AIM radionica curs online

Noutăți

LIDER ISLAMIC: “România este pământ islamic și trebuie eliberat!”

România a fost nominalizată drept ţintă pentru atacurile teroriste.  Ţara noastră poate fi o ţintă pentru atentate, a declarat şeicul Omar Bakri. “România este pământ islamic și trebuie eliberat”, a spus şeicul.

“Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a precizat Omar Bakri într-un interviu pentru www.24chasa.bg, preluat de antena3.ro.

„Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă.”

„Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a adăugat şeicul.

Omar Bakri este unul dintre cei mai importanţi militanţi islamici din lume. Bakri a avut un rol important în dezvoltarea mişcării Hizb ut-Tahrir în Marea Britanie. În urma atentatelor din Londra din 2004, el a părăsit Regatul Unit şi s-a stabilit în Liban.

sursa: flux24.ro

Nota Mea (Daniel Roxin): Atunci când Omar Bakri revendică faptul că România ar fi pământ islamic, se referă la perioada medievală, considerând, așa cum a și spus, că oriunde musulmanii (în cazul nostru Imperiul Otoman) au ajuns la un moment dat, ocupând pământurile altora, acestea au deveni din acel moment islamice, chiar dacă musulmanii au fost alungați după aceea.

În altă ordine de idei, e la mintea cocoșului că invazia arabă din ultimele luni, organizată la cele mai înalte nivele, anunță destabilizarea Europei. Ideea este că agenții Noii Ordini Mondiale exact asta își doresc. “Guvernul Mondial”, dorit de toți rechinii financiari ai lumii, nu se poate impune decât ca o soluție la… disoluția civilizației, pe care tot ei o regizează. Identificați-i pe apologeții multiculturalismului fără limite și veți ști care sunt agenții Noii Ordini Mondiale (a se citi: Dictaturii Globale)!!!

lider arab


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

74 Comments on LIDER ISLAMIC: “România este pământ islamic și trebuie eliberat!”

 1. Asa zisele”guverne mondiale”au nevoie se pare de un habitat personalizat in aria caruia sa poata coexista impreuna cu confrati cu aceleasi maniere,pareri,preocipari,muritorilor de rand le comvine lumea asa cum creatorul a lasa-o.LIBERTATEA NU E O NOTIUNE E UN FAPT LA CARE PUNE UMARUL INTREAGA COMUNITATE SI NU DOAR CUTARE SAU CUTARE LIDER-MAI MULT SAU MAI PUTIN (lider)

 2. Daniel Roxin, am încropit o scurtă analiză comparativă ”statistică”, a cărei concluzii paradoxale şi stupefiante vi le împărtăşesc :

  > GERMANIA, multclamatul etalon al bunăstării mondiale, principală ţintă a „refugiaţilor” musulmani: 44.700 USD PIB(PPP)/cap/an, suprafaţa de 357.022 km2; 80.854.408 locuitori.

  Superbogatele ţări MUSULMANE din Orientul Mijlociu care nu primesc refugiaţi:

  QATAR: 105.000 USD PIB(PPP)/cap/an-cel mai bogat stat din LUME !!!
  KUWEIT: 71.000USD /cap/an
  EMIRATELE ARABE UNITE: 65.000 USD /cap/an
  ARABIA SAUDITĂ: 53.935 USD /cap/an
  BAHRAIN: 51.400 USD /cap/an
  OMAN: 44.100 USD /cap/an

  Orice analiză socio-economică oricât de superficială, nu poate ajunge decât la următoarea concluzie, imediat : zona formată din teritoriul ţărilor enumerate mai sus este ZONA CU CEL MAI RIDICAT STANDARD DE VIAŢĂ din LUME !!! ESTE INDUBITABIL CEA MAI BOGATĂ ZONĂ DIN LUME !!!!!!!

  TOATE aceste ŢĂRILE MUSULMANE ULTRABOGATE cu populaţie totală de doar 41.453.625 locuitori (jumătate cât a Germaniei!) huzuresc pe un teritoriu în mare parte arid dar imens de 2.572.954 km2! Adică pe un teritoriu cât jumătate din cel al UE trăieşte o populaţie musulmană ce reprezintă doar 8,29%(!) din populaţia UE şi are un venit mediu anual cel puţin dublu faţă de cel din UE ! Sau pt. comparaţie, imaginaţi-vă o populaţie cât a Poloniei care trăieşte mult mai bine şi lasciv pe un teritoriu de 9 ori mai mare ! Şi cine îi primeşte cu lacrimi în ochi pe „refugiaţii” musulmani? „Democratica laică” UE, cu o populaţie de jumătate de miliard de locuitori înghesuită pe 5milioane km2, adică pe un teritoriu puţin mai nare decât dublul teritoriului Arabiei Saudite cu doar 28milioane locuitori!!!

  >Referitor la articol, pot să confirm cu îngrijorare că în concepţia islamiştilor ce se situează de la moderaţi în jos, în creştere accentuată şi cu tupeu pe măsura numărului tot mai mare în Europa, un teritoriu odată supus-administrat în decursul istoriei de musulmani este considerat pământ islamic, care, după caz, este considerat doar vremelnic pierdut în faţa păgânilor creştini dar care în viitor trebuie să revină sub stăpânirea legilor islamice ! În această situaţie, în Europa sunt : Spania, Portugalia, Franţa-zona Languedoc, Malta, Italia-Sicilia, Grecia, Bulgaria, Cipru, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Croaţia, Ungaria, Moldova(toată), Muntenia, Bosnia, Armenia, Georgia, Crimeea(!), partea estică a Mării Negre ce aparţine Rusiei !

  • Interesante informatiile! Multumesc!

  • Analiza pib-ului este puerila. Una este ca 50 de milioane de nemti sa atinga media pib-ului de 44.700 usd (15 milioane un maxim iar 15 miilioane un minim) si alta e ca 100 de arabi sa detina cate 20 de mld de usd de fiecare. Imapartit la numarul lor de locuitori rezulta un pib mai mare pe cap de om, corect, dar dispunerea este total diferita.

   Penibilitatea are regulile ei. Respectandu-le poate exista si o cale de remediere.

   • Insinuezi că un cetăţean din Qatar, Emirate sau Kuweit are un standard de viaţă mai scăzut decât un cetăţean german ?

  • Stimabile, omiti cel mai important lucru: toata aceasta bunastare se datoreaza petrolului si gazelor naturale pe care aceste tari le detin. Dar aceste rezerve naturale, odata si odata tot se termina. Atunci apare adevaratul pericol. Atunci Evul Mediu va fi reinviat cu adevarat! Atunci va fi legalizata cumpararea de teritorii vaste (tari jntregi) si de oameni (sclavi care sa munceasca pentru ei). Nu ca toate astea nu ar exista, dar atunci sa vedeti ce va fi! Sa nu uitam ca banii si religia fac multe! Si nu intotdeauna lucruri bune….. Daca sinteti realisti recunoasteti ca asta e adevaratul pericol.Si cind spun religia, ma refer la institutia reprezentata de ea, nu la credinta. Tineti cont ca toti acesti criminali sint musulmani, care nu stiu cit de credinciosi sint, dar au mintile spalate complet de liderii religiosi afiliati acestei ideologii. Ei nu stiu cit de mult gindesc cu propria lor minte in momentul in care se arunca in aer in atentatele sinucigase, dar iata ca o fac! Si asta deoarece sint indoctrinati pina la anihilarea totala a gjndirii proprii.

 3. România îi pământ aşa de islamic, încât Mahomed al II-lea a fugit în izmene de aici, când Vlad Ţepeş era să-l omoare în propiul cort!
  La fel şi Soliman Paşa a înghiţit glod sub Podul Înalt de la Vaslui,
  încât a fugit cu coada între picioare de Ştefan cel Mare, numit Atletul lui Hristos de către Papa Sixtus al IV-lea.
  Cu toate că turcul avea 120 000 de războinici şi alte zeci de mii de auxiliari, Urmaşul Dacilor Liberi, cu numai 40 000 de moldoveni, l-a făcut să sufere cea mai mare înfrângere din istoria islamului.

  Se vede că liderul islamic respectiv nu cunoaşte istoria islamului. Iar istoria noastră, cu atât mai mult.

  Pământul României este dacic.
  Nimeni nu ne-a putut clinti niciodată din locul strămoşilor noştri.
  Când veneau puhoaiele de migratori, noi cu o mână luptam iar cu cealaltă ne ţineam de stâncile Carpaţilor.
  Cu o mână luptam iar cu cealaltă ne ostoiam setea din Dunăre şi Nistru şi Tisa.
  Cu o mână luptam iar cu cealaltă ţineam coarnele plugului.
  Cu o mână luptam iar cu cealaltă mulgeam oile.
  Cu o mână luptam iar cu cealaltă ţineam fluierul.
  Şi aşa am supravieţuit, până azi, pe PĂMÂNTUL NOSTRU DACIC.

  Nu ştiu ce aliaţi au cei care râvnesc pământul nostru. Dar sunt convins că sunt temporari. Ca toţi aliaţii de prădăciune.

  Pe când noi îi avem pe veşnicii noştri aliaţi, despre care Mircea cel Bătrân spune în Scrisoarea III de Eminescu:
  ,,Eu? Îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul…
  Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,
  Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este,
  Duşmănit vei fi de toate, fără-a prinde chiar de veste;
  N-avem oşti, dară iubirea de moşie e un zid,
  Care nu se-fiorează de-a ta faimă, Baiazid!”

  • Raimond Florin Petrescu // 14 septembrie 2015 at 4:15 // Răspunde

   Subscriu. L-ai uitat pe renegatul Sinan, care si-a infipt dintii in podul de la Calugareni. LOL. Si sa nu uitam nici padurea de tepe de langa Targoviste.
   Dar oricat de fiorosi si de bravi am fi, fara intelepciune nu facem nimic. E cazul sa constatam ca in fata puhoiului navalirii ne aflam iarasi (si cam ca de fiecare data…) singuri. I fata acestui exod aliantele mai vechi sau mai noi nu fac doi bani.
   Asta e. Cand vine valul mare, iti tii rasuflarea, ori scapi, ori crapi. Numai Dumnezeu bunul ne poate hotari soarta. Facem din rasputeri ceea ce depinde de noi. Apoi mai vedem.

   • Tudorascu claudiu // 21 februarie 2016 at 23:35 // Răspunde

    Numai daca ar intelege ce scrie in scrisoarea lll-a arabusii nici nu ar i drasni sa vina pe aici.doar acum citeva zile trecusera 2 granita di gresaxla si cind au auzit ca sint in dacia ……au inceput sa plinga.pai ii ziceu printului imbracat in cearceaf ca stafia sastea la el in desert ca aci nu avem camile.

  • Bravo !! O lectie super pentru izmenicii Islamici, cersetori, rau voitori si talhari!!
   O ceata de nebuni care se cred o putere de nedaramat, dar Dumnezeu este mult mai mare is sub semnul crucii oriunde si la price pas vom ramane invingatori.
   Aceste cuvinte ar trebuii trimise seicului care citindu-le sa faca spume!!
   La inceput si la sfarsit ar trebuii pusi chipurile domnitorilor cu cate o cruce in mana, iar atasat scene de pe vremea lor cu infrangerile pt a putea simtii si din priviri nu numai din cuvinte ca nici un crestin din tara Romaneasca nu se teme de toata forta lor!
   Toata stima domnul Petre

  • cat a fost scoru’ atunci? parca la pauza conduceau moldovenii cu 2-0?

  • DA PETRE dar pentru asta trebuie sa te conduca patrioti nu tradatori care incalca Constitutia votata de popor

  • nici cu crestinii nu mii rusine, au crestinat americile asa fain ca azi nu mai gasesti urma de popor bastinas, roata se invarteste…. treaba-i oabla, Europa si America, cad, credeau ca, cumpara doar creiere si sclavi dar au cumparat ostasi ai jihadului si la rata cazutilor in lupta de 6/100 in favoarea jihadului, mai putem doar multumii popilor crestini care au perpetuat basmul primitive biblia ca sa fie ei paraziti cu trai usor fara truda pe spinarea prostilor. N-am ascultat de Eminescu, adio. Ar fi bine totusi ca inainte sa dam coltu sugrumati popii excroci….adica toti.

 4. Oculta împinge încet și sigur Europa în capcana războiului , aceiași ocultă care finanțează și încurajează grupările extremiste islamice . Această invazie islamică programată ,finanțată și încurajată de oculta din Europa este o modalitate perfidă de a convinge oamenii de pericolul pe care îl reprezintă curentul islamic . Orice război se duce cu oameni dar dacă oamenii nu vor să lupte oculta nu are putere . Cum hrănește Europa 11 milioane de guri în plus ? Cam atâția sunt programați să vină în câțiva ani . Se vor scumpi alimentele , se vor face împrumuturi la bănci , oculții își freacă palmele , deja se gândesc la profit . Când se deplasează așa de mulți oameni dintr-un loc în altul , conflictele sunt inevitabile băștinașii , oricât de spălați pe creier ar fi , vor riposta în final . Încă o mutare făcută pe tabla de șah în direcția războiului .

  • Trezeste-te… Stefan cel Mare si Vlad Tepes nu avea Basesti, Udre, Ponta, Johannis si tot felul de aserviti lingai…
   Asa ca puteau snopi turcii in bataie dupa voia lor…
   Acum trebuie sa o stergi la cur pe Merkel si pe Baroso, ca sa-ti dea voie sa respiri si sa-ti ia toate bogatiile…

 5. Alexandru Dan Balan // 13 septembrie 2015 at 22:16 // Răspunde

  Eu zic asa. Sa nu ne lasam provocati de niste degenerati ai istoriei. Cu intelepciune o sa trecem si peste aceste timpuri. Pamantul sfant Romanesc nu o sa fie cotropit de nimeni cat inca mai sunt romani care iubesc acest pamant bun si frumos!

 6. Este o vorba veche la romani:
  Cainii latra, caravana trece!
  Astfel de vorbe nu-s decat niste provocari, ca sa devenim mai xenofobi pentru ca apoi sa se legitimeze actiunile islamistilor radicali adica sa le dam apa la moara.

 7. Nu te supără domnule Alexandru Dan Balan dar pe oameni cu calm, răbdare și înțelepciune ca dumneata s-au bazat conducătorii de ieri și astăzi. Fura și sunt asigurați ca nimeni nu-I deranjează, vând ţara bucata cu bucata, vând resursele naturale subterane și terestre și nimeni nu le sta împotrivă. Au sa o dea chiar și musulmanilor pe mai nimica toată ca oricum nu-I oprește nimeni, caci doar cu răbdare și înțelepciune or sa treacă și timpurile astea ( cu siguranță TIMPUL NOSTRU o sa treacă ). Aveți sa învățați “Aș hali salam da-nam” curând și cam în ce direcție e Mecca.
  Bafta 😉

 8. Eu nu inteleg un lucru….. De ce tarile arabe Emiratele nu au primit pe fratii lor ??? doar sunt putrezi de bogati sunt miliardari Quatarul si Kuweitul sunt inundati de petrol si diamante orasele lor depsesc orice imaginatia a tehnologiei futuriste, de ce nu la ei s-au dus arabii !! De ce Europa ? Hmmm NO COMENT si noi toti stim de ce , suntem prea neinsemnati pentru o miscare atat de revolutionara care va costa scump libertatea va fi razboi si vom fi victime in propria noastra democratie!

  • Sunt putrezi de bogati pe dracu….vino aici sa-i vezi cum mor pe capete de boala si altele.
   Au bani dar nu stiu ce sa faca cu ei.
   Aici apa e mai scumpa decat petrolul……

 9. Eu as zice ca ar trebui sa incerce, ce bateie le-au dat americanii pana acum o sa le para mangaiere comparativ cu ce o sa le administreze romanii. Macar asa ne mai unim si noi ca am devenit tare dezbinati. In alta ordine de idei daca vin astia poate imprumutam un obicei doua stiu eu de exemplu sa avem mai multe neveste, de la turci am ramas cu sarmalele si cu dintii lui Baiazid …mai stii? :)))

 10. Ma-ta e islamica, aici e romania, daca vii cu prosteala din asta te linsam si te bagam in mm de urgenta

 11. din pacate, ei nu fac decit ce au fost invatati sa faca. spun asta pentru ca aseara, nu mai stiu pe ce post de televiziune, se difuza un reportaj menit sa ma induioseze pina la lacrimi despre o tinara mama, parca aida ii spunea reporterul, cu doi copii pina in 3 ani, nu stiu exact din ce tara araba era, pentru ca nu am prins decit foarte putin si, revoltata fiind de stupiditatea reporterului american, englez, habar n-am ce natie era, am si schimbat canalul. de ce revoltata? pai reporterul acela de doi bani imi spunea ca trebuie sa-mi fie mila de tinara mama, ca a fost luata pizoniera impreuna cu copiii ei, ca a evadat si ca are inca cosmare, in care tot viseaza ca iarasi sint luati prozonieri si ameninatati cu moartea, etc. induiosator, nu-i asa? doar ca reporterul face o greseala: lasa in reportaj, doua inserturi audio in care mama tinerei aida spune de doua ori ca fiica sa isi ameninta copiii ca le taie capul daca nu sint cuminti. ce ziceti de asta: sa le spui unor copii de nici 3 ani(cel mic era cu suzeta in gura), tu, mama lor, ca daca nu sint cuminti le tai capul? asta e marea problema cu ei: intr-adevar sint sclavi. sclavi ai traditiilor si superstitiilor stupide, sclavi ai seicilor si emirilor, sclavi ai occidentalilor, care ii inarmeaza si ii pun sa ucida si sa se ucida intre ei, sclavi ai saraciei care duce la lipsa de educatie, iar asta duce la neintelegerea rostului de a trai pe lumea aceasta. si totul pe un fond violent, pe care aproape ca il intelegi daca stai sa te gindesti ca majoritatea traiesc in deserturi si ca probabil se omoara pentru un strop de apa sau pentru un pumn de dolari. singurii care le pot schimba mentalitatea, traditiile si modul de viata sint liderii lor spirituali, ajutati de arabii care deja traiesc in lumea occidentala, lume care, cu toate tarele ei, totusi nu omoara. de aceea cei peste o mie de clerici musulmani care au initiat acea fatwa trebuie ajutati. nu stiu in ce fel, pentru ca nu cunosc lumea islamica, dar de asta exista intelepti pe lume. chiar si la ei. o zi buna tuturor.

 12. Mori pentru a apara: tara ta, pentru familia ta, pentru neamul tau, pentru tot ce iti este tie mai drag si pentru scopul tau. Daca vei muri cu frica, atunci nu esti demn sa porti numele de Roman, daca mori aparandu-ti scopul, prieteni, familia si tot ce iubesti tu mai mult, corpul tau va muri dar amintirea ta va ramane vesnica si nimeni nu va putea schimba acest lucru. Asta este ceea ce au facut toti stramosii nostrii si se pare ca Zeii lor i-au aparat, va veni timpul sa luptam si noi pentru a apara urmatoarele generatii, Zeii adevarati sa aibe grija de sufletul tau !

 13. Ceea ce propavaduiesc unii si altii despre invazia Romaniei de catre islamisti sau alte etnii,nu reprezinta decat vorbe fara acoperire la indemana unor scelerati cae nu cunosc trecutul istoric al poporului daco-roman, care de multe milenii este stabilit pe teritoriul Daciei. Provocari!

 14. Sigurul lucru care ne mai lipseste….!!!!
  Sa fim si tinta atacurilor teroriste, dupa atacurile “teroristilor” politicieni, la adresa starii noastre de sanatate, educatie, asitenta sociala, la economia si finantele noastre…!!!!

 15. romania n-a fost niciodata pamint supus musulmanilor chiar cind plateam bir turcilor nu am fost nici raia nici pasalic deci dl lider sa-si puna pofta in cui si s stea la el acasa ca noi n-am invadat si supus nici o tara din lume orice ar zice mnealui.sa se duca la aia care i-au innarmat si zgindarit sa le ceara socoteala

 16. Vai de fundulet-u vostru, noi totii suntem neam de TEPES si MIRCEA, faceti voi atentate in Romania ca in ziua doi toti muslimi din romania sunt expulzati, uneori trebuie sa fi atent când te joci cu focul. Recomand din inima acelor muslimi care nu sunt adeptii unor astfel de idei sa-si faca ordine in natie, stiu ca sunt musulmani extraordinari oameni cumsecade si cu capul pe umeri.

  • Dan Balan, ce inseamna sa nu ne lasam provocati? de zeci de ani nu ne lasam provocati de unguri si care e rezultatul? Stii ce atrocitati au facut ungurii in romania?

 17. Sa inceapa din ferentari daca are curaj, pe urma sintesti, sindrilitza, valea plopilor, buzescu, strehaia, dupa primele 2,3 se vindeca de jihad

 18. Acest terrorist este ocrotit si finantat de serviciile secrete ale Angliei(MI6) si ale statele Unite(CIA)si a serviciului secret wahabist a regatul terrorist wahbist saudit si este scos la inaintare cand e nevoie.
  Este un nebun caruia ii place sa da mare scula ,in realitate este un bolnav mintal.

  nu are nici o sustinere reala doar cativa extremist nebuni mediatici printre o anumita ramura a unei organizatie terorista afiliata indirect la ALQAIDA.

 19. inainte de a lua hotararea sa primeasca emigranti liderii politici trebuie sa faca un referendum sa intrebe poporul daca este de acord sa primeasca acesti “” nu stiu cum sa-i numesc oropsiti ,falsi oropsiti, teroristi , spioni etc. si abia apoi sa-i primeasca. legea in romania nu o face angela merkel si nici altcineva. ceausescu spunea mereu ” neamestecul in treburili interne” asa ca putem sa decidem singuri daca primim sau nu refugiati. becali sa le faca un bloc in patagonia nu in romania daca vrea

 20. romania nu a fost niciodata decat PAMANT ROMANESC si atat si nu ne vom lasa calcati in picioare de aceasta pleava

 21. GO2-Romania.com // 14 septembrie 2015 at 15:22 // Răspunde

  O sa ii treaca si lui ca si altora dinaintea lui. 🙂

 22. Astfel, vedem cu ochii noștri trupești și sufletești, împlinirea profeției Părintelui Iustin Pârvu făcută pe patul de moarte.
  De aceea trebuie să-l propunem spre canonizare ca și Sfânt.
  Peste noi, Dumnezeu cu mila !

 23. Dacă vom cinsti pe înaintașii noștri, pe Sfinții Părinți, prin ei vom primi milostivirea Lui Dumnezeu !

 24. Și Cămilele se găsesc în Carpati. Înainte erau ungurii cu autonomia, acum minerii de petrol. Voi nu aveți o țară? Stați acasă, nimeni nu vă vrea.

 25. …fraților…ce sa facem ?…cuvintele sau teoria nu sunt destul de practice …daca nu se acționează urgent tindem sa ne trezim din somn prea târziu…Deci ce fac guvernanții noștri privind patriotismul inimii lor? Cum actueaza președintele? Sau el e la mana organizației mondiale ?Nu se vede nimic nici o actiune din partea nimănui…parca totul e un vis…Ce se întâmpla?

 26. Un război atipic pe care îl provoacă tot Germania! Am gresit, scuzati, îl intretine, de provocat sunt USA si Rusia.
  Întrebarea mea este daca nu le iese ce o sa mai inventeze.

  • Gabriel Marinescu // 14 noiembrie 2015 at 13:05 // Răspunde

   Acest exod este coordonat si sponsorizat de Vladimir Putin!In primavara lui 2015 a amenintat-o in fata pe Merkel ca daca Europa isi doreste el ii poate trimite cateva milioane de refugiati musulmani care sa o arunce in haos!La fel cum a procedat in cazul Ucrainei a procedat si cu Europa pentru ca i-a fost refuzata recunoasterea suzeranitatii in numele careia Rusia urma sa-si ia tribut sub diverse forme de la statele europene cu care sa-si astupe tot mai desele si mai mari gauri din economie.La fel era cazul Romaniei care chipurile trebuia sa dea un fond de ajutor Moldovei care insa sta in “turbinca”rusilor,dar de platit pentru intretinerea si functionarea ei in stabilitate ar trebui sa plateasca altii!Foarte bine a facut Johannis ca le-a taiat acest”ajutor”in fapt bani nerambursabili ce ar fi constituit un tribut platit de noi la ordinul suzeran al Rusiei!

 27. Ma numesc Avi. Mam nascut in romania dar fiind evreu locuiesc in israel de 30 de ani. Voi europeni nu intelegeti ce este islamul. Lumea pe care o cunosteti se va schimba complect daca crestini nu se vor trezi. In momentele acestea destinul vostru se schimba. Ei (musulmani) vin cu miile, fac multi copii si va cucereste pe dinauntru folosind democratia ca aparator. La ei moarte e sfinta, femeile nu au nici o valoare arta stiinta filosofia sunt nimic.

  • Ai dreptate, Avi!

  • Buna Avi, eu sunt Sirian crescut in Romania( sirian crestin), imaginea pe care voi a-ti creat-o despre musulmani este total eronata. 1. Toate conflictele existente acolo au aparut odata cu crearea statului Israel.
   Isis, daesh, armata islamica nu reprezinta musulmanii sau arabii din contra cei vizati sunt musulmanii( shiitii, alawitii,druzii si sunitii)si crestinii, nu voi. Isis,Alqae-da sunt organizatii sponsorizate de israelieni, turci, americani, englezi, francezi, sauditi…
   Toate aceste conflicte se rezuma la bani si cei care au ceva de castigat din asta este Israelul, Arabia Saudita si occidentul(cei mai mari traficanti de droguri, arme si petrol) A-ti divizat tot orientul mijlociu, ucis in masa pt petrol si o linie pe o harta. Arabii vor doar sa traiasca in pace, ne-am saturat sa ni se impuna cine sa ne conduca. Daca musulmanii urasc atat de mult israelinii cum de voi si aliatii vostri Iordanieni nu sunt vizati de aceste organizatii “musulmane” ci doar palestinenii, irakienii, sirienii si libanezii? Raspunsul la ce se intampla in momentul de fata e simplu. E raspunsul intrebarii “Cine are de castigat din aceste conflicte”. Atentatul din Franta va distruge Siria complet, singurii care vor suferii sunt oameni nevinovati, care au ales sa nu devina sclavii evreilor. Asa ca Avi, nu ai dreptate si Apropo Avi, tu nu esti evreu, evreii sunt o rasa nu o religie. Evreii au trasaturi orientale,nu sunt roscati si pistruiati, au pielea maslinie, ca sa reziste temperaturilor de peste 40 de grade. Voi sunteti zionisti, mai rau decat nazistii, ucideti oamenii nevinovati in masa. Palestinienii se apara cu pietre si voi veniti cu tancul si mitraliera pe pamantul lor, pamant cananian. Iar evrei(adevaratii evrei) sa se intoarca in Africa, de acolo au venit!

 28. “Viaţă-n libertate ori moarte! strigă toţi”.
  Trecut, prezent și viitor!

 29. GRESIT! EMIRATELE ARABE UNITE SUNT TOATE PAMANTURI ROMANESTI,ORTODOXE SI TREBUIE ELIBERATE

 30. Constantin Simion // 15 septembrie 2015 at 7:34 // Răspunde

  Nu putem compara migrarea romanilor in tarile bogate din vest cu migrarea musulmanilor in Europa. Acest exod in masa este desigur dirijat de mai Marii Lumii putrede de azi, in scopul declansarii ACTIUNII PRINCIPALE: reducerea numarului de pamanteni de la 7 miliarde la cca 6-700 de milioane, fara folosirea arsenalului nuclear!!
  E timpul ca “Prostii” si “Saracii” lumii sa se gandeasca in serios la preluarea Puterii de la cei “destepti” si putrezi de bogati- si sa-si aleaga conducatorii potriviti pentru trecerea Omenirii pe o noua treapta de dezvoltare, avand in vedere perceptele Ratiunii (alegerea Binelui pentru TOT MUSUROIUL de Oameni), eradicand Dogmele Religioase de orice fel ar fi acestea!!!
  Daca tot stim ca ne vor ucide , sa murim luptand- noi MILIARDE, pentru a-i starpi pe EI- un pumn de miliardari= hidosi, paranoici-SECATUITI de vlaga la mminte si la trup.
  Intrebarea e CUM sa preluam aceasta Putere?
  Noi suntem Slugile , iar ei sunt Stapanii…deci pot fi atacati dinauntru cu …”leacuri” potrivite si nu dinafara cu …pietre, ciomege ori …PISTOALELE facute chiar de ei. Pistoalele fac zgomote, si-i pot pune in alerta, “ceaiurile” sunt dulci, reconfortante pentru cei ce le consuma oricand – dimineata , la pranz, seara, in vacante si pe tot timpul anului…!!!
  Ma adresez “slugilor”, incercand a le inocula sentimentul ca o asemenea “tradare” a Stapanilor NICIODATA nu va fi catalogata drept crima, ci doar ca Inteligenta Materiei ne ofera acest prilej existent pentru Eradicarea Relelor Lumii bolnave de bogatie si putere. ( rasfoiti blogul lui “constantinsimion.blogspot.com” si va veti Ilumina)

 31. Bravo Florin! Putini oameni sunt aceia care pot merge in profunzimea istoriei si sa desluseasca adevarul.multi isi dau cu parerea fara sa fi citit vreodata o carte de istorie,aruncand cu pietre in toti inaintasii nostrii de la burebista pana la alexandru ioan cuza,acuzandui de fel si fel de neghiobii’nevazand faptele lor reale de vitejie pt.pastrarea identitatii noastre nationale.in functie de conjuctura fiecare rege’voievod sau principe a trebuit sa ia anumite hotarari de asa natura incat neamul dacilor sa nu aiba de pierdut vieti omenesti,teritorii,limba’traditie’etc.

 32. Contsantin Simion, domnule iluminati, stim exact ce urmaresti tu: sa ne “iluminam”, adica sa trecem de la “sclavie” la stapanire. Stapan este UNUL singur: DUMNEZEU, iar voi cei iluminati il serviti pe celalat, insa vreti doar sa spalati creierul oamenilor sa fie “liberi”. Satana nu de libertate, ci inrobeste. Singura sansa a acestei natiuni este intoarcerea catre Dumnezeu, catre crestinism si valorile morale. Dumnezeu este Stapanul, Suveranul si sunt multi romani care se roaga, pland si stau in spartura pentru binele acestei tari. Asta este solutia si nu “iluminarea”-spalarea de creier satanista

 33. Iată modelul de conducător

  Şi singura şansă:

  https://youtu.be/yARUtTaagKw

 34. Ne trebuie un Putin…ala a spus asa: “vor musulmanii in Rusia? Sa se imbrace ca rusul, sa se roage ca rusul, sa manance ca rusul, sa bea ca rusul, sa respecte religia si legile statului rus si ii primim. Nu construim moskei, sa se roage in bisericile noastre”. Ce alt sef de stat mai are curajul sa faca astfel de declaratii? Noi nu ne atingem de ei pt ca e discriminare, sa-i lasam pe ei s-o faca. Stima!

 35. de cata prostie trebuie sa dai dovada sa traduci un astfel de articol, care nu face altceva decat sa manipuleze gandirea umana.toti neimportantii si bolnavii mintal din lumea araba isi dau cu parerea.ce asteptari poti avea de la un om care este impotriva educatiei,evolutiei si a pacii.norocul e ca acesti islamisti dau cu gura din pesterile lor si nu dintr-o tara civilizata.in momentul in care provii dintr-o tara in care femeile nu au nici un drept,e normal ca stii doar sa dai cu maciuca in cap.asa se elibereaza probabil in mintea lor bolnava o tara pentru a o aduce apoi la islam.astept stiri pe site-ul dumneavoastra de genul prima biserica crestin-ortodoxa construita langa mecca si nu cu tot felul de analfabeti care stiu sa faca dreptate cu aruncatorul de grenade.ma bucur ca am avut domnitori care au luptat si aparat neamul romanesc.fara ei ne-am fi inchinat de cinci ori pe zi si sotiile noastre ar fi fost imbracate in ninja.

 36. Aceasta ar fi una dintre glume

 37. Eu cred ca ar trebui sa avem grija ce seminte semanam, celui care a scris articolul s celor care nu stiu nici istorie nici geografie le recomand sa citeasca cartea ,, Slefuitorul de Diamante” si sa mai studie un pic inainte de a arunca articole pe internet.

 38. Ia intreaba-l pe ,,Inaltimea Sa” de cand e Romania pamant islamic.

 39. Omar…mergi tata la culcare,spui tâmpenii!

 40. hei da nui nimik da o parte din romania e teritoriul republicii Moldova. IN desebi aici o sa se inceapa razboi ma tem ca no sa mai fie liniste in urmatorii ani.

 41. cosmin cirstea // 15 noiembrie 2015 at 13:17 // Răspunde

  Am observat ca multi vorbesc de stefan cel mare de vlad tepes si altii dar sa gandit cineva ca astazi nu avem conducatori ca si ei .

 42. BA IL AVEM PE DOMNUL TRAIAN BASESCU CARE ESTE CEL MAI PATRIOT. ROMAN CARUIA NU II ESTE FRICASA SPUNA ADEVARUL .NU VEDE ACEASTA. NUMAI CEAi CARE IL URASC PT CURAJUL SAU .LA ALEGERI VOTATI MISCAREA POPULARA SI NU NE VA MAI FI FRICA de VIITORUL TARI NOASTRE ROMANIA

 43. Uniunea internationala a clerului musulman are sediul la Londra si este finantata de statul Qatar. Ea este “fiica “legitima a miscarii wahabite ce face parte din marea familie sionista ce a imbracat Islamul cu vestimentatie iudaica, incepand cu anii 20 ai secolului 19, cand in pustiul Arabiei au aparut niste triburi de beduini cu vestimentatie noua, cu camile, capre si oi(de origine australiana) si cu corturi diferite de cele ale beduinilor arabi. Acestia prin teroare au reusit sa supuna triburile si orasele din Peninsula Arabica, construind statul Saudit.
  Revenind la sediul Uniunii internationale a Clerului Musulman, unde exista o celula de urgenta formata din preoti(wahabiti) ce adauga mereu noi hadise=grai al profetului in functie de nevoia angajatorilor de la serviciile engleze si israeline. Ciudat este faptul ca niciodata miscariile fundamentaliste islamice n-au atacat Israelul(doar verbal), adevaratele lor tinte fiind popoarele crestine si musulmane.
  Ei actioneaza mana-n mana cu serviciile israeline, beneficiind de la acestia de sprijin atat material cat si logistic( spitalele de campanie ale teroristiilor Al-qaeda ce lupta in Siria se afla in Israel , unde ranitii lor sunt vizitati de catre insusi prim-ministrul israelian Netanyahu.

 44. Ma duc sa arunc in aer niste baclavale

 45. SĂ MOARĂ MAMA !(Lu’ Ibrahim)
  Ia.auzi Fratz nu dorea să omoare pe nimeni cred ca doar se juca Counter Strike cu băieții și i.a căzut Kalașnikov. ul din mâna și s.a descărcat ȘI IAR la scăpat ca e mic și ÎMPIEDICAT!

  http://m.b1.ro/stiri/eveniment/mama-unui-atacator-din-paris-ibrahim-nu-voia-sa-omoare-pe-nimeni-cred-ca-s-a-sinucis-din-cauza-stresului-131177.html

 46. probabil anonim // 21 noiembrie 2015 at 16:24 // Răspunde

  Cel putin 95% nu aveti habar de istoria mondiala !!! Usor este sa stai in spatele unui laptop sau PC, sa citesti toate tampeniile de pe internet si sa iti exprimi parerea !!! Manipulare psihica TOTALA reteaua de socializare !!! Trbuie neaparat ca “rechinii financiari ai lumii” sa fie eliminati, sa avem din nou PACE mondiala !!!

 47. Perfect . Deacord cu “probabil anonim”

 48. radu dragomir // 28 ianuarie 2016 at 19:01 // Răspunde

  fiti atenti… priviti orice poza in care apare vreun jihadist mai mult sau mai putin important. veti obsrva ca absolut toti ne ameninta din poza cu degetul aratator ridicat! ei bine… sa pofteasca belitzii pe la noi, ca suntem gazde bune… sa le taiem degetul ala si sa li-l varam in cur, asta asa, in amintirea tzepei lui Vlad, iar daca va fi nevoie, vom reinventa si tzeapa, sa nu mai pofteasca sa viseze Dacia ca pamant islamic!

 49. Dacă vor îndrăzni să vină, aici își vor lăsa oasele ! O să ne spălăm în sângele lor !…Avem destule polițe de plătit!…În cele aproximativ trei secole de dominație otomană,împreună Țara Românească și Moldova,au plătit,după estimările făcute de revista„Magazin Istoric”,aproape 1200 de vagoane de aur(imaginați-vă un tren de marfă,cu 1200 de vagoane pline cu aur !) ,fără a pune la socoteală fetele și femeile pentru harem și copiii, „tributul sângelui”,pentru trupele de ieniceri și spahii!…Așadar,ochi pentru ochi,dinte pentru dinte,moarte pentru moarte,viață pentru viață,măsură pentru măsură !…

 50. Astia, dupa istoria lor cam au dreptate, dece? asa ma intreb si eu, ca unul care gandesc putin altfel. Se zice in istorie ca i-am batut pe Turci {islamisti} de i-am nenorocit, da? acum intrebarea…. cum dracu i-am batut de vreme ce noi am platit tribut Turcilor peste 450 de ani???Poate le-am dat cate-o chelfeneala pe la vre-o margina de codru, in vre-o mlastina, la traversarea vreunui rau etc, dar bataie nu le-am dat decat atunci cand s-a unit toata lumea crestina impotriva Otomanilor. Eee..!!! ne mai laudam si noi ca’ntotdeauna.

 51. Problema e simpla, vrem sau nu in maxim 2-3 ani va fi razboi religios.
  Intrebarea este: sunteti gata sa ucideti pentru apararea familiei si a patriei ?

  Raspunsul il are fiecare pentru el dar va fi care pe care…..

 52. Bogdan Constantin // 28 mai 2016 at 13:06 // Răspunde

  omar bakri, tu vino in Romania sa iti eliberam corpul de cap..se pare ca ori e prea greu ori ai totul stricat in el. Dumnezeu sa te ajute sa scapi de povara ce o porti pe umeri (capul).

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii