Noutăți

Locuința DACICĂ de sub casa lui EMINESCU. Foto, opiniile arheologilor…

Viața e plină, adeseori, de coincidențe remarcabile. Despre una dintre acestea voi vorbi astăzi.

Se știe că Eminescu a fost fascinat de cultura și spiritualitatea geto-dacilor. De altfel, opera lui poetică și jurnalistică are în centrul ei, adeseori, personaje sau fapte din istoria strămoșilor noștri.

Ceea ce nu s-a știut până nu demult și, evident, nu se știa pe vremea marelui poet este faptul că sub casa în care a copilărit, sub camera în care a dormit Eminescu se află o locuință dacică veche de 1.800 de ani.

În episodul 2 al emisiunii ISTORIE INEDITĂ O să vă arăt fotografii cu săpăturile arheologice care au pus-o în evidență, o să vă dau detalii despre opiniile specialiștilor și o să vă spun și alte lucruri foarte interesante!

Cinci minute video care merită văzute!

Daniel Roxin

Coperta mica

Cartea poate fi comandată online, aici: https://dacia-art.ro/index.php/carti/carti-pentru-adulti.html sau poate fi găsită în magazinul DACIA ART din București, pe Bv. Carol I nr 40-42 (la 5 minute de mers pe jos de la Universitate) Program magazin: Luni – Vineri, între orele 11:00 – 19:00. (Sâmbăta și Duminica – Închis). Pentru comenzi telefonice sunați la tel 0799 073 315.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii