Noutăți

Locuitorii unei așezări din Germania construiesc un zid mai înalt decât Zidul Berlinului pentru a se apăra de refugiați

Localitatea Neuperlach, o suburbie a Münchenului, se pregătește să finalizeze construcția unui zid uriaș din piatră care să separe populația așezării de taberele de refugiați din apropiere. După ce guvernul a decis să construiască un adăpost pentru imigranți la aproximativ 100 de metri de proprietățile lor, locuitorii din Neuperlach au cerut aprobarea din partea justiției pentru a-și apară proprietățile, construind un zid între ei și adăpost. Un judecător al Curții din München a aprobat cererea, iar oamenii s-au apucat de construit un zid cu o înălțime de 4 metri, mai înalt decât Zidul Berlinului, care avea doar 3,6 metri.

berlin2

zidda“Donald Trump vrea să construiască un zid la granița cu Mexic. Noi în Munchen Neuperlach vom construi unul pentru a fi la adăpost de refugiați!”, se arată într-un articol dintr-un ziar local, citat de site-ul odditycentral.com

Localnicii susțin că sunt pe deplin conștienți de faptul că zidul lor poate fi asemănat cu Zidul Berlinului, însă atâta timp cât îi va menține pe refugiați departe de ei se declară mulțumiți. În plus, conform arhitecților care au lucrat la proiect, înălțimea atât de mare era necesară pentru ca nici zgomotele din tabără să nu ajungă la localnici.

Totuși, nu toată lumea este mulțumită de noua “infrastructură”. Vicepreședintele districtului, Guido Bucholtz, a declarat că el a fost “speriat” când a văzut pentru prima dată acest “monstruos zid” și consideră demersul o “nebunie absolută”.

sursa: odditycentral.com

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Locuitorii unei așezări din Germania construiesc un zid mai înalt decât Zidul Berlinului pentru a se apăra de refugiați

  1. s-au speriat !. ii apara nato !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii