Noutăți

La limita cunoașterii – Secretele câmpurilor morfogenetice

În emisiunea de astăzi vă propun să descoperim împreună o nouă cheie de interpretare a realității; una pe cât de surprinzătoare, pe atât de plină de revelații, aș spune eu.

În urmă cu câteva decenii, biologul Rupert Sheldrake postula așa-numita teorie a câmpurilor morfogenetice, pe baza unor experimente spectaculoase. Între timp, cercetările știițifice au avansat foarte mult dezvoltând viziunea marelui biolog la un nivel uimitor, apărând și noțiunea de câmp morfic non-biologic.

Perspectivele pe care le oferă noile descoperiri și interpretări sunt absolut excepționale, iar în acest episod al emisiunii „Mistere la Granițele Cunoașterii”, difuzat la Nașul Tv, alături de Conf. Univ. Dr. Mihaela Gheorghiu, vom căuta să ridicăm și mai mult vălul care acoperă misterele naturii și ale Univesului.

Vizionare cu folos!

Emisiunea MISTERE LA GRANIȚELE CNOAȘTERII poate fi urmărită în fiecare dumnică, de la ora 19:00 și, în reluare, miercurea, de la ora 12:30 și sâmbăta, de la ora 22:00.

Dacă aveți probleme cu sunetul, folosiți căști!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on La limita cunoașterii – Secretele câmpurilor morfogenetice

 1. Foarte interesantă emisiune!
  Vă rugăm s-o continuaţi!

 2. Extrem de interesant și util!
  O altă emisiune super cu doamna Dr. Mihaela Gheorghiu!
  Subiectul merită o continuare.. 🙂

 3. Banda Ioana Claudia // 26 februarie 2016 at 12:52 // Răspunde

  Bună ziua, am urmărit emisiunea Dvs, vă mulţumesc pentru informaţii. Aş dori să vă ofer şi eu câteva: în cartea ,,Iubirea infinită este singurul adevăr, restul este iluzie; este publicat articolul oamenilor de ştiinţă ruşi: ,,ADN-ul uman este un internet biologic”; are legătură foarte mare cu ceea ce spuneţi Dvs şi este foarte important de citit. De asemenea pe Thrivemovement blog, în 19.02 este un video: ,,How your thoughts create reality”; http://www.thrivemovement.com/how-do-your-thoughts-create-your-reality.blog
  Vă mulţumesc. Toate cele bune!
  Ioana

 4. Banda Ioana Claudia // 26 februarie 2016 at 13:06 // Răspunde

  Revin, vis-s-vis de războiul psihotronic este o informaţie pe facebook, care este şi pe Youtube, legată de ceea ce spuneaţi Dvs (războiul psihotronic): ,,Gangstalkers Record Brain Frequencies for Torture with Electronic and Acoustic Weapons”; veţi vedea aici ce tehnici foloseşte Elita Iluminati.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii