Noutăți

Liviu Dragnea riscă să îngroape PSD-ul la o lună după ce a câștigat alegerile cu un scor zdrobitor. Vrea cu orice preț prim ministru musulman pentru România

 •  
 •  
 •  

Declarația de azi de la ora 16:15 – Liviu Dragnea se gândește la suspendarea președintelui Iohannis și nu renunță la propunerea doamnei Sevil Shhaideh, chiar dacă Iohannis a respins propunerea PSD-ALDE. Cu alte cuvinte am intrat într-o criză politică…

Purtat de valul entuziasmului câștigării alegerilor, baronul de Teleorman este foarte aproape să se arunce singur în aer datorită deciziilor nechibzuite pe care le-a luat și în care perseverează. Dacă, pe de o parte, i-a șocat pe membrii și simpatizanții PSD, mulți dintre ei creștini practicanți, pentru care este greu de acceptat soluția de premier propusă de Liviu Dragnea, pe de altă parte pare hotărât să sufle vânt în pânza președintelui, riscând să îl transforme în eroul care a scăpat țara de posibilele neînțelegeri diplomatice cu aliații din NATO și UE și care le-a făcut pe plac creștinilor români, indiferent de rit.

În acest moment, Iohannis, prin respingerea lui Sevil Shhaideh, a urcat pe un cal alb și e pregătit de un galop de sănătate care va ridica cota PNL și USR. În consecință, declarația de acum câteva minute prin care Liviu Dragnea duce provocarea la nivelul următor arătând foarte clar că nu renunță la propunerea inițială și că mai degrabă alege calea suspendării președintelui, s-ar putea să se întoarcă împotriva lui. De ce? Iată de ce:

 • În sânul propriului partid se aud murmure de nemulțumire (chiar dacă la suprafață cu toții îl susțin), mulți lideri PSD realizând greșeala politică a liderului lor, ceea ce nu anunță lucruri bune pentru Dragnea.
 • Dragnea riscă să stârnească iar românii, precum la alegerile prezidențiale de acum doi ani, și sunt șanse mari ca un eventual referendum pentru suspendarea lui Iohannis să iasă net în favoarea celui din urmă!
 • Tot acest scandal prin care vrea cu orice preț să bage pe gâtul românilor un prim ministru musulman (în contradicție cu interesele geostrategice ale României), o doamnă care îi este fină și care a lucrat în administrația penală a cuplului Mazăre – Constantinescu din Constanța, va da aripi opoziției și partidelor naționaliste, iar în cazul unor eventuale alegeri anticipate e posibil ca alianța PSD-ALDE să iasă cu coada între picioare de la guvernare.

În consecință, situația nu poate fi salvată decât de o altă propunere, rezonabilă, care să fie acceptabilă pentru toată lumea și, astfel, să scăpăm de o criză politică care numai bine nu o să ne facă.

Ca și picanterii, este de menționat că mai mulți membrii marcanți ai PSD au declarat astăzi, cu mult tupeu, că Iohannis i-ar fi jignit pe votanții PSD prin decizia anunțată. Dar oare, nu cumva Dragnea i-a insultat pe alegătorii PSD prin faptul că una le-a spus în campanie și alta a făcut prin această propunere de prim ministru, tratându-i ca pe niște oligofreni?

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Liviu Dragnea riscă să îngroape PSD-ul la o lună după ce a câștigat alegerile cu un scor zdrobitor. Vrea cu orice preț prim ministru musulman pentru România

 1. Nu exista un motiv real si fundamentat ca Sevil Shhaideh sa nu fie prim-ministru. Singurul motiv este acela ca sistemul jhidano-sorosist-ciolhanist care stapaneste colonia Romania vrea un prim-ministru pe care sa il poata controla si se pare ca Sevil Shhaideh nu face parte din aceasta categorie.

 2. Eu nu vad existenta unui motiv real si serios ca Sevil Shhaideh sa nu fie prim-ministru. Prima mea impresie despre ea este buna si deocamdata am incredere in ea.
  N B : Eu nu am votat PSD.

 3. Articolul este total pe linga logica si bun simt.
  Nu tineam neaparat sa am premier musulman dar nici nu am ceva impotriva. Nu conteaza seriozitatea si competenta ? Nu am vazut critici din aceste puncte de vedere.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii