Noutăți

Locul de pe Pământ unde timpul curge într-un alt ritm. Ce crede un cercetător că se întâmplă în deșertul Nevada (video)

  •  
  •  
  •  

Potrivit lui Joshua Warren, cercetător și prezentator la Travel Channel, în deșertul din Nevada, în imediata apropiere a orașului Las Vegas, între secțiunile de drum I-15 și Route 93, există o zonă unde timpul încetinește cu 20 de microsecunde. Warren crede că o distorsiune spațiu-timp poate fi responsabilă pentru această încetinire a timpului. În literatura științifico-fantastică întâlnim frecvent distorsiuni spațiu-timp. Acestea sunt folosite pentru călătorii rapide în alte locuri din Univers sau pentru călătorii în timp. Dar care este situația din lumea reală? Cu câțiva ani în urmă, sonda Gravity Probe B a celor de la NASA a confirmat două predicții cheie ale teoriei generale a relativității lui Einstein. Prima, denumită efectul geodetic, susţine că spaţiul şi timpul se curbează în jurul unui corp gravitaţional. Cea de-a doua susţine că un obiect rotitor trage atât spaţiul, cât şi timpul după acesta, în timpul procesului de rotire.

Cei de la Newsweek susțin că Warren, care a măsurat modul în care timpul curge în întreaga Nevadă, inclusiv în apropierea zonei Aria 51, crede că motivul pentru care timpul încetinește doar în apropierea orașului Las Vegas este cauzat de o tehnologie necunoscută aflată în zonă și care perturbă legile fizicii: ” Există și posibilitatea ca multa tehnologie prezentă în Las Vegas să fi perturbat pur și simplu natura din jurul metropolei. Dar aș înclina să cred că ar putea fi vorba totuși de o tehnologie necunoscută și nu de cea existentă în casino-urile din metropolă, care ar putea fi testată în apropiere. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple dacă nu există o tehnologie care ar avea capacitatea de a influența mediul înconjurător. În acest loc, pe 18 iunie 2018, am măsurat pentru prima dată faptul că timpul în sine încetinește cu 20 de microsecunde. Marea întrebare în acest moment nu este dacă avem sau nu aceste anomalii, ci ce le provoacă? Este ceva natural care ne deschide o fereastră către o poartă dintr-o altă lume sau ne duce la un alt nivel al realității? Sau este acest produs secundar al unei tehnologii ciudate, fie că este vorba de ceva secret făcut de om sau de o altă entitate? Cred că este foarte interesant că fix în această zonă a lumii, unde am descoperit anomalia este una dintre zonele în care de-a lungul timpului s-au observat multe OZN-uri”.

Cercetătorul intenționează să continue măsurarea modului în care timpul curge în această zonă din Las Vegas pentru a vedea dacă există un anumit tipar.

sursa: http://www.messagetoeagle.com/space-time-warp-may-exist-near-las-vegas-could-this-explain-why-time-slows-down-in-the-area/
sursa: http://www.fox5vegas.com/story/38515977/time-warp-discovered-by-paranormal-investigator-outside-of-las-vegas
sursa: https://www.newsweek.com/time-warp-discovered-outside-vegas-man-claims-1002695
traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Locul de pe Pământ unde timpul curge într-un alt ritm. Ce crede un cercetător că se întâmplă în deșertul Nevada (video)

  1. Se pare ca este totusi, o poarta.Si s-ar putea sa fie legate si de fenomenul OZN.Zburatoare,neidentificate dar nu si obiecte!Si de ,,zonele gemene “de pe Terra(potrivirea unor repere,a unor timpi).Unele au fost denumite,deja,matrice informationale si se pare ca chiar contin ceva.Altele se pare ca apar inaintea unor evenimente majore,ca si cind ar observa ceva, dar nu au vazut clar (bombardiere deasupra Berlinului-Enola Gay).Nu stiu ce sunt,dar,informatia este de ,,alt timp”.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii