Noutăți

MAGIA NEAGRĂ poate fi explicată științific! Experimente inedite asupra ADN-ului

 •  
 •  
 •  

Cu toții am auzit, adeseori cu un zâmbet neîncrezător în colțul gurii, despre poveștile întunecate ale vrăjitorilor și magicienilor negri, cei care ar avea capacitatea să inducă, de la distanță, o boală mortală unui anumit om sau să îi facă legături de „dragoste” (a se citi pasiune sexuală) altuia, la cererea unor “clienți”. Aceste povești conțineau și următorul “amănunt”: era nevoie de ceva care i-a aparținut viitoarei victime – o șuviță de păr, o unghie, un element vestimentar pe care l-a purtat (de preferat transpirat)… Motivul acestei cereri era acela că magicianul negru avea nevoie de un element care să îl conecteze cu victima.

Desigur, cei mai mulți am refuzat să credem în autenticitatea unor astfel de relatări, în posibilitatea ca cineva să poată provoca, de la distanță, un astfel de efect. Am zâmbit superior, poate am zis ceva de genul: „mai lăsați-mă cu prostiile astea!” și am plecat mai departe, spunându-ne că lumea este naivă și puțină la minte…

Totuși, cercetările și experimentele făcute asupra ADN-ului uman au dus la mai multe descoperiri uimitoare, bulversante și pentru oamenii de știință. Pentru articolul de astăzi vă voi prezenta o astfel de cercetare, ale cărei rezultate explică știițific chiar și actele de Magie Neagră.

Vladimir Poponin, un bio-fizician rus despre ale cărui cercetări am vorbit și în articolul “ADN-ul fantomă – o descoperire de senzație a oamenilor de știință”, a făcut un experiment inedit: a prelevat ADN uman de la o anumită persoană și l-a plasat într-un dispozitiv unde se putea măsura activitatea mostrei. Într-o altă încăpere, persoana care a donat ADN-ul a fost supusă unor procese de stimulare emoțională, inducându-i-se diverse stări – de la bucurie, la tristețe, de la relaxare la furie.

În același timp, s-a verificat starea mostrei de ADN din camera alăturată. Rezultatele au șocat în prima fază colectivul știițific deoarece mostra izolată de ADN se comporta exact ca ADN-ul din restul corpului donatorului, reacționând identic la emoțiile pe care le trăia acea persoană, deși nu exista nicio conexiune fizică între acestea. Desigur, așa cum se procedează în orice experiment științific, procedura a fost repetată de nenumărate ori, de fiecare dată obținându-se aceleași rezultate.

Surpriza a fost și mai mare în momentul în care distanța dintre donatori și mostrele de ADN a fost mărită la sute de km, deoarce răspunsul dat de mostre era, și în acest caz, mulat după stările emoționale ale persoanelor pe care s-au făcut experimentele, manifestat exact în aceeași secvență de timp.

Concluzia desprinsă de aici, una care se bazează pe descoperirile fizicii cuantice, este aceea că există un câmp de energie și informație uriaș (poate chiar nelimitat) care ne înconjoară, și că pe acest fond de interconexiune subtilă între toate lucrurile, distanțele fizice par să fie irelevante pentru anumite fenomene iar lipsa de conexiune fizică, vizibilă, nu pare să conteze.

Practic aceste experimente dovedesc că o orice mostră din ADN-ul propriu, indiferent la ce distanță ar fi deplasată, este în conexiune subtilă cu noi, permanent, și că, așa cum o dovedește știința Radionicii, relația de influență este biunivocă; adică, ceea ce trăim noi în mod concret se transmite și la nivelul mostrei, dar și o influență care s-ar trasmite mostrei, în mod specific, ne poate influența pe noi, de la o distanță de sute sau mii de kilometri. De altfel, multe dintre armele psihotronice folosite astăzi de marile puteri se bazează pe aceste principii.

Revenind acum la subiectul MAGIA NEAGRĂ, aceste cercetări științifice o pun într-o cu totul altă lumină, scoțând-o din zona de poveste obscură și fantezistă, dându-i consistență.

Tehnicile de magie neagră, practicate încă din antichitate sau chiar din preistorie, presupun câțiva pași foarte clari: identificarea țintei prin intermediul unei amprente personale (păr, salivă, sânge, îmbrăcăminte transpirată) și direcționarea în câmpul său energetic, prin anumte ritualuri, a unor energii malefice, perturbatoare, capabile să genereze o boală gravă, de exemplu.

Readucând în discuție experimentele făcute de oamenii de ștință asupra ADN-ului, trebuie subliniat că ele sunt mult mai numeroase, concluziile fiind surprinzătoare și în alte direcții. În consecință, subiectul rămâne deschis…

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

35 Comments on MAGIA NEAGRĂ poate fi explicată științific! Experimente inedite asupra ADN-ului

 1. Uite, domnule Daniel, eu nu rad. Nici macar nu zambesc. 80% din cele scrise sunt adevarate. Cateva precizari:
  1. Captarea “victimei” se poate face printr-o simpla atingere scurta cu varful degetului.
  2. Diastanta de emitere-captare este nelimitata. Poate, sa se limiteze doar la planeta noastra?
  3. Magia sexuala, in maniera abordata de dvs. arunca in derizoriu un fenomen extrem de grav pentru umanitate. Asa zisii dvs “magicieni” nu actioneaza cu secretii vaginale sau pe fondul unor relatii fizice consumate deja. Principiul este acelasi ca cel folosit pentru “imbolnavire sau moarte” la distanta. Vitorul o sa confirme ceea ce eu afirm: se instaleaza o noua modalitate de racolare a sclavelor sexuale si natura relatiilor sexuale va fi aceea de relatii “la distanta”.
  Credeti-ma, sunt victima unui astfel de tratament.

  • Nanuk: In general, o foarte buna protectie Divina te face imun la astfel de atacuri. Daca ai gresit fata de Dumnezeu si rugaciunile nu-ti sunt ascultate, cele catre Maica Domnului nu raman niciodata fara raspuns. Ajuta si semnul crucii, miruirea, apa sfintita… si alte instrumente care-ti ridica vibratia si devii intangibila pentru vibratiile de joasa frecventa cum sunt cele oculte.

   • Te contrazic in materie de protectie Divina, induci in eroare faptul ca Maica Domnului este mai presus de Dumnezeu si daca insusi Dumnezeu nu te asculta sa rugaciunile fata de El nu-ti sunt ascultate Maica Domnului asculta tot. Iti aduc aminte ca numai Dumnezeu este in stare sa-ti indeplineasca/raspunda rugaciunilor.

    • Câmpeanu Adela // 13 noiembrie 2015 at 18:19 // Răspunde

     _ domnule Marius toţi ştim că nu e ducere în eroare să m i j l o c e a s c ă cineva de lângă Dumnezeu pentru amărâţii de noi !
     PLUS că ea e MAICA şi a noastră şi a lui Iisus . Dacă nu ne împăcăm cu sfinţii cum vom fi veşnic cu ei împreună ?! OARE NU VEDEŢI atâtea minuni ale Maicii Domnului şi în zonele de conflict arabe ?

  • Nu este necesara nicio atingere, calugarii inzesteati lucreaza pe persoane pe care nu le-au vazut niciodata. Sclav sexual devii daca stai cu ochii pe pereti si atunci intrii tu in comuniune, dar mai treci prin pat in viata reala sa nu te mai caute ala in vis, glumesc, sa aveti activitate, in felul acesta sunteti mai greu de abordat telepatic. Mai putina rugaciune ,se pare ca frecventele superioare le citeste cineva.

 2. E prima oară când cineva spune adevărul atât de direct. Încă se practică magia. Fiecare dintre noi suntem păţiţi, fiecare ar putea povesti aici câte ceva. Dau un exemplu: încă, în colectivităţi, indiferent cât de impunător e numele de pe firmă, există câte un personaj isteţ care se oferă, discret, să te ducă la ghicitoare, că el a fost şi…, un personaj căruia – ciudat, toţi cei din jur evită să îi ceară să muncească ceva, parcă sunt vrăjiţi, parcă trec cu privirea prin el. Iar el, personajul, are program de voie, dar nu uită să aducă prăjituri de casă, şi.. stă, lungeşte vorba cu oricine. Cum le e celorlalţi? Care celorlalţi, amatorilor de dulciuri? Au probleme, multe, dar… bine că au cu cine le discuta. Cum îmi e mie? Acum îmi e bine, mulţumesc, am învăţat să mă apăr, dar au fost ani grei.

 3. Hoszu Tibor // 4 mai 2015 at 23:38 // Răspunde

  As vrea, daca se poate, citarea studiului in cauza si a sursei unde acesta poate fi consultat, dar si al oricarui studiu pertinent care sa demonstreze ca ADN-ul PRELEVAT de la oricare fiinta vie sufera aceleasi modificari, exceptandu-le pe cele firesti cauzate de trecerea timpului sau expunerea la incidenta aceluiasi mediu. Pana una-alta sunt doar vorbe ce arunca un voal medieval peste ochii unor persoane cu anumite slabiciuni de ordin rational (ca sa fiu elegant in exprimare).

  • Salut , as fi si eu interesat de cum te poti apara de aceste atacuri energetice de frecventa joasa.
   Poti sa imi trimiti date de contact sa vb.Ms.

   • Daca te temi numai de atacurile energetice de frecventa joasa, te rog spune-mi si mie solutia ta pentru atacurile de frecventa inalta, ca eu cu alea am probleme. Multumesc frumos.

 4. Torsiunea ar fi o explicaţie şi pentru efectul placebo, în cazul căruia, până acum, se vorbea numai de autosugestie. Oare substanţa inactivă preia – fie datorită medicului care o recomandă, fie datorită pacientului care vede în ea tratamentul – informaţia (substanţei) vindecătoare? Dacă îi dai cuiva în criză un pahar cu apă şi îi spui – Bea asta, o să te ajute!, gestul acela ajută, bolnavul vede în paharul acela salvarea. Dacă îi spui aceluiaşi bolnav: – Bea apa asta!, apă simplă bea, nu are efect.

 5. victoria stefan // 5 mai 2015 at 23:48 // Răspunde

  Experiente…
  Acesta este cunoscutul cercetator asupra activitatilor paranormale Michael Hallowell care a petrecut ani intregi in investigarea activităților paranormale și a lucrat cu poliția cu privire la cazurile legate de aceste lucruri până când în cele din urmă a ajuns la un caz în care au fost martori a unor ființe invizibile care urmareau o familie în casa lor și nu au putut rezolva cazul. Astfel ,un prieten musulman al fiului său i-a recomandat să citească despre ” Al-Jinn” ființele amintite in Nobilul Coran așa ca a citit despre ei și el a fost șocat cum in Coran este perfect explicat toate întrebările sale despre aceste activități paranormale despre care el a cautat mult timp care ar fi explicatia lor, astfel s-a convertit la Islam și o reacție în lanț a început în familia lui, unde membri ai familiei sale s-au convertit unul dupa altul..
  Michael Hallowell a scris mai multe carti legate de acest subiecte”

  https://www.youtube.com/watch?v=SOSD_dps0Ig

 6. Eu cred ca lucrurile stau in felul urmator: tot ce este materie reprezinta manifestarea spiritualului. Este normal ca si ADN-ul sa existe la nivel spiritual(a se citi un nivel de existenta superior care provine direct sau din preajama divinitatii) asa ca lucrurile se petrec de fapt in acel plan existential unde distanta, timpul nu au relevanta. E bine de stiut ca nu toate magiile negre(albe) prind-ca sa zic asa-,este necesar ca si vibratia celui ce trebuie sa o recepteze sa fie “receptiva”.
  De fapt aproape toate bolile de care suferim sunt dereglari ale fondului spiritual al fiecaruia.Inaintasii nostri, DACII, stiau acest lucru si nu actionau asupra corpului material fara sa tina cont de spirit.De aceea orice leac dadeau era insotit de post, smerenie, rugaciune.
  Revenind la subiect, orice om care este inconjurat de ganduri negre(gandul ca manifestare spirituala are capacitatea de a modifica, influienta ADN-ul astfel incat de-a lungul vietii ne incarcam cu tot felul de energii-orientalii o numesc karma-care pot fi transmise mostenitorilor) va fi vulnerabil, iar un om cu o gandire pozitiva va avea parte de acea protectie divina de care amintea . Asa ca aveti grija ce ganditi !

  • Vladimir Poporin = biofizician , savant , om de știință rus (caută pe net articolul : ADN-ul Fantomă ) . Aceasta este sursa de care întrebi . Dacă nu citești articolul atent , nu știi , și atunci întrebi ironic și inervant .

 7. perfect de acord cu daniel roxin. De ce? pentru ca si eu trec printr-o astfel de experienta , si stiu ce vorbesc. Simptomele sunt perfect explicabile prin cele descrise de mai sus. Nu exista rezolvare pe cale medicala

  • Mai aproape de adevar.
   Spiritul are hana trupul, Spiritul nu moare. In trup Spiritul are nevoie de Suflet, Sufletul dispare cand Spiritul paraseste trupul (asa zisa moarte).
   Daniel a fost pe de aproape.
   Magia. A vorbit despre ea doar a dus in eroare putin. Tot e Magie cand practici un ritual; ea e in religie, ea e in vraja, ea e in gand, ea e in rugaciune EA E DIRECTIA ORIENTATA A UNEI ENERGII – DIVINE sau MALEFICE.
   MAGIA ca orce are doua laturi: + si – (ALBA si NEAGRA)
   MAGIA NEAGRA – lucreaza cu energiile malefice, la dimensiuni joase, etc.
   MAGIA ALBA – lucreaza cu energiile DIVINE, LUMINII, IUBIREA, etc.
   TRUPUL OMULUI REPREZINTA – starea energiilor din corpul sau.
   VOINTA si FRECVENTA OMULUI – depinde de experienta si frecventa SPIRITULUI sau.
   MAGIA DRAGOSTEI – nu e magie ALBA deoarece leaga pe cineva inconstient fara voie de o alta persoana constienta de ce face. Exemplu: femeia dorita sa lege pe un barbat cu solutia de la ciclu menstrual pusa in bautura/mancare persoanei dorite cu intentie va leaga persoana de ea. Se pare iubire si fericire doar pe scurt timp. Persoana legata se va inbolnavi foarte grav in timp si persoana care a legat-o in trecut v-a fi cu ea in suferinta pana la finele zilelor sale, ea v-a sta cu el inconstient. Principiul; ce semeni aceia culegi.
   Un alt exemplu de Magie Neagra a fost la Ileana si Nicolae Ciausescu. Ileana l-a legat pana la moarte la dorinta sa si au murit impreuna.

 8. Dacă este validă ipoteza, atunci există rezolvare SIMPLĂ pe cale medicală, în mod evident : TRATEZI MEDICAL O MOSTRĂ prelevată din organism,şi VINDECI ASTFEL ÎNTREGUL ORGANISM ! 😀 Simplu…
  Vindecarea de cancer, de exemplu : prelevezi o mostră de ţesut canceros, şi îl iradiezi de-l ia naiba, şi toate celulele canceroase vor muri. Simplu. Nu ? 😀

  • Daniel Roxin // 7 mai 2015 at 14:10 // Răspunde

   Asta e tot ce ati inteles?!?

  • Câmpeanu Adela // 13 noiembrie 2015 at 18:30 // Răspunde

   În cadrul magiilor nu se folosesc energii radiante ! Asupra celulelor duse la vrăjitoare se aplică voinţa d r ă c e a s c ă prin intermediul unor formule şi chiar mantre : LEGAREA (sau dezlegarea) e atâta timp cât eşti departe de Dumnezeu şi nu te aperi cu mijloacele date de BISERICA ortodoxă (deşi sunt preoţi şi din alte biserici , care nu sunt cu ADEVĂRUL )—A D E V Ă R U L şi apoi vindecarea deplină , fără sechele

 9. Serios? Cum se manifesta ADN-ul? Are emotii? Sau se modifica ceva in structura lui la nivel molecular?

 10. de ce nu ne lamuriti ce trebuie inteles?..continutul articolului este concret..se explica stiintific magia neagra..asa si?..fiecare interpreteaza aceasta in modul sau,conform experientelor,informatiilor,cunostiintelor,pregatirii..nu stiu daca ati citit cartea lui Douchan Gersi “Vudu,Magia si Vrajitoria” despre ritualuri magice de putere si credinte ancestrale la care autorul a participat personal,care vazute prin prisma actualelor descoperiri stiintifice inca raman enigme..va urmaresc si va citesc de cate ori timpul imi permite..cu respect..Sidonia-Natalia

 11. Dragilor,

  E vorba de rezonanta sau mai simplu urmariti experimentul cu pilitura de fier pe care il faceti inca din clasa a sasea; asa cum un anumit camp determina anumite forme, asa si cu rasplata dupa faptele noastre; daca nu constientizam de ce natura sunt faptele noastre, atunci vine rasplata si ne dam seama; sansa noastra este ca avem ocazia sa cunoastem ” alte ADN- uri”, inainte de a actiona pe o directie gresita; din pacate dorinta de putere e imensa la fiecare dintre noi si astfel, de cele mai multe ori ingrasam ego-ul si iubirea de aproape ramane sub acest strat de “grasime” si ,in consecinta, rezonanta cu calea iubirii se produce din ce in ce mai greu; in speranta ca e clar pentru toata lumea, va urez multa sanatate si cer senin.

 12. elena demidov // 26 mai 2015 at 2:09 // Răspunde

  Poate parea o gluma ce vreau sa zic,dar cum parul nostru contine ADN-ul fiecaruia din noi,taid-ul la frizerie,se poate amesteca cu alte fire de par al unei alte persoane sau ar putea fi aruncat in locuri sa spunem incarcate cu energii negative si ar putea sa ne schimbe intr-un fel si viata,comportamentul,sanatatea… Poate are un sens si faptul ca atunci cand se taie “motul” copilului pentru prima data de catre nasul de botez, este pus la pastrare cu un banut de argint…

 13. Marius Luigi // 16 iunie 2015 at 15:00 // Răspunde

  nu a mers magia magicienilor

  • Si banutZul a umblat din mana in mana. Omul rezoneaza cu orice emite camp electromagnetic, ae acomodeaza pe frecventa ca sa gandeasca, actioneaza conform constiintei colective, asa ca tunde-ti motzul unse doresti.

 14. Pe “savantul rus” il cheama POPONIN?Mda,next please!

 15. nui corect nimic cei scris despre magie ea nici nu egzista daca credeti sunteti prosti

  • ce-ar fi sa ne dovedesti ca tu esti destept scriind corect romaneste?

   • Daniel Roxin, așa! Vă rugăm frumos: mustrați-i pe cei ce ne mutilează Sfânta Limbă Română! Merită! Și ei, și noi. Ei își merită mustrarea, iar noi ne merităm răzbunarea… Că nu-i putem ignora (înțelepți fiind noi), căci ne urmăresc la tot pasul virtual pe internet, ca râia, ca cerșetorii aceia din intersecții 🙁

 16. Fiecare scrie ce crede sau ce a citit.Daca avem o gindire buna, iubim creatia lui Dumnezeu,nu mincam carne,postim si ne rugam la Domnul Isus Kristos mesia,nici o magie nici o vrajitorie si nimic rau nu ne atinge.Eu am fost victima vrajilor multi ani de zile.Era sa mor de mai multe ori totul mergea rau.Din momentul cind am inceput sa citesc psalmii,sa postesc si sa ma rog,am fost deliberata si sunt fericita.Il iubesc pe Domnul Isus Kristos.Numai prin el ajungem la casa Tatalui care este in noi…nu in exterior.Este in inima acolo unde se gaseste atomul luminos(sufletul si corpul spiritual).Daca ai sentimente de iubire si de compasiune,nimic rau nu te atinge.

 17. “kristos” “deliberata” eu cred ca Satana regina baalilor si astarteelor inca te posedeaza. Nu ai scapat. Daca simiti o suflare rece in ceafa inseamna cw vei deveni inca o mireasa vrednica de satana, transpusa prin prisma pacatelor tale neefemerice. Decat sa crezi in asa mizerii despre tine si despre viata in general mai bine pune din nou mana pe abc-dar si pe un manual de religie sa inveti sa-l corectezi pe “kristos” eu stiu ca la tastatura qwerty e mare lenea sa duci aratatorul i stanga jos spre”c” dar aici nu e nenorocitul si cancerosul incurabil facebook. Vorbeste ce cunosti si nu-ti lasa jucariile imprastiate prin casa.IHVH.

 18. Sursa si “documentarea” ar face fiecare articol, postare mai credibila!! Deci..incercati sa dati acestea, daca vreti sa aveti mai multi simpatizanti si oameni care va urmaresc, va cred, altfel raman basme pt multi!

 19. Adn-ul si-a recunoscut amprenta energetica, cuantica, martor trebuia sa fie aleasa o alta persoana. Rugaciunea nu ajuta, aici vorbim de legi fixe.

 20. Multumiti divinitatii ca nu oricine are capacitatea de a lucra pe dublul eteric, exista foarte putinw persoane care pot face asta, dar ele exista. Magia a existat dintotdeauna, e pkina biblia de exemple. Nu ajunge credinta. Mai rau este ca s-a dwsvoperit aparatura psihotronica care se acordwaza pe frecventa individului si functioneaza ca magia neagra. D-le Roxin poate scrieti ceva despre asta ca vad, vulgul, a ramas la stadiul de deochi, ca acum 500 de ani poate si mai mult in timp ce altii

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii