Noutăți

Locuinţe din ţevi de beton, o nouă modă în Costa Rica

Pentru Felipe Volio din Costa Rica, Casa din ţeavă a început ca un vis! Şi-a imaginat un loc prielnic relaxării şi acum are posibilitatea de a închiria acest loc, bucurâdu-se că visul lui a devenit realitate.

Concepută cu un singur scop în minte, acela de relaxare, casa din ţeavă este proiectată pentru a trăi o experienţă inedită, pentru a împărtăşi senzaţia de linişte pe care ţi-o dă o casă pe plajă.

Costa Rica are unele dintre cele mai frumoase plaje din întreaga lume, iar Playa Grande iese în evidență cu apusuri de soare minunate şi nisipuri albe.

5409682_orig
Casa din ţeavă este un loc unic şi poate fi vizitat la doar câțiva pași de plajă. Situată într-o comunitate închisă, are șase dormitoare, construite în întregime de mână, în conducte reciclate din beton, oferind un design confortabil și artistic. Fiecare dormitor este decorat cu mandale, are internet şi aer conditionat. Pe lângă dormitoare, sunt şi patru băi, iar întreg “apartamentul” este împărţit în două zone. Datorită copacilor numiţi “Matapalo” sub care sunt amenajate casele din ţevi, locul este întotdeauna rece și umbros.

concrete-pipe-hotel-1
Maimuțe, veverițe, iguane, papagali şi multe alte animale pot fi văzute în mod regulat în vecinătatea casei, fie mâncând fructe de Mango și guayaba, fie de mestecând nuci de cocos.

3410245_orig

traducere şi adaptare Mădălina Corina Diaconu

sursa: pipehouse.weebly.com

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii