Noutăți

Maharajas Express: Unul dintre cele mai luxoase trenuri din lume. Cât costă o călătorie cu acesta?

Operațional încă din ianuarie 2010, Maharajas Express este unul dintre cele mai luxoase garnituri de tren din lume. O călătorie cu acest tren exclusivist durează opt zile și îi poartă pe călători spre cele mai frumoase destinații din India. De la Taj Mahal, la templele Khajuraho, împrejurimile sălbatice din Ranthambore, Fatehpur Sikri și Ghats de la Varanași, pasagerii au parte de momente cu adevărat unice. Cel mai accesibil bilet este de 800 de dolari americani pe zi, asta pentru a închiria o cabină Deluxe. Cei care vor ceva mai mult confort trebuie să scoată din buzunare între 1.400 și 2.500 de dolari pe zi. În aceste tarife nu sunt incluse mâncărurile sau băuturile; pentru acestea călătorii fiind nevoiți să plătească separat.

Trenul are 24 vagoane, în care regăsim inclusiv un vagon restaurant dar și unul transformat în magazin. Decorate elegant, culoarele și cabinele se remarcă prin finețea obiectelor de decor și a mobilierului. Toate cabinele sunt prevazute cu un sistem de control individual al temperaturii, televizor LCD, DVD playere, telefoane cu linie directă, internet şi seifuri electronice unde pasagerii să își poată lăsa în siguranță bunurile de valoare.

Vagoanele sunt dotate cu ferestre panoramice pentru a oferi călătorilor peisaje cu vederi fabuloase, trenul călătorind prin unele dintre cele mai pitorești tărâmuri ale Indiei.

maharajas-express-24[2] maharajas-express-20[2] maharajas-express-17[2] maharajas-express-16[2] maharajas-express-14[2] maharajas-express-12[2] maharajas-express-08[2] maharajas-express-07[2] maharajas-express-05[2] maharajas-express-04[2] maharajas-express-03[2] maharajas-express-02[2]

sursa: http://www.amusingplanet.com/2011/10/maharajas-express-most-expensive-train.html

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii