Noutăți

La Nazca, în Peru, a fost descoperită o mumie bizară, cu aspect… EXTRATERESTRU. Are capul alungit iar mâinile și picioarele au doar TREI degete foarte lungi! Ce spun oamenii de știință? VIDEO

 •  
 •  
 •  

Daniel Roxin: Ieri am primit un e-mail neobișnuit de la francezul Deimian, autorul filmului documentar CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR – Misterele din România. Printre altele, îmi scria următoarele: “Deocamdată sunt destul de ocupat. Lucrez la un alt caz, legat de mumiile descoperite în Peru. Sunt ambasadorul descoperirii deoarece arheologul care a făcut publică descoperirea este francez și un bun prieten de-al meu. Am fost în Peru pentru a examina cadavrele. Este uimitor! Ființele găsite nu arată uman, iar altele par hibrizi între oameni și extratereștri. Sună nebunesc, dar am făcut o mulțime de analize: raze X și tomografii care arată că aceste corpuri sunt autentice, în ciuda faptului că pare incredibil…”

După ce am citit acest mesaj deosebit de ciudat, am făcut căutări pe net și am găsit materiale video publice cu această uluitoare descoperire făcută la Nazca, un loc celebru din Peru unde știți deja că se găsesc acele misterioase desene antice destinate, parcă, unor ființe venite din spațiu. Mai departe, l-am rugat pe colegul meu Tomi Tohăneanu să cerceteze subiectul și să pregătească un articol pe această temă, material pe care îl puteți citi mai jos, alături de un video foarte interesant. În viitorul apropiat, sper să avem un material original scris chiar de un martor ocular la aceste descoperiri, francezul Deimian…

nazca 1

liniile-nazca-bgv

nazca 2

Tomi Tohăneanu: Un grup de cercetători independenți a prezentat publicului ceea ce pare să fie un corp mumificat cu trăsături bizare, pe care l-au descoperit într-o peșteră de lângă Nazca, în Peru. Mumia prezintă trăsături umane, dar și non-umane. Umanoidul mumificat are, la ambele mâini, câte trei degete lungi iar capul are o formă alungită.

Într-un scurt documentar, ce a fost realizat pornind de la descoperirea bizarului corp mumificat, dr. Konstantin Korotkov, profesor la Universitatea Sankt Petersburg, susține că trăsăturile ciudate ale mumiei nu sunt consecințe ale unor anomalii care au determinat deformări, că, din contră, mumia aparține „unei alte creaturi”, cu aspect asemănător omului.

Trupul mumiei este acoperit de o pulbere de culoare albă, despre care se susține că ar deține un rol de protecție, de conservare. Membrii echipei de cercetători susțin, potrivit DailyMail, că în urma datării cu radiocarbon a reieșit că neobișnuita creatură, căreia i se atribuie trăsături extraterestre (în baza aspectului neobișnuit) datează din perioada 245-410 e.n.

MUMIE 1

h

g

e

Există și voci care susțin, în lipsa unor cercetări aprofundate, că nu ar fi vorba decât despre un fals. Antropologul Alicia McDermot arată, pe site-ul Ancient Origins, că oamenii de știință cu minți deschise care studiază originea omului se găsesc în situația în care trebuie să stabilească dacă obiectul acestei surprinzătoare descoperiri este sau nu autentic. Cu alte cuvinte, pentru a ajunge la adevăr trebuie excluse ideile preconcepute iar știința trebuie să-și spună cuvântul, după analize minuțioase efectuate asupra mumiei.

f

d

Corpul mumificat prezintă proporții asemănătoare celor umane, iar lungimea sa este, potrivit calculelor, de 1,68 metri. La examinare, privitorul este frapat de cele (numai) trei degete ale mâinilor, precum și de dimensiunea redusă a nasului și lipsa pavilioanelor urechilor, în locul cărora se află doar două găuri. Dacă este autentică, creatura mumificată pare… de pe altă planetă.

Mumia are un aspect asemănător oamenilor, dar și caracteristici care o diferențiază puternic de specia umană. Cele trei degete constituie o caracteristică unică, șocantă, după cum observă dr. Jose de Jesus Zalce Benitez, expert în cadrul Școlii Naționale de Medicină Legală din Mexic.

i

Dr. Natalia Zaloznaya, specialist în imagistică medicală, arată, la rândul său, că tehnicile de mumificare tradiționale presupuneau extragerea organelor din cavitățile abdominală și toracică. Or, în cazul de față, corpul este într-adevăr mumificat, însă organele interne nu au fost înlăturate, precum în mumificarea clasică.

Foarte important este și locul descoperirii, Nazca fiind una dintre cele mai importante zone de interes arheologic de peste Ocean. Ciudat este că în petroglifele de la Nazca sunt reprezentate inclusiv personaje enigmatice înzestrate cu numai trei degete, la fel ca mumia recent descoperită.

a

b

 

Sursa: www.dailymail.co.uk

Text: Tomi Tohaneanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on La Nazca, în Peru, a fost descoperită o mumie bizară, cu aspect… EXTRATERESTRU. Are capul alungit iar mâinile și picioarele au doar TREI degete foarte lungi! Ce spun oamenii de știință? VIDEO

 1. cetățeanul tulburat // 25 iulie 2017 at 16:18 // Răspunde

  Asta da marfă! Cea mai clară dovadă că nu am fost niciodată noi umanitatea buricul universului!
  Nouă ni s-a desenat societatea asta de tip Banana Republic în care viața e numai pe Terra și se termină aici…De fapt umanitatea are accesul interzis în spațiul cosmic …și nu că ar fi vreo specie de alieni care ne țin aici cu forța…Exact elita conducătoare ne ține în minciună și suntem prizonierii unui sistem învechit de râd dinozaurii de noi…iar noi fraieri punem botul la vrăjelile lor.

 2. Georghe Ilarion // 26 iulie 2017 at 16:19 // Răspunde

  Gaia.com este stiuta foarte bine pe net ca fiind un canal de fictiuni.
  http://www.express.co.uk/news/weird/830556/Nazca-mummies-aliens-Peru-World-Congress-on-Mummy-Studies-Gaia-com-Jamie-Maussan
  http://www.snopes.com/alien-mummy-peru/

  Extraterestrii astia cred ca au venit de pe Phaeton, cu mult inainte de dezastru.

 3. Este o foarte mare batalie aici pentru discreditarea acestui caz. Intocmai cu ce a zis Gheorghe se pare ca gaia este considerata un site de fake news. Problema e ca acest schelet a fost analizat destul de bine. Nu m-ar mira sa se incerce musamalizarea acestei descoperiri!

 4. cetățeanul tulburat // 26 iulie 2017 at 23:46 // Răspunde

  Se aprinde lumina încet încet, în ultimii 15 ani au început scurgerile de informații top secret, serviciile secrete britanice au scos la lumină 50 de mii de dosare cu privire la fenomenul ufo, la fel FBI au scos la lumină dosare foarte importante… ufo, aliens, asasinarea lui Kennedy, asasinarea faimoasei Marilyn Monroe, o mulțime de generali, amirali etc., care sunt pensionari varsă afară tot felul de informații…Se dorește desecretizarea tuturor lucrurilor întâmplate în decursul timpului și aflarea adevărului de ce umanitatea e pe Terra și schimbarea paradigmei…să luăm contact pașnic cu cei ce ne vizitează și să nu ne mai mințim intre noi. Dacă se dorea să trăim în continuare în minciună, nu mai exista website-ul ăsta să comentăm noi aici…Este o perioadă de tranziție nu poți schimba lucrurile peste noapte mai întâi apar bârfele pe internet apoi a apărut social media, posturi tv ad-hoc websites gen Gaia.com Siriusdisclosure.com etc. ia timp să afle poporul planetar despre ce se dorește să se schimbe, apoi o să vină rândul elitei să ne povestească oficial cum stă treaba, nu poți ieși deodată cu știrea că religia e doar de a controla masele că ar rămâne lumeacșocată…Se iau lucrurile ușor să se obișnuiască cei spălați pe creier cu ideea, iar apoi va ieși și adevărul la lumină! Dacă a fost scos unul afară …vor urma și alte specii de alieni să fie prezentate până vom lua contact cu cei vii…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii