Noutăți

Localitatea unde primarul a cheltuit 80.000 de lei pe 80 de coșuri de gunoi. O pubelă la preț de două frigidere!!!!!

ȘtirileProTv: Autorităţile din Urlaţi, judeţul Prahova, par să fi pierdut noţiunea banului. În condiţiile în care cartiere întregi nu au apă, gaze sau canalizare, iar zeci de străzi sunt pline de gropi şi de nămol, primăria a cumpărat coşuri de gunoi la preţuri uriaşe.

O singură pubelă echivalează cu un salariu minim net pe economie, adică 1.160 de lei. Sunt frumoase şi rezistente, în aceşti termeni vorbesc cei din primăria Urlaţi despre pubelele din fibră de sticlă. Preţul lor a iscat însă controverse.

Liviu Drăgan, consilier local: “Este extraordinar de mare faţă de preţul normal al unei pubele de gunoi care este între 100, 160 de lei 200, dar 1.120, faceţi şi dvs calculul să vedeţi ce diferenţă este. Un frigider e mai ieftin faţă de o astfel de pubelă, costă cât două maşini de spălat. Nu se poate e o risipă aiurea de bani. cu banii ăştia se puteau face multe lucruri. În primul rând sunt cartiere care nu au gaze.”

Lazăr Stan, viceprimar Urlați: Asta a fost oferta cea mai avantajoasă la peturile, la coşurile acestea.
Reporter: Dar nu vi se pare un preţ mare? (Citește mai mult: ȘtirileProTv)

Nota noastră: Oare cum pot să ajungă la conducerea unor primării asemenea specimene? Să dai pe un coș de gunoi un salariu?!? Desigur, ar putea apărea speculația incredibilă că o parte din banii publici dați pe pubele se întorc în buzunarele primarului și că de aia sunt asemenea prețuri nesimțite. Dar cine ar putea să suspecteze funcționarii publici din România de corupție? Trăim, totuși, într-o țară cu oameni cinstiți. Nu?


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii