto

 1. Din pacate asa se intevede viitorul Europei. Asta insa e si ca o consecinta a faptului ca occidentalii incet, incet nu mai vor sa respecte nici einotiunea de casnicie, nu mai vor sa aiba aproape deloc copii, legalizeaza altfel de “casatorii” si apare ceea ce se numeste “blestemul imbatranirii” populatiei. Iar acesti indivizi pot legal avea patru sotii si de aici disproportia ce se creeaza. Este vorba doar de timp. Da, pedofilia e ceva legal la ei iar femeia e de fapt ceva cu mult inferior barbatului, daca nu cumva e decazuta din dreptul de fiinta umana. Crestinii ce au mai multi copii insa, sunt considerati ca demodati sau chiar blamati. Temelia unei natii sunt mamele ce cresc copii. Ele tin la sanul lor viitorul Romaniei. Mamele noastre sunt adevarate eroine. Cand insa mamele inceteaza de a mai fi mame, atunci viitorul e de la sine inteles.

 2. Cum îl putem ajuta pe Cătălin: // 21 mai 2017 at 14:56 // Răspunde

  um ne putem de fapt ajuta pe noi ca popor creştin ortodox intr-un procent de peste 85%?
  Iată cum.
  *
  Facem fiecare o scrisoare către Curtea de Apel Bucureşti pe care o intitulăm: „Cerere de intervenţie accesorie”.
  În ea scriem:
  – datele personale + nr telefon.
  – motivele personale pentru care nu dorim construirea Mega Moscheii.
  *
  La sfârşit scriem următoarea menţiune:
  „Doresc ca d-l Berenghi Ioan Cătălin să mă reprezinte în acest proces”.
  *
  Acesta este gestul pe care-l putem face fiecare şi care nu ne costă decât circa 7 lei pentru a trimite o scrisoare recomandată pe adresa menţionată.
  *
  Mai există, din partea noastră a celor din MFD şi un plan B, in caz de eşec, plan pe care-l vom discuta în primul rând cu Catalin Ioan Berenghi şi apoi îl vom vota în Adunarea Generală a MFD din 29 Mai 2017.
  *
  Până atunci…să mergem la Poştă şi să ne servim ţara.
  Adresa pe care trebuie sa o treceti pe plic:
  Curtea de Apel Bucuresti
  Splaiul Independentei nr 5, sector 4 Bucuresti.
  Cod postal 050091
  Sectia a-VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.
  Dosar 2315/2/2016″

  sursa:
  https://meritocratia.ro/2017/05/mesaj-de-la-meritocrat/

 3. Există un proces, deci o ultimă şansă! E nevoie să arătăm judecătoarei că multora dintre noi ne pasă. Trebuie doar să fie completată Cererea din linkul de mai jos şi repejor în plic, către
  “Curtea de Apel Bucureşti”
  Splaiul Independenţei nr 5, sector 4 Bucureşti.
  Cod postal 050091
  Sectia a-VIII-a
  Contencios Administrativ şi Fiscal.
  Dosar 2315/2/2016
  (specificat pe plic totul)

  Termenul limită până la care cererile trebuie sa ajungă la Curtea de Apel București este de 8 iunie 2017, în data de 09 fiind procesul.
  https://www.dropbox.com/s/a2phhc8031t2j0x/cerere.pdf?dl=0

 4. blablabla….

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii