Noutăți

Lovitură pentru grupările Soros: Decizia unanimă a CNSAS – Marian Munteanu nu a colaborat cu securitatea!

După ce de câteva luni, diverși ONG-iști din organizațiile finanțațe de George Soros strigau ca din gură de șarpe, alături de o parte a presei centrale, că Marian Munteanu a turnat la securitate sub numele de cod Ioan, astăzi, membrii CNSAS, în unanimitate, au dat o sentință care va tulbura rău jocurile politice: Marian Munteanu nu a colaborat cu securitatea!

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Munteanu, fost lider al studenților din Piața Universității, în 1990, a declarat că ar fi candidat la alegerile parlamentare din acest an indiferent de decizia CNSAS.

De 26 de ani asupra mea exista atacuri de genul acesta. Eu mă bucur și salut decizia colegiului CNSAS și mă bucur că distinșii membri ai colegiului nu au cedat și au ignorat presiunile venite din partea unor zone deloc dezinteresate politic care au întreținut acest scandal în jurul meu. Grupurile sorosiste, zise de mari reprezentați ai societății civile, de fapt de niște agitatori care au făcut această campanie și câteva unelte ale unor politicieni, deranjați de creșterera Alianței Noastre România.

Suntem într-o țara în care se jefuiește tot și toți se luau de mine.

Eu aș fi candidat oricum, dar mă bucur că în ceasul al 12-lea s-a încheiat un capitol și mergem mai departe, ne vedem de treburile noastre”, a declarat Marian Muntenu.

Vedem ce urmează…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Lovitură pentru grupările Soros: Decizia unanimă a CNSAS – Marian Munteanu nu a colaborat cu securitatea!

  1. Ultimele declaratii transante ale lui Munteanu, cum ca nu se va alia niciodata cu PSD, il arunca tot langa sorosisti. Cu cine sa se alieze? Aici e vorba daca te opui sau nu Sistemului, si, chiar daca lasitatea ticaloasa a PSD e dovedita, singura posibilitate de a lupta contra Sistemului, este vrand, nevrand, alaturi de PSD-ul care va lua cele mai multe voturi.

    • Ma lasi? Revino-ti,domnule,dumneata chiar ti-ai pierdut busola? Cum sa se alieze cu partidul celui care a ordonat ciomagirea pana la coma a lui Marian Munteanu? E vorba despre taica Iliescu,evident. PSD a fost, este si va ramane un partid absolut nefrecventabil pentru orice om de bun simt din tara asta.

  2. Ce ar trebui subliniat de asemenea este ca Soros este reprezentantul “vizibil” al globalistilor. Toate actiunile UE au in spate filozofia globalizarii (globalizare care este continuatoarea ideilor comuniste de internationalizare – vezi internationala socialista). Internationalismul avea ca scop distrugerea natiunilor, distrugerea bisericii, distrugerea valorilor (harnicia de exemplu, au inlocuit-o cu lenea; corectitudinea au inlocuit-o cu hotia; etc.). Globalizarea are pur si simplu aceleasi idei fixe, natiunile trebuiesc dizolvate, patriotismul si nationalismul amestecate la gramada cu sovinismul si rasismul, biserica trebuie atacata si distrusa prin tot felul de manipulari, hotia se face cu know-how !

  3. De pe urma jafului si lacomiei psd-istilor, cu o politica meritocratica si pariotica Romania se poate revigora destul de usor, insa de pe urma soros-istilor, va fi foarte foarte greu ca sa nu spun imposibil. Actiunea acestora are in vedere mai ales alienarea si dezidentificarea nationala si spirituaa a unui popor. In urma lor ramane doar o populatie zombificata, debusolata si alimentata doar cu fantasme iluzori… ramane doar o mare populatie indobitocita si decervelata la discretia marilor papusari si corporatii globaliste. Psd-istii sunt doar niste oameni cu slabiciuni si minusuri omenesti… sunt lacomi, sunt hrapareti, sunt mincinosi… dar… si destul de fricosi insa. Daca te zburlesti un pic la ei ajungi repede sai potolesti. Cu soros-istii in schimb insa, e mult mai complicat. Acestia sunt foarte versatili, cameleonici si greu de controlat… raspund doar la firul rosu cu care sunt manevrtati de la celalalt capat. In esenta asestia sunt simple marionete mercenare ale marilor papusari psihopati… fara personalitate, fara constiinta, fara legaturi spirituale si morale cu poporul in care s-au nascut. Actiunea lor distruge tot ce tine de o reala diversitate si independenta intr-o societate umana, spala creerele, si impinge omul spre alienare spirituala, emotionala. etc.

  4. Mircea Meglei // 8 noiembrie 2016 at 16:57 // Răspunde

    Buna ziua!Citit “www.meritocratia.ro”!La revedere!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii