Noutăți

Laszlo Tokes: “1 decembrie este o zi de doliu pentru Ungaria”. Avem un răspuns pentru el: filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ. Dă share!

 •  
 •  
 •  

În decembrie 2010, revizionistul și șovinul Laszlo Tokes spunea public că “urmările tratatului de pace de la Trianon se fac încă simțite și trebuie remediate. 1 Decembrie este si o zi de doliu pentru Ungaria (…) România a fost născută prin divizarea Ungariei”. (Pro Tv)

În realitate, 1 decembrie reprezintă o zi în care, în sfârșit, s-a făcut dreptate. După secole de abuzuri, crime, discriminare și maghiarizare forțată a românilor din Transilvania, adevărații stăpâni ai acestor pământuri au fost repuși în drepturi.

Pentru cei care (sub influența unui Lucian Boia)  se îndoiesc că românii au drepturi istorice în Transilvania și că am fost “primii în Ardeal”, filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ e un mijloc terapeutic foarte eficient, care îi poate vindeca de această rătăcire nesănătoasă…

Pentru ceilalți este, cu siguranță, încă o sumă de dovezi care le arată cât de puțin cunosc despre istoria României, în general, și cât de mult ne este falsificată intoria de agenții anti-români.

Astăzi, când Ungaria le-a dat ordin tuturor diplomaților maghiari să NU participe la niciun eveniment organizat de România și ambasadele românești, cu ocazia Zilei Naționale care celebrează Marea Unire, este cu atât mai necesar să ne cunoaștem istoria.

Faceți acest film cât mai cunoscut! Dați SHARE!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ – filmul documentar care aruncă în aer revizionismul maghiar!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

13 Comments on Laszlo Tokes: “1 decembrie este o zi de doliu pentru Ungaria”. Avem un răspuns pentru el: filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ. Dă share!

 1. Oricum, sa stea linistit, pentru tot restul vietii lui va avea parte de doliu. Iar stramosii lui la fel.

 2. cristian c. n. // 1 decembrie 2016 at 11:46 // Răspunde

  Iar hungarismul a insemnat 1000 de ani de doliu pentru noi.

 3. de ce nu sunt expulzati porcii astia care insulta statul roman la el acasa?

  • si unde vrei sa-l trimiti? in ungaria? acolo nu-l baga nimeni in seama ! in stepele Mongoliei? nu se va simti nici acolo bine. dupa cum arata, stramosii lui sunt europeni…..doar hungaroismul este o nebunie. o boala. omul de rand din ungaria are si el grijile lui…

 4. trebuie expluzat, retragerea cetateniei romane si interdictie pe viata de a mai calca in Romania.

 5. Szekeres Ferenc (Francisc) // 1 decembrie 2016 at 20:39 // Răspunde

  Pe acest popá de mult arfi trebuit arestat fiindcá numai íntrigá face íntre cele dou popoare ím miaduc aminte pe cánd eram tánár nu a fost asemenea urá íntre ungur,so románi asa ceva face ímbecili cum íi este si acest om,si plus politiceni.
  Mai mare rusine ín loc sá tráim ín liniste si pace trebue sá ascultám asemenea oameni.

 6. Viorel Nicolaescu // 1 decembrie 2016 at 23:09 // Răspunde

  Son of the bitch,and traitor has no place in Romania.
  Get out of our sight!

 7. Acest tokes refuza sa citeasca, sau daca citeste refuza sa accepte ca NU Romania a fost creata prin divizarea Ungariei ci ungaria s-a creat la vestul romaniei in campia panonica datorita ospitalitatii romanilor ( la vremea aceea daci ) care ia acceptat si a cedat un teritoriu unor hoarde de migranti hoti ai lui Atila care fugisera din Mongolia alungati de asiatici pentru ca erau raufacatori . si tot asa pina in zilele noastre acesti unguri un intentii barbare de ocupare a unor teritorii,lacomi si cu ochii in gradina vecinului.

 8. Ia bani pentru asta, noi romanii avem o vorba ” ar vinde-o si pe ma-sa”

 9. Daca noi, romanii,nu am fi un popor tolerant ( ceea ce acest individ nu vede) unul ca Laszlo Tokes era de mult in beciurile reci ale tradatorilor de tara. Sa zica multumesc ca nu este asa si sa stea in doliu pana la adanci batranete.

 10. Poporul roman si maghiar ar putea sa traiasca in pace si liniste de nu ar fii scarbele care spun tot felul de minciuni la adresa romanilor… Sunt extrem de dezgustat de oamenii ce pun botul la tampeniile spuse de niste inculti maghiari care nu stiu decat sa minta cu nerusinare. Spun ca sunt primii in Transilvania; spun ca ei sunt victimile romanilor; spun ca le-am furat tara etc. Cat de prost potii fii sa crezi niste aluzii tampite fara sa te gandesti un pic cu logica…?cum sa spui ca ai gasit un pamant lipsit de oameni in timp ce de aproximativ 1000-1200 s-au luptat dacii si romanii . Si daca stam si ne uitam pe harta straveche a imperiului lui Burebista , acesta se intindea din Campia Panonica pana in Nordul de Dunarii. Pe langa asta in cartile de istorie se sugereaza ca Burebista a UNIT triburile si asezarile dacice intr-un singur stat…de aici tragand concluzia ca AU EXISTAT asezari umane pe terituriul Transilvaniei! Si asta-i doar un singur exemplu care dovedeste existenta OAMENILOR in Transilvania si nu numai…ca sa nu mai spun de Cucuteni si ca in timpul asta inainte de anul 1000 s-a format si limba romana si totodata sau chiar mai devreme si asezarile romanesti (limba romana s-a format acum 1700 de ani)
  Eu sincer nu am nimic cu personal cu poporul maghiar…In orice popor sunt si oameni de doi bani care isi construiesc reputatia pe niste minciuni gogonate si influenteaza negativ oamenii…Romanii si maghiarii ar putea fii ca fratii dar nu va fii niciodata asa daca maghiar si romanii se vor lasa prostiti de niste oameni nenorociti…

 11. Buna ziua
  Acest om cred ca este un instigator la constitutia ROMANIEI nu cred ca ar trebui sa mai aibe carte de indentitate cu cetatenie Romana si sa aibe interdictie sa intre in aceasta tara Ar trebui aplicata legea asupra acestui om si confiscat totul sa fie sters din DACIA daca nu stie cum se numea aceasta Tara Cum a predat in biserica acest om?ce istorie la invatat Ceausescu pe acest om fanatic Cel mai bine sa se faca expulzarea si aplicarea legii de sub minarea constitutiei statului DAC

 12. acest individ este un tradator de tara! Nu respecta constitutia Romaniei si invrajbeste la ura si razboi!
  Nu are ce cauta aici, dar apoi sa fie unul din reprezentantii nostri in Europa. Rusine celor care l-au votat si rusine lui Basescu ca a putut decora un asemenea specimen care lupta sa distruga tara, nu sa o faca un loc mai bun. Ii invitam sa pofteasca impreuna cu el afara din tara daca nu le place aici.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii