Noutăți

Lucian Mustață sau Mark Zuckerberg al României. De la copil de orfelinat la expert IT…

 •  
 •  
 •  

„Note About Life”, sau locul unde fiecare are o poveste de spus ce așteaptă să fie ascultată! Așa s-ar defini, în doar citeva cuvinte, rețeaua de socializare lansată cu doi în urmă de tânarul român Lucian Mustață.

lucian-mustata-“Ideea mi-a venit de când eram pe băncile facultăţii şi mi-am dat seama că îmi doresc să citesc ce sfaturi mi-ar da oamenii care chiar au o anumită experienţă de viaţă. Cum să învăţ inteligent şi cum sa aflu aceste idei chiar de la ei. Mi-am dat seama că am putea avea nevoie de o aplicaţie online pentru acest lucru. Mai mult, toţi avem o singură viaţă, un destin ce poate deveni inspiraţional pentru ceilalţi.” declara Lucian cu ocazia lansarii pe plan mondial a reţelei noteaboutlife.com

Lucian Mustață a urmat facultatea de Cibernetică, a absolvit două mastere, la SNSPA Ştiintele Politice şi Managementul Informaţiei la ASE. Însa acest drum nu a fost ușor, iar greutățile nu au fost datorate volumului mare de material de studiu, ci faptului că Lucian a fost nevoit să crească în orfelinate, ajungând prin ambiţie, studiu şi multă muncă expert în IT.

logo“Este un proiect ambiţios, prin care sper să scoatem în evidenţă evoluţia oamenilor la nivel social şi psihologic. Majoritatea cercetărilor din prezent se îndreaptă către domeniul tehnic şi medical, însă partea spirituală a rămas neglijată. Cred că ‘Noteaboutlife’ va fi cu adevărat apreciată peste 100 de ani, când oamenii vor citi despre părerile bunicilor şi străbunicilor lor, vor vedea valorile lor şi modul lor de viaţă”, declară Lucian Mustaţă.

Sursa: tutorialevideo, techmagazin

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Lucian Mustață sau Mark Zuckerberg al României. De la copil de orfelinat la expert IT…

 1. mariana mototolea // 26 august 2015 at 15:50 // Răspunde

  Lucian , sint mindra de tine, este o idee geniala, felicitari din toata inima
  Sper sa reusesti in viata si sa auzim de tine cit mai mult timp, atit in tara cit si in lume

 2. astept cu multa nerabdare sa apara Noteabout life , sa mearga in toata lumea

 3. BUNA ZIUA SI EU ASTEPT AVEM POVESTIRI REALE!

 4. BUNA ZIUA! SI EU ASTEPT PUBLICAREA ACESTUI SITE!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii