Noutăți

“Luminile din Phoenix” – misterioasele lumini filmate în deșertul din Arizona acum 4 zile… Foto și Video

O serie de fotografii a unor lumini misterioase surprinse lângă orașul Phoenix din Arizona de către localnicul Mauricio Morales și postate ulterior pe o rețea de socializare au fost vizualizate de peste 2,3 milioane de internauți din întreaga lume fascinați de fenomenul OZN. Bărbatul susține că a făcut fotografiile în timp ce se afla la volan, în dimineața zilei de 19 aprilie.

“Am oprit mașina când am zărit şapte lumini de un portocaliu neobișnuit plutind pe cer. Unele dintre acestea emiteau flash-uri de lumină, în timp ce altele doar pluteau uşor. Am făcut fotografii şi un video, iar după aproximativ un sfert de oră obiectele neidentificate au dispărut. Nu am nicio idee despre ce fel de fenomen a fost vorba, nu am mai văzut niciodată așa ceva, a fost o experiență grozavă”, a declarat Morales pentru presa americană.

36111614 95852115 s01531187

Jurnaliștii cred că luminile sunt consecințele căderii unui meteorit, însă Morales nu este de acord cu această explicație. Nu este pentru prima dată când oamenii din Phoenix observă astfel de lumini bizare, pe care Forțele Aeriene ale SUA le-au catalogat de-a lungul timpului ca fiind semnalele aeronavelor militare care efectuează exerciții aeriene la baza Luke din apropiere.

Vizionează aici emisiunea VIZITATORII DIN SPAȚIU ȘI ENIGMELE TERREI- invitat prof. dr. Dan Farcaș, președinte aș ASFAN:

 

sursa: .facebook.com/

sursa: earth-chronicles.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on “Luminile din Phoenix” – misterioasele lumini filmate în deșertul din Arizona acum 4 zile… Foto și Video

  1. cetățeanul tulburat // 23 aprilie 2017 at 17:17 // Răspunde

    Jurnaliștii care sunt vocea elitei pot crede ce vor, ei sunt buni diversioniști…armata întotdeauna
    va găsi o explicație de aburire a populației…practic de când s-au ars, acum suflă și-n iaurt!Prin anii ’50 capii armatei s-au gândit să facă un experiment și să vadă cum reacționează lumea la anunțul că extratereștrii au invadat planeta, au ales un orășel izolat în care nu intra și ieșea nimeni și printr-un anunț radiofonic au înștiințat locuitorii că au aterizat extratereștrii și că în curând își vor face apariția și în urbea lor…După care a început distracția: unii s-au împușcat în cap, alții s-au otrăvit, alții s-au aruncat de la etajele clădirilor, alții sunau în disperare la 911 să fie protejați, alții s-au ascuns în beciuri
    ce mai…haos în tot orașul!

  2. Tirul cu talere incepe sa fie plictisitor…talerele sunt mici si greu de nimerit!Pe cind navetele….

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii