Noutăți

Lanțul de restaurante La Plăcinte face propagandă pro-rusă și vorbește despre ocupația românească… a Moldovei

 •  
 •  
 •  

Ce vedeți în imagini nu sunt pagini din vreun manual de rusificare sau ceva asemănător, ci sunt pliantele care se află pe mesele din restaurantele La Plăcinte, din Moldova. În cazul în care nu știați, citiți cum poporul moldovean este moldovean și limba este moldovenească și cum a suferit sute de ani sub ocupație românească, fiind eliberat de marele și bunul popor sovietic, în pauzele în care răscoalele nu erau înăbușite în sânge de către invadatorii români, ne informează Cetin.ro

la placinte 1

Compania La Plăcinte face parte din lanțul Andy’s Pizza, lanț deținut, în acte, de maf omul de afaceri moldovean Andrei Tranga, posibil implicat în Moldova în diverse afaceri cu droguri. Se pare că în afacere este implicat și Oleg Voronin, fiul fostului președinte pro rus Vladimir Voronin.

Știu că subiectul vă depășește și nu vă interesează, doar e la ei acolo, iar afară e cald și totul e bine. Doar că La Plăcinte s-a deschis și în România, cu planuri de a se extinde în toată țara cu câteva zeci de magazine. Aș fi curios dacă în România le predau aceeași lecție de istorie clienților. Banii invadatorilor sângeroși români sunt buni, la nevoie. Poate ar fi bine, nu știu, să îi ocoliți? Să nu mai cumpărați de la ei, ca protest față de mizeria pe care o practică peste graniță?

Sigur, îmi fac iluzii, benzinăriile Gazprom din zona Timișoarei sunt cele mai aglomerate. Au prețuri mici, iar patriotismul nu ține de foame.

Sursa: Cetin.ro

la-placinte 2

la-placinte 3


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Lanțul de restaurante La Plăcinte face propagandă pro-rusă și vorbește despre ocupația românească… a Moldovei

 1. Un jurnalist il intreaba, in direct, pe Basescu:
  – Domnu’ Presedinte… o sa fie razboi?
  Domnu’ Presedinte raspunde:
  – Domnu’ X (jurnalist) … Nu o sa fie. Pai, Putin vorbeste la telefon zilnic cu Obama…

  PS
  O sa fie razboi, tocmai pentru ca Putin vorbeste, zilnic, la telefon cu Obama.
  Era sa rad, dar nu e de ras, desigur.

 2. Putin este mana-in-mana cu occidentu’ pe care el se preface ca il da in gat! De fapt, aia din vest il tot pun presedinte de ‘1000’ de ani incoace. Asta-i kgb-ist in definitiv, prin definitie!… Mare prieten cu merkel, tuta aia marxista.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii