Noutăți

Lovitură pentru comunitatea GAY: Camera Deputaților a votat astăzi că familia este formată din BĂRBAT și FEMEIE

Deputații au votat inițiativa cetățenească privind redefinirea familiei tradiționale, ca uniune între bărbat și femeie. După votul din Camera Deputaților, proiectul de lege va merge la Senat, for decizional în acest caz. Proiectul prevede un referendum pentru revizuirea Constituției, pentru redefinirea familiei ca și căsătorie între un bărbat și o femeie, și nu între soți, cum este în prezent în legea fundamentală.

Proiectul de lege prevede modificarea articolului 48, alineatul 1 din Constituție stabilește că, la nivel constituțional, familia este bazată pe căsătoria liber consimțită între bărbat și femeie și a primit raport favorabil în comisia juridică și avize pozitive din partea celorlalte comisii.

Inițiativă cetățenească a fost depusă anul trecut, în Parlament, de către mai multe asociații non-guvernamentale, printre care și Coaliția pentru Familie. Asociațiile au depus și trei milioane de semnături din partea cetățenilor.

Sursa: Libertatea.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Lovitură pentru comunitatea GAY: Camera Deputaților a votat astăzi că familia este formată din BĂRBAT și FEMEIE

  1. Valerică // 9 mai 2017 at 18:05 // Răspunde

    Prima dată când fac ceva bun sperăm să nu fie ultima

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii